Next: New York fashion week

Tickle Your Fancy

 

Islannista hieman erilaisiin maisemiin.

Vierailin New Yorkissa ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten. Siinä missä Islannin luonto pistää sydämeni hakkaamaan kahta kovempaa, saa New Yorkin kaupunkikuva jättimäisine rakennuksineen, kattoterasseineen ja keltaisine takseineen suupieleni hymyyn. Ja aivan erityiseen hymyyn (lähinnä huutonauruun) se sai minut Halloweenin aikaan, kun pukuihinsa 110%:sti panostaneita ihmisiä parveili kaikkialla. Niin hervottoman hauskoja asuja :D Miksi mä en koskaan keksi mitään hyviä!

Mutta muotiviikot. Voi hitto. En edes osaa kuvitella millainen meno kaupungissa on mutoiviikkojen aikana. Pukeutumisinspistä nyt ainakin. Ehkä muutaman superjulkkiksen bongauskin! Meitä lähtee Suomesta Nykiin vieläpä ihan kunnon porukka. Ollaankin vuokrattu kahdeksan hengen mimmiporukalla airbnb! Niin huippua!

Nyt matkalaukkujen pakkausta, pikapyrähdys toimistolla ja lyhyt juoksulenkki ennen lentoa. Palataan seuraavan kerran Nykistä! :)

 

Pictures: Elisa Lepistö, edit by me

 

Nelly/Topshop top (40% sale, here*)

Gucci belt

Nelly shoes (here*)

Monki mom jeans (similar here*)

*adlink

 

xx Sara

Kommentit

SaijaJ (Ei varmistettu)

Voi, aivan ihana asu! Kysymys tulee muutaman kuukauden myöhässä, mutta Vietnamin matkaa suunnitellessa tuli mieleen teidän helmikuinen reissu. Missä majoituitte Ho Chi Minh Cityssä? :) Löytyikö majoitukset helposti ilman etukäteen varaamista, vai varasitteko majoitukset jo Suomen päässä?

Mahtavaa New Yorkin matkaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti :) Me oltiin pari yötä ensin Ho Chi Minh Cityssä, ja varattiin majoitus Suomen päästä! 

 

JohannaJ (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Katselin tuota paitaa jo Tukholman muotiviikot postauksessa ja pakko sanoa, että se sopii sulle tosi hyvin! Ihanan herttainen, mutta silti edgy :D

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

miejen (Ei varmistettu)

Noi aurinkolasit on niin ihanat! Onko noi sitä isointa kokoa? Ja hei outo kommentti, tää on silleen ehkä kehitysehdotus enkä tarkoita pahalla mutta mun rekee aina välillä mieli korjata sun ryhtiä :D Mut oonkin ryhtinatsi (kuulostipa pahalta)!

Kommentoi