NEW THINGS

Tickle Your Fancy

Meikäläinen on tällä hetkellä siis pikkusen innoissani! Tarkkasilmäisimmät, tietokoneella blogissani vierailleet, tietävätkin syyn tähän. Toiveeni huomioitiin ja saatiin Lilyyn aivan ihana uusi alusta, jossa kuvat on keskitetty ja reunat tyhjennetty. Vanhoihin postauksiin ja muihin tietoihin pääsee jatkossa käsiksi tuosta hymyilevästä pallosta, ruudun oikeassa reunassa ;) Sivuja tullaan vielä vähän hienosäätämään, mutta pääosin kaikki on valmista. Mobiilissa muutoksia ei tosiaan näe.

Uutta sivua juhlitaan kokoharmaissa! Tähän Tallinnan päiväreissullamme löytämääni takkiin (joka btw näyttää aivan keltapunaiselta näissä kuvissa?!) liittyy muuten hieno tarina. Tiedättehän kun taskuihin on ommeltu välillä tikkaukset, jotka pitää repiä auki? Noh, minä repäisin. Tosin repäisin aivan väärän tikkauksen. Ja asiahan selvisi minulle vasta siinä vaiheessa kun olin hävittänyt avaimeni. Ne vaan katosivat yhtenä iltapäivänä kun lähdin hakemaan lounasta toimistolle. 

Avainnippu kyllä löytyi, vielä samana päivänä itseasiassa. Siellä ne kilisivät takkini sisällä, enkä minä tajunnut mitään. Positiivistahan tässä on se, että puoli metriä syvään taskuun mahtuu tällä hetkellä vaikka mitä! :D

Ps. Tämä saumakeissi menee taas kategoriaan: lamppujen vaihto, uuden imuripussin ostaminen, hammaslääkäriajan varaus. Arvioitu korjausaika pyörii jossain kahden vuoden hujakoilla...

jacket Pull & Bear

knit Samsøe & Samsøe

pants Lindex

shoes Tommy x Gigi

 

 

// I would love to write that you can't go wrong with an all grey outfit but I won't, cause it would be a lie. Cause you definitely can go wrong with it. I've done it several times, especially when I'm wearing my old crappy grey sweats and hoodies at home with no make up and shitty hair....

Ps. Can you see any difference on the platform?! ;) Whiii! Fresh new page is here and I couldn't be happier!

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Terhi Suanto (Ei varmistettu)

Jee, aivan superi muutos sivustolla. Kiva katsoa isompia kuvia : ) Ja ihana on myös asukin < 3

www.terhisuanto.blogspot.com

saratickle
Tickle Your Fancy

No ihana kuulla Terhi!! <3 :)

Santsa (Ei varmistettu)

Iso peukku uudelle alustalle! Niin ihanan selkeä ja kuvat pääsee tässä vielä jotenkin erityisen hyvin esiin "sydänsilmä -emoji"!

Super kivaa perjantaita sulle! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeee! Täälläkin ollaan innoissaan just samoista syistä! :) Ihanaa viikonloppua!!

JenniN (Ei varmistettu)

Mukavan näköinen ulkoilme! Ja miten ihanan freesi tuo uusi banneri on ( !!)
Ja olihan mulla kysymyskin: Onko tuo Samsoen neule tämän kauden tuote? En satu nyt löytämään mistään vastaavaa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti, kiva kuulla! :) Ostin viime kuussa Tukholmasta, tätä kautta! :)

Katarina Kirvesmäki (Ei varmistettu) http://keepongrowing-kk.blogspot.com

Upeet kuvat ja tosi ihana tää uusi ulkoasu :)! Ja banneri!!

saratickle
Tickle Your Fancy

jippii! Kiitos Kata! :)

Nnn (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä pakko kommentoida, että IHANA uudistus! Niin raikkaat ja valoisat sivut ilman reunoilla olevia mainoksia!! Kuvat pääsee oikeuksiinsa :) Huh, näillä sivuilla kyllä viihtyy!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kiva kuulla! Mä oon ihan samaa mieltä!! :)

Oona S. (Ei varmistettu)

Positiivinen uudistus! Ajattelin enne että tää on todella freshin näkönen blogi mutta kyllä vietiin raikkaus uudelle levelille :D Ja isot kuvat, ne vaan näyttää niin kivoilta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihiii kiitti kiitti! :) Kuvien laatu parani myös heittämällä kun sivu ei enää pakkaa näitä. Me happy!!

Annaby (Ei varmistettu) http://by-myeverything.blogspot.fi

Onnistunut uudistus. Oon viimeaikoina tykännyt sun asuista enemmän ja enemmän, toi neule näyttää ihan täydelliseltä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ja kumarrus :)

aakk (Ei varmistettu)

Mun mielestä taas muutos selkeesti huonompaan suuntaan ihan vaan sen takia, että kuvat on aivan liian isoja:( macbookilla selaillessa ei kuva mahdu ruudulle mitenkään, näyttää kuin koko näkymä ois zoomattu. Bannerikin vie koko näytön tilan. Postauksesta, eikä yksittäisestä kuvastakaan, ei näin ollen saa kokonaiskuvaa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kääks, kuvailit just miinuksiksi ne asiat, jotka nimenomaan oon halunnut tähän uudistukseen: sivun levyinen banneri ja isot kuvat :D Mutta toki, ymmärrän, ei voi miellyttää kaikkia! Mä oon toivonut koodaajilta itseasiassa vähän pienempiä kuvia ja tekstiä (tälläkin hetkellä oon zoomannu ulos 10%:lla, musta tää 90%:nen on paras näkymä). Muutoksia hiotaan ensi viikolla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Superfreesi asu! Tekee mieli kokeilla heti jotain kokoväriä omaankin tyyliin. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :)

Nou

Moikka!

Ethän satu tietämään/muistamaan samsoen villapaidan nimeä? Tai lukisiko se paidassa jossain, esim.pesulapussa? Muutaman kerran yrittänyt tuota ihanaa paitaa netistä etsiä, siinä onnistumatta (3 kertaa paita mennyt palautukseen kun ei ollutkaan sama kuin sinulla :D )

Nou

Niin tai hintaa tai pesulapusta tuotetiedoista materiaali merkintä(kuinka monta% on mitäkin villaa :)  )

Täähän alkaa kuulostamaan aika epätoivoiselta :D :D

ena (Ei varmistettu)

Pakko vastata, itse ettinyt kans :D Kävin noin kuukausi sit Urban A:ssa, sieltä sanottiin et neule loppuunmyyty myös Tanskassa.. löytynee netistä nimellä Nor o-n long 7355 ja sold out.. :( :D

Taru. (Ei varmistettu)

haha aina ihmettelen, että millä tietokoneilla (kuvista päätellen läppäreillä) bloggaajat työskentelee, kun kuvat ei koskaan mahdu kokonaisina näytölle! ymmärrän, että isot kuvat ovat hienoja ja olen samaa mieltä, mutta välissä on ärsyttävää kun ei näe koko kuvaa kerralla :p sama juttu siis melkein kaikissa blogeissa ei vaan sun!

Mukavaa syksyn jatkoa :)

Kommentoi