NEW OFFICE

Tickle Your Fancy

Terveisiä työhuoneelta! Täällä sitä ollaan (ja kuunnellaan 100m:n päässä hetki sitten startanneiden We Love 90's festareiden bassoja...)!

Uusi valoisa toimistohuone, motivoivat työkaverit (työystävät?) ja ihana ihana syksy! Just nyt en voisi olla onnellisempi siitä, että istun tässä huoneessa ja syyskuu mielenkiintoisine työkuvioineen ja tapahtumineen häämöttää ihan kulman takana. Jipii! Koulu alkaa olla pulkassa ja aktiivisuustasot on nostettu maksimiin kesän jäljiltä :) Nyt vaan täysillä kohti uusia haasteita.

Entä milläs mielin siellä ollaan? Ahdistaako alkava syksy vai hypitäänkö sielläkin tasajalkaa?

 

xx Sara

Kommentit

Anni (Ei varmistettu)

Täällä ollaan kans innoissaan!! Muutto Helsinkiin edessä kuukauden päästä, niin mahtavaa :) Muutenkin ootan syksyä innolla! Vaikka haikeetahan se on kun kesä menee aina niin äkkiä, tänäkin vuonna vaan hujahti ohi mut toisaalta kyllä ne kauniit (sateiset...) syyspäivätkin on ihania!

Teidän uusi toimisto näyttää oikeen viihtyisältä! Mukavia hetkiä teille sinne :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtavaa! :) Kuten sanoit, syyspäivät on kyllä myös aika ihania. Ainakin osa niistä ;) Tervetuloa Helsinkiin ja mukavaa syksyä!! :)

Kiitti!

Annnnukka (Ei varmistettu)

Ihana toimisto! ❤️ Kyllä tuolla kelpaa tehdä töitä ja vieläpä hyvien ystävien kanssa :)

Täällä odotetaan syksyä ja opintojen jatkumista innolla! Kiva päästä kesän jälkeen taas takaisin arkeen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jess! Samoilla linjoilla :) <3

Laurarosilla (Ei varmistettu) http://laurarosilla.fi

Voooi, mikä meininki teil on siellä! Ihanan valosa ja freesi toimisto&lt;3
Meikäkin hyvillä mielin alkavasta syksystä:-)))

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii! Tervetuloa kylään :)

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Näyttää ihanalta :D

Giassilina (Ei varmistettu)

Todellakin oon odottanut, että syksy tulee! Sain just varmistuksen, että uusi koti valmistuu vihdoin ja muutto on syyskuun lopussa! Tätä on odotettu 1,5vuotta. Lokakuuhan menee ihan täysin uuden kämpän fiilistelyissä ja sisustamisessa. Sit kun puista on lehdet tippunu ja syksyn kauneus on hävinnyt marraskuun tieltä niin suunnataan kaverin kanssa viideksi viikoksi Ausseihin! Sieltä on ihana palata just ennen joulua nauttimaan tunnelmallisista valoista ja lämpöisistä kodeista. Ah mikä ihana syksy tulossa!

sininenn (Ei varmistettu)

Hiano toimisto :)!
Mua ahdistaa, sillä YO-kirjoitukset ovat koko ajan lähempänä ja stressilevelit korkeammalla. Ilmojen kylmeneminen ei sentään haittaa, sillä ostin uuden syystakin, joka on vielä +15 keleillä liian kuuma!

Kommentoi