New Clogs

Tickle Your Fancy

Puukenkiä on tässä metsästelty pieni ikuisuus. Tosin päätin heti alkuun, että jos tilaan jostain niin niissä on oltava joku remmi, jotta pysyy varmasti jalassa. Kesällä voi sitten nuuskia tollasia kunnon aitoja puukenkiä kun pääsee kauppohin sovittelemaan :)

Löysimpäs vihdoin Nellystä täydellisen remmillisen parin! Nämä ei ole nyt aidot oikeat clogsit, niinkuin varmasti tyhmempikin näkee(??), mutta ihastuin näihin puukenkiin samantien :)

Today in music:

Kommentit

Satuin eksymään sivuille enkä eksy toisten (Ei varmistettu)

No mut eihän noi mitkään clogsit oo :DD Voivoi. NÄMÄ ovat clogsit http://www.elle.com/Shopping/Elle-Shops/Head-to-Toe-Chic-Spring-Trends/%28imageIndex%29/3/%28play%29/false

Satuin eksymään sivuille enkä eksy toisten (Ei varmistettu)

No mut eihän noi mitkään clogsit oo :DD Voivoi. NÄMÄ ovat clogsit http://www.elle.com/Shopping/Elle-Shops/Head-to-Toe-Chic-Spring-Trends/%28imageIndex%29/3/%28play%29/false

mariiia (Ei varmistettu)

Kattelin kans ite noit kenkii tänää! Ihanat onn<3

öh (Ei varmistettu)

eihän noi oo mitää clogsit? noissa kuvissa on the real onet, noi nellyn on kamalat,omituiset ja todella rumat.

s (Ei varmistettu)

wow ! ihanat kengät :o sul on sara iha tyyli ja oot sika sika sika nätti ! jatka samal tavalla ! go sara :D

baabaabaa (Ei varmistettu)

No eihän noi mitkää clogsit oo! :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

satuin eksymään sivulle, öö ehkä mä just siks sanoinkin että kesällä metsästän sitten AIDOT clogsit?? :D lue ensin, kommentoi sitten :)

mariia, ai katoit :) musta nää on kans kivat tälläset 'puukengät'

öh, nii siksipä juuri kirjoitin että tilasin nyt remmilliset jotta saan varmasti ne pysymään jalassa :) musta nää nellyn omat on UPEAT!

s, hehe kiittikiitti paljon :)<3

sara.tickle (Ei varmistettu)

baabaabaa, mikä hemmetti siinä on niin vaikeaa ymmärtää :D LUKEKAA IDIOOTIT

anonyymi (Ei varmistettu)

niimpä ! lukekaa ensin kommentoikaa sitten , ihanat on :)) <<3

sara.tickle (Ei varmistettu)

anonyymi, :D mulla palaa kiinni ku järkyttävä migreeni päällä ja jokapaikkaa särkee ja ykä lentää ja sit kun ei mene asia perille haha. Kiitti sulle:)<3

Maiia (Ei varmistettu)

'Nämä ei ole nyt aidot oikeat clogsit, niinkuin varmasti tyhmempikin näkee(??)'ja sit jengi sekoo et Hei ei nää oo clogsit. EIKÖ?
ja kitos Sara siitä kDinskon kenkävinkistä, ne mustat niittibuutsit, mitkä sun kaver oli ostanut, ne oli tietenkin Helsingistä jo loppu mutta sain Dinskon myyjät tilaamaan mulle parin sielä Lappeenrannasta kun nokkelana osasin kertoa että sieltä niitä löytyy vielä :) nyt eteisessä lepäätäydellisset loskassa selviytymisbuutsit. Ihanaa pääsisäistä sinne!

sara.tickle (Ei varmistettu)

Maiia, jep :D haha hei tosi hyvä juttu! kiva että oli apua :) mä päätin ottaa nyt optimistiasenteen ja jätin ne saappaat hankkimatta ja rupesin kalastelemaan kevätkenkiä :D yllättikö ketään? ei tietenkään. Sinne hei kanssa keväistä pääsiäistä<3

jenski (Ei varmistettu)

Jeffrey Campbellilla on mahtavia kenkiä ja clogseja!

clogseja näin ihan tosi paljon new yorkissa ja muutenkin kaikilla kyllä oli clgsit jaloissa. aluksi ei miellyttänyt mua mutta ne on kyllä tosi kivat kun tottuu ja muutenkin ``raskaammat´´ kengät on kivempia kun piikkikorot jne.

blogi:
http://www.almostvogueish.tumblr.com/

oon aloitellut (uuden koska unohdin salsanat ja muut...ja muutenkin mokailin edellisen blogin kanssa) blogin uudestaan ja sillä ei edelleenkään ole lukijoita xD joten olis kiva että edes yksi tietäis sen olemassa olosta!

ainiin ja pakkomainita sun kukka mummo hame on tosi kiva. mummo jutut on muutenkin kivoja :D

Laurie (Ei varmistettu)

Mui! Mää kanssa bongasin nuo ko. kengät aikaa sitten ja päätin ihastuksissani tilata. Nooh, ne kuitenki oli maaliman epämukavimmat jalassa ni piti ikävä kyllä lähettää takas, vaikka näyttävätki nii syötäviltä. Toivottavasti sulle ei käy samoin :)

milaalaa (Ei varmistettu)

nuo nellyn kengät on sitten tosi tosi korkeat. itse tilasin, ja pikkasen turhan korkeat jopa, tosi hankala kävellä :E vaikka yleensä suurinpiirtein yhtä korkeilla kipsuttelen, mutta nuo jotenki niin oudon korkeat. toivottavasti passaa siun jalkoihin!:) (sillä ne on kyllä u-p-e-a-t muuten :D)

heimo (Ei varmistettu)

Hyyyyyihyi clogsit ovat kevään kamalin ilmiö muttamutta nuo kengät ovat hianot, ostakee

pep (Ei varmistettu)

itse olen tilannut kyseiset kengät ja tykkäsin eniten<3 korkoa ainakin löytyy

josssssu (Ei varmistettu)

http://www.spiritstore.fi/index.php?m=2&cid=6&c=12&p=0 tossa on jotkut puukengät? en sitte tiiä että onko noi yhtää sellaset mitä haet? :D mutta noi mitkä sulla on tässä postauksessa niin on aivan ihanat<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.