Nike Flyknit 4.0

Tickle Your Fancy

Postausta pyydeltiin mun kevään/kesän juoksukamoista, joten täältä tulee tän- ja varmaan vähän pitemmänkin hetken suosikit. Lähdetään liikkeelle lenkkareista!

Oon juossu Niken uusilla Flyknit 4.0 lenkkareilla nyt n. kuukauden ja voin sanoa, että kesän juoksukenkä numero yksi, ei epäilystäkään. Ultrakevyt, mutta silti 4.0 pohjan ja pintamateriaalien ansiosta sopivan tukeva. Kenkä on joustava ja luonnollinen. Se vaikuttaa vähän tukevalta sukalta, mutta näyttää ja tuntuu samalla myös kengältä?! Mä en osaa kuvailla näitä enää paremmin, kokeilkaa itse niin tiedätte mistä puhun!

Oon juossu 7-15km lenkkejä, ja näillä matkoilla toimineet tosi hyvin. Parilla ekalla lenkillä nilkan alueen lihakset väsyivät, sillä eivät ole tottuneet töihin. Mutta tämä jäi siis ekoihin lenkkeihin, nyt ei ole enää mitään ongelmaa.

Näillä tekee mieli juosta aina ihan täysiä ja nimensä mukaan fiilis on kuin kengillä lentäisi. Taas sain eilen jotain järkyttäviä spurttikohtauksia!

Kenkä on kokoa 37,5 eli sama kun mun kaikissa Niken juoksulenkkareissa.

kengät Nike Flyknit 4.0 (saatu blogin kautta)

T.Sara

Kommentit

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.refashion.fi

MIELETTÖMÄN hienot!! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!! :)

Eveliina (Ei varmistettu)

Omistatko Nike free 5.0 kenkiä? Jos omistat, osaatko sanoa kuinka nämä eroavat niistä? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tälläset ollu kovassa käytössä vuodenpäivät http://tickleyourfancy.indiedays.com/2014/03/14/juoksun-abc/

Niinku mallista näkyykin, se on aavistuksen tukevampi ja "kenkämäisempi", mutta kevyt myös! Etenki toi nilkan alue on erilainen. Nyt sitä ihan uutta 5.0 mallia en oo vielä kokeillu, mutta haaveissa olis ostaa vielä sellaset!

matildanna (Ei varmistettu) http://matildannas.blogspot.fi/

Oi noi on kyllä siistit! Hämmentävää kun ne näyttää niin kovin sukalta, sukalta jossa pohja?! Noita on kyllä testattava ite niinko sanoit:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! :D Mutta silti mun mielestä onnistuttu muotoilussa, nimittäin sukka pohjalla kuulostaa aika pahalta, mutta nää näyttää mun silmään tosi hyviltä! :D Testaa ihmeessä.

Andreas (Ei varmistettu)

Laitathan jossain vaiheessa tietoa kuinka nuo ovat pitäneet muotonsa pitemmän käytön jälkeen. Vaikuttaa todella hyvältä idealta, mutta käyttökestävyys hieman mietityttää.

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes! Ainakin 100 km:n jälkeen pelikunnossa, mutta katotaan mikä tilanne kun ilmestyy vielä nolla perään :)

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.com

Onpas hienot! :O <3

VLMA (Ei varmistettu)

Itsellä on ollut uudet lenkkarit hakusessa pitkään ja etsinnässä on ollut juuri kevyempi malli, jolla kuitenkin olisi mahdollista juosta välillä pidempääkin lenkkiä. Mitä mieltä olet, soveltuisiko kyseinen tossu esim. puolimaratoniin?

Nike-hullu (Ei varmistettu)

Mitkään Freet eivät ole kovin soveliaita kovin pitkille juoksumatkoille :) Niissä kun ei ole tukea eikä pohjan vaimennusta niin Free ei siitä syystä sovi kovin pitkille matkoille :)

Ite kanssa tykkään juosta Freellä lyhyempää matkaa, toisina kenkinä sitten Niken huippuvaimennettu Vomero! Kannattaa testata ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Näin on! Tollasesta mallista en oo ees kuullu! Jotkut tukevammat minäkin tarvitsisin jos loppukesästä käydään rykäsemässä maraton. Ärsyttävää on vaan se, kun tottuu juoksemaan kevyellä kengällä, ei millään huvittaisi alkaa harjoittelemaan millään raskaammalla supervaimennuksella :D

Nike-hullu (Ei varmistettu)

http://www.stadium.fi/kengat/naisten-kengat/juoksukengat/204400/nike-zoom-vomero-9-w?SelectedProductUUID=e.DCROinxL4AAAFE_TJQFSiq#.U1gORO0azCQ ja vielä tarjouksessa ;) se on kyllä hyvä kenkä, eikä liian "tuleva" että olisi raskas :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei mitä ihmettä aivan sairaan kivännäköset!!! Tää tukevamman kengän valintaongelma tais just ratkaistua, kiitos linkistä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Puolimaraton ehkä siinä ja siinä. Mun jalkaa se ei haittaa, mutta monelle muulle se saattaa olle paljasjalkakengällä liian pitkä matka. Free-mallit ja tämä flyknit semmoseen 5-15km ainakin sopivia :)

Marjutt (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.fitfashion.fi

Jes, kiitos kun infosit näistä! Alkoi itseäkin vähän kuumottaa noiden ostaminen.. Ilmeisesti noissa ei oo kuitenkaan hirveästi tukea/pehmustetta? Väri on ainaki perfect! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Paljasjalkamalli eli sopii just semmoseen peruslenkkiin :) Ei oo mikään pitkänmatkan tukeva kenkä, mutta tää materiaali on vähän erilainen kun normaalissa free-tossussa!

mjai (Ei varmistettu)

Olisi ehkä kannattanut mainita myös että joka jalalle näitä kenkiä ei voi missään nimessä suositella juoksuun, koska eihän näissä ole juurikaan pronaatiotukea. Ulkonäkö on todella söötti joo, mutta juoksukengissä kannattaisi kiinnittää huomiota myös muihinkin asioihin.

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oletan, että jokainen juoksija, joka tarvitsee jalkaansa erityistukea oli kyseessä sitten pronaatio tai supinaatio, tiedostaa tarpeensa itse. Tää on paljasjalkamalli, jonka jokainen varmasti tajuaa. Itse oon ihastunut kevyisiin juoksukenkiin ja koen, että se on luonnollisin kenkävalinta mulle kun puhutaan peruslenkeistä.

eltsu (Ei varmistettu)

Toi koko pronaatiojuttukin on pelkkää mainoshömppää.. Jos jalka oikeesti tarvi erityistukea, niin pohjalliset on siihen aika must have -juttu, jotta tukea on varmasti oikean verran, kun se on nimenomaan sen oman jalan mukaan tehty. Muutenkin se, millaisen kengän tarvii, riippuu paljon myös siitä mihin on jalkansa totuttanut! Jos superhypertuetut kengät ei ois ikinä ollut "IN", niin ihmisten jalat ois paljon vahvemmat ja tukea ei tarvittais ollenkaan! :D

neea (Ei varmistettu)

Miten noissa niken kengissä menee koot? Vastaako omaa kokoa vai kannattaisko ottaa pienempi/suurempi koko? :)

Kommentoi