NIIN MIKÄ JOULU?

Tickle Your Fancy

jacket Cubus* / sweater GAP / pants Lindex / hat Gina Tricot* / shoes Stadium, Adidas / clutch Pieces (*=gifted)

Lähdetään siitä, että toissapäivänä kommentoin tuttavani lomalle jäämistä "ai sulla on nyt alkamassa loma, lähdettekö reissuun vai miksi?". Aaaah joooh tosiaan, joululoma. Empä tullut ajatelleeksi…

Yhtäkään lahjaa en ole ostanut, huom enkä sen kummemmin edes suunnitellut pakettien sisältöjä. Yksiäkään pikkujouluja en ole juhlinut. Joulubiisejä taisin tykittää marraskuun alussa, mutten sen jälkeen. Ei jouluruokaa, ei joulukoristeita, ei yhtikäs mitään joulua! Vielä eilen oli epäselvää mille arkipäivälle koko jouluaatto edes kolahtaa. Mikä joulu?! (tuli mieleen kovin hitti of all time: Mikä kesä)

Koko joulutunnelmatouhuun tuli eilen kunnon täyskäännös: pipareiden leipomista (lue skippasin leipomiset, keskityin syömiseen), glögiä, joulukuusen koristelu (!!) ja joululistoja Spotifysta. Ja mikäli nopeaa imurointia ja hutaisten suoritettua pölyjen pyyhintää voidaan pitää ennakkovalmisteluna joulusiivoukselle, niin sitten rasti ruutuun tämänkin kohdalle! Tästä se lähtee, joulufiilis!

Sovittiin tosiaan perheen kanssa, ettei tänä vuonna osteta joululahjoja vaan otetaan uusi kummilapsi jostain päin maailmaa. Pikkulinnut kuitenkin lauloivat, että alkuperäisistä suunnitelmista poiketen kummilapsen lisäksi lahjoja on nyt ilmeisesti kuitenkin ostettu (perus), elikkäs elikkäs, tänään se on sitten varmaan lahjaostoksille. Ihan pienille sellaisille. Eli vihreitä kuulia, viinakarkkeja tai vähintään jotain yhtä ällöttävää tulossa :D Eipäs paljastetakkaan enempää.

kuvat: Kaisa / Si Moda

T. Sara

Kommentit

memmi (Ei varmistettu)

Nojuu kieltämättä menny tää joulun tuleminen vähän ohi! Tosin, johtunee omalla kohdalla vaan siitä, että oli tossa koko kuun alun ajan aika järjetön tahti päällä tenttiin lukemisten kanssa, siihen päälle myös aika reippaalla kädellä sosiaalista elämää. Ja ehdinpä tässä vielä vähän jouluapulaisen duuniaki tehdä. Ei siis ehkä ihme, kun eilen vasta tajusin et joulu on jo ens viikolla.. No ei mitää, eipä tartte ootella niin kauaa jouluruokaa ja sitä ihanaa perheen kanssa vietettyä aikaa, kun se tuntuu tulevan ihan huomaamatta!

Makee asu muuten! Nuo housut on aika siistit 8)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi tollasen uurastamisen jälkeen joulu tuntuu niin mahtavalta! :)

Kiitti!

Tiia (Ei varmistettu)

Vau mikä asu! Todella tyylikäs!<3

Iso peukku pystyyn kummilapsi hankinnalle! Mäki sitten "isompana" haluan ryhtyä kummiksi kun on vähän tota omaa tienestiä!(:

Rauhaisaa joulua!<3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Koko homma lähti siitä, kun yläasteella kävin pari kertaa viikossa siivoamassa toimistoja ja tienasin 100 e kuukaudessa. Päätin jo silloin hankkia kummilapsen Ecuadorista!

Ihanaa joulua <3

gosia (Ei varmistettu)

I love this jacket! Is it from the new collection?

saratickle
Tickle Your Fancy

Actually I got the jacket few years ago! :S

tanja (Ei varmistettu)

Olisi kivaa, jos joskus tekisit postauksen kummina olosta. Innostaisi varmasti muitakin ryhtymään kummiksi, jos kuulisi mielipiteitä ja muuta tietoa aiheesta :)

Kommentoi