NICARAGUA VIDEO

Tickle Your Fancy

Reissuvideoiden editoiminen on parasta silloin kun reissusta on ehtinyt kulua jo hetki. Enää ei ihan tarkalleen muista, että mitä kaikkia sitä tulikaan taltioitua videolle. Tai mitä kaikkea reissussa ylipäätään tehtiin. Olipa kiva palata hetkeksi (lue kuudeksi tunniksi) Nicaraguan tunnelmiin, vaikka rehellisyyden nimissä myönnettäköön, että muutaman kerran tuli juu turhauduttua muokkausohjelman kanssa :D

pssst, pistäkääpä laatu HD:lle!

 

Mikäli innostuitte kohteesta niin täältä löytyy meidän matkakertomus ja kaikki tarpeelliset vinkit Nicaraguan reissua suunnitteleville :)

 

HAUSKAA VAPPUA JENGI!!

 

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva video! Matkakuume vaan iski taas pahemman kerran tän jälkeen...Hei millä ohjelmalla teet videoita? Itellä ollut nimittäin pitkään hakusessa hyvä ohjelma videoiden tekemiselle.

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa, tuttua! :) Mä editoin iMoviella, tosin tää mun versio on joku aatamin aikainen...

Janina F (Ei varmistettu) http://thefeelgooddiary.com

Vitsi jos kuvista tulee matkakuume niin kyllä tulee tällaisista videoistakin! :D Mikä biisi soi tossa taustalla?

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa!, yep! :D Dj Snake - Middle on biisi.

Iisaa (Ei varmistettu)

Ihana video - matkakuume vaan nousee!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! :)

Jennun (Ei varmistettu)

Huikea video! Ihania maisemia! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Nicaragua <3

nuorityttönen (Ei varmistettu)

Ihana video Sara, wau! Itselläni menisi varmasti vuosi editoida videota.. :D:D
Pääsi hyvin mukaan tunnelmaan, kiitos siitä!

Yksi juttu kuitenkin.. ;) Olen itse nuoresta asti pitänyt valokuvaamisesta (alkaen ihan 10-vuotiaasta, ensin muutaman vuoden digikameralla ja sitten omalla järkkärillä) mutta jälkikäteen mietittynä olen huomannut kuinka paljon asioita minulla on mennyt ohi kameran linssin läpi.. Parhaimmat hetket ovat läsnä siinä hetkessä, ne muistot saaadaan siitä hetkestä eikä kameran linssin lävitse tai tietokoneen ruudulta jälkikäteen katsottuna! Siitä oppineena kuvaan nykyisin vain tärkeimmät ja hienoimmat hetket, muut hetket olen läsnä ja nautin muiden ihmisten seurasta, hetkistä, reissuista, tapahtumista yms. Silti saan muutamia hienoja kuvia! Pointtina oli siis vaan se, että kuvasi ovat aina olleet todella todella todella (!!!!!!) upeita, mutta toivon että nautit 100% myös niistä hetkistä etkä mieti liikaa että nyt on pakko saada kuvia sosiaaliseen mediaan, vaikka se onkin työsi, teet työsi jo enemmän kuin hyvin! :)

Olen todella iloinen että olen pari vuotta sitten löytänyt blogisi, valokuvasi ovat nykyisin aivan huikeita!
Blogisi on niin monipuolinen! Hauskaa vappua Sara! =)

ps. Voisiko tuota CAPTCHA-varmennusta muokata toisenlaiseksi, esim.kännykällä on toisinaan hieman vaikea julkaista kommenttia sen takia, sillä se ei pelitä kännykällä niin .. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti paljon! :) Tiedän mitä ajat takaa, mutta valokuvaus on tosiaan työtäni. Se on lisäksi intohimoni. Hahmotan asioita linssin läpi ja nautin valokuvaamisesta aivan äärettömästi. Osaan toki lomailla ilman kameraakin, mutta mikäli kyseessä on työmatka, siellä kuvataan paljon.

Tämä reissu oli aika pitkälti työpainotteinen, kuvattiin muutamat kamppikset ja muutenkin paljon materiaalia. Joku kommentoi hetki sitten mulle, että "sä se oot koko ajan lomalla". Nämä "lomamatkat" sisältää työntekoa 5-8 tuntia joka päivä. En ole siis lomalla, vaan käytännössä eri lokaatiossa tekemässä hommia :) 

Seuraava reissuni tulee olemaan loma isolla L:llä. Paljon hengailua perheen kanssa ja ihan vaan relailua :)

Kiitos paljon, ja kiva kun olet löytänyt tänne!

Voin välittää vietsisi eteenpäin!

Q (Ei varmistettu) http://mymindwithme.blogspot.com

Ihanan näköstä, äääh!

Hannaaaaa (Ei varmistettu)

Tosi magee video, ihana nähä palasia siististä reissusta! :)

Elisa Lepistö

Aaaaah ihana muru!!!! <3

P (Ei varmistettu)

IHANA!! &lt;3

Kommentoi