Niin mitkä heikkoudet?

Tickle Your Fancy

Istuttiin meidän makkarissa ja pengottiin vaateröykkiön keskellä kirppikselle meneviä kamoja. Kello oli 12.30 maanantaipäivänä kun raotin sälekaihtimia. Hyvin, hyvin likaisien ikkunoiden takaa avautui marraskuuta muistuttava sääilmiö: taivaalta kaadettiin loskaa. Oltiin varattu kalentereistamme tälle päivälle pari tuntia tehokasta valokuvausaikaa, mutta luontoäiti oli kanssamme ilmeisesti eri mieltä. Kuunneltuaan tovin valitustani siitä kuinka kaikkialla muualla (=Nicaraguassa...) valokuvaaminen on niin paljon helpompaa, ystäväni Ella avasi suunsa: "mutta eikö meidän pitäisi kääntää haastavat kuvausolosuhteet vahvuuksiksi".

Käsittämätöntä, että joku jaksaa olla noin optimistinen, tälläiselläkin säällä! Mutta näinhän se on, heikkouksista vahvuuksiksi, right? Turha meidän on täällä pohjoisessa nillittää talvesta ja lumesta, sillä näistä ei pääse mihinkään, talvi tulee joka vuosi. Ja sama se on kaikilla muillakin elämän osa-alueilla. Kun asioihin, joihin ei pystytä itse vaikuttamaan, asennoituu eri tavalla, se helpottaa huomattavasti. Ja mikä parasta, sillä voi olla merkittävämpiäkin seuraamuksia! Surkean syksyn ja tylsän talven sijaan keskitytään siis ennemmin siihen, miten saadaan hyödynnettyä niitä ja otettua niistä kaikki ilo irti - myös valokuvauksen näkökulmasta. Lumiseen metsään, keskelle vesisadetta, räntäiseen kadunkulmaan - you name it. Voin muuten vakuuttaa, että toimii, katsokaa vaikka.

Sen sijaan, että lähdettiin etsimään sitä kuivinta katosta ja keväisintä tietä, mentiinkiin keskelle räntäistä ja lumista niittyä. Ja olen muuten todella iloinen, että mentiin. Yksinkertaisesti rakastan näitä kuvia!!! Ps. edellisen lauseen pystyy varmaan myös päättelemään kuvien määrästä.

knit & Other Stories // roll neck Zara // pants Lindex // shoes Vagabond // hat 2hand

 

I started my week with Ella. So far it's been quite busy year for both of us and we haven't got a chance to meet up until now. I was so happy that we could finally chat and take some pictures. Of course the weather was, let's say challenging on that day. It was raining and snowing at the same time, not the best day to take outfit pictures, or was it? Instead of the usual (heading to shelter) we drove to the snowy meadow near by. So happy that we did this. I just love the pictures!

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

Hanna T (Ei varmistettu)

waude mikä fiilis välittyy!

Santun Majan Santtu (Ei varmistettu) http://santunmaja.blogspot.fi

Aivan ihana tunnelma kuvissa! Kunpa muistaisi itsekin ajatella enemmän positiivisesti..

saratickle
Tickle Your Fancy

Mäkin pidän näistä hujasti! Eiköhän hei ryhdistäydytä! Maaliskuu on aika mahtava kuu :)

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Mielettömät kuvat!! Näissä on jotain tosi Ellamaista :) ja näinhän se on, että semmoista, mihin ei voi vaikuttaa, on turha murehtia. Vaikka ois se aurinkokin taas kiva nähdä välillä ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö ookkin! Eloveena-ella! Ja juuri näin, turha murehtia, kyllä sen auringonkin aika vielä koittaa :)

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Voi vide, mitä kuvia!!! Sairaan upeita! xx

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitti!! huomenna nähdääään! :)

elisabet.k (Ei varmistettu)

Vau nämä on UPEITA!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ella on VELHO!!

ankkuli (Ei varmistettu)

Enpä oo yhtään eri mieltä muiden kanssa, ihan mahtavia kuvia!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voihan vitsi teitä! :) <3

Kinuski (Ei varmistettu)

Mistä nää kuvat on otettu? Tosi ihania!

saratickle
Tickle Your Fancy

Lammassaaren pitkospuilta :)

Ellaemilia (Ei varmistettu) http://ellaelers.indiedays.com

No ihana oot!!

VV (Ei varmistettu)

Vitsit mitä kuvia!!! Tommosen asenteen kun itsekin muistais useammin...tuntuu että kaikesta jaksaa aina vaan valittaa vaikka niin paljon kivoja juttuja ja kiitollisuuden aiheita löytyis ihan joka päivästä ja hetkestä. Siinä haaste itelle :)

Kaisa Syrjänen (Ei varmistettu) http://kaisasy.blogspot.fi

Aevan ihania nää kuvat! Värit, asettelu... KAIKKI kohdallaan &lt;3 huhuh!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Aivan huikeita! Asu, hiukset, miljöö, kaikki. Huh.

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Kommentoi