NO KYLLÄ, PELOTTI

Tickle Your Fancy

Ihan rehellisesti sanottuna blogimuutto pelotti minua. Vielä rehellisemmin sanottuna, se pelotti paljon. Blogini matkassa pidempään pysyneet tietävät kyllä miksi. Säätöä, sähellystä ja kämästä mäihää, niistä on Sara tehty. Viime kerralla kaikki kommenttini ja osa kuvistani katosivat ja sitä edellisellä kerralla muutaman kuukauden postaukseni hävisivät jälkiä jättämättä bittiavaruuteen.

Ilokseni voin todeta, että tällä kertaa säästyttiin pahimmilta vaurioilta. Käsittämätöntä! Tässä sitä ollaan, ihan oikeasti, turvallisella maaperällä! Päivän suurin moka taisi olla se kun pesin hiukset juuri ennen valokuvaamaan lähtöä. Unohdin nimittäin, että hiustenkuivaajani räjähti (kyllä) vasten korvaani/poskeani viikonloppuna hiuksia kuivatessani :D Selvisin tällä kertaa kiljumisella, sähköiskulla ja nokisilla käsillä... :D Pitäisi varmaan teipata joku gopro otsaan. Saisi kivaa lisämateriaalia blogiin. Mutta juu se yksi räjähtänyt hiustenkuivaaja pääsi unohtumaan, joten päivän asukuvat (jotka eivät siis ole tämän postauksen kuvat) otettiinkin sitten kirjaimellisesti wetlookissa. Tulette näkemään vielä.

Lupasin asukuvia thrift shop -takistani, joten niitähän te myös saatte! ;)

coat 2hand / grey shirt Gina Tricot* / pants Gina Tricot* / bag Cos / shoes Adidas* / sunnies Ray-Ban (*=gifted)

Pictures: Kaisa/Si Moda

Ps. Olen aivan liekeissä tästä raikkaan valkoisesta taustasta ja isommista kuvista! Ja mitä vielä, tykkäysnappi! Kuin huippua! Mutta mitäs siellä sanotaan, mitä mieltä uudesta ulkoasusta? Palautetta ja kehitysideoita otetaan vastaan! :)

 

So here we are, at Lily. Welcome! :) The new blog page is almost ready now, what do you think? :) I was 100% sure that there was going to be some big technical issues, because well, you know me and my horrible luck... but ha, this time, thank God I was wrong. Sooo happy right now!!

 

T. Sara

Kommentit

Fridas (Ei varmistettu)

Ihanaa kun bloglovinin kautta pystyy lukemaan postauksen ilman, että pitää aina avata safari ja normipostaus! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Noo siitä voidaan olla kahta mieltä. Lukijalle kiva, bloggaajalle ja mainostajille ei niinkään

Fridas (Ei varmistettu)

Okei, en tiennyt että sillä on bloggaajalle mitään merkitystä. Harmi jos näin on :/ mä vaan helposti kans skippaan ne postaukset joita en pysty lukee bloglovinin kautta.

Mun mielestä myös kaksi piippuinen juttu. Siis todellakin ymmärrän, että pitää tulla klikkauksia enemmän ja enemmän, (ja en ihmettelisj jos lily siirtyisi bloglovinin kanssa samaan taktiikkaan kuten useat portaalit) mutta ahkerana bloglovin+iphone käyttäjänä en ole enää kuukausiin lukenut esim. indiedaysin blogeja. Juurikin sen takia että se on puhelimella niin hankalaa. Skip skip skip. Hyötyykö mainostaja siitäkään? Jos postauksen otsikko on ollut erityisen kiinnostava olen lukenut postauksen (ja rästiin jääneet postit) koneelta. 

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Onnea uuteen kotiin!! :) Näyttää niiiin freeeshiltä tää sivu ja kuvat pääsee oikeuksiinsa tolleen isoina, I like!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Milla!! :)<3

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea täältäkin suunnalta hurjasti - vaihtelu virkistää aina! :-)

Yksi asia mua hämmentää tai sitten vika on täällä päässä. Nimittäin kuvien laatu on huomattavasti heikompi täällä mitä Indiedaysilla, kun kännykällä lukee. Olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä asiasta :-)

Mutta olen oikein avoimin mielin tutustumassa sivustoon (en ole lukenut koskaan lilyn blogeja :D) ja juoksukoulu, milloin se starttaa?! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Se virkistää! :) 

Kiitos huomiostasi! Blogissa on tosiaan joku häikkä, nimittäin muilla Lilyn bloggaajilla tätä ei ole. Oon pistänyt asiasta kyselyä eteenpäin. Toivottavasti saadaan pian kuntoon!

Juoksukoulusta lisäinfoa huomenna! ;)

Sininenn (Ei varmistettu) http://ruusujaxrusetteja.blogspot.fi/

Hyvältä näyttää blogi ja asu! Banneri voisi olla vähän persoonallisempi, mutta mitään muuta en muuttaisi :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kiitos! :) Mä taas koen, että haluan sen puolen vuoden oman naaman tuijottelun jälkeen nyt jotain todella simppeliä ja yksinkertaista! Banneri tulee varmasti päivittymään kyllä vielä :)

Mia K.
Voi taivas

Tekevälle sattuu ;)

Tervetuloa Lilyyn! Jospa täällä nuo postauksetkin pysyis paremmin, eivätkä lentelisi minne sattuu..? 

Mielenkiinnolla uusia postauksia oottaen ♡

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ja kiva kuulla! :) Ai mitä tarkoitat postausten lentelyllä?

Mia K.
Voi taivas

...siis, ku kerroit, että ne oli ed.paikassa hävinneet jonnekin bittiavaruuteen ;)), niin, jospa ne ei täällä sitten enää häipyis! :)

Saltsu (Ei varmistettu)

Jess! Kännykällä näkee koko postauksen bloglovinin kautta. Aivan parasta! Mikään ei oo niin raivostuttavaa, kun joutuu klikkailee klikkailujen perään ja monesti jäi postaukset siitä syystä lukematta, joten tästä isot pojot! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän, että se on rasittavaa, mutta niillä klikeillä myös maksetaan bloggaajien palkka, eli mun mielestä erittäin hyväksyttävää :)

Vapaapudotuksessa

Kiva kun alat bloggaamaan täällä, muutaman vuoden olen sun blogia lukenut ja aina yhtä kivoja ja mielenkiintoisia juttuja! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos! :) Ihana olla täällä!

Janique (Ei varmistettu)

Tabletilla ei ole kovin toimiva pohja, sivu on ikäänkuin kahdessa pystysuuntaisessa palstassa, teksti ja kuvat toisessa ja sivubanneri ja mainokset toisessa! Toimisi mielestäni paremmin jos teksti ja kuvat olisi suuremmalla leveydellä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

En ookkaan vielä tsekannut ulkoasua tabletillani! Pitää pistää tästä palautetta eteenpäin! Kiitos kommentistasi! :)

minävain33 (Ei varmistettu)

Vähän liian isoja kuvia musta! :D Tai mielestäni on hankalampaa katsoa isoja kuvia kuin pieniä jotka näkyis kokonaan näytöllä. :) Ootan innolla juoksupostauksia ja kaikkia muitakin tottakai! :D Jään seuraamaan myös täällä. Lilyn alustasta en vaan tykkää yhtään, mut jospa ne muuttais sen selkeemmäks jossain vaiheessa , kun jotain kyselyä ainakin oli joskus tässä.. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Suomalaisen silmä ei ole näihin vielä tottunut, mutta vitsi mä itse rakasta isoja kuvia!! Mutta ymmärrän poinntisi. Pitää alkaa vaan kuvaamaan enemmän vaakana, näin päästään niistä liian pitkistä kuvista! :)

 

riiikkaaa (Ei varmistettu)

Joo itekki sitä mieltä, et isoja kuvia vaikeampi kattoo ku ei nää koko kuvaa kerralla ! Ärsyttävää selata kun kaikista kuvista tulee niiden koon vuoksi ns. details-kuvia. Kokonaisuuksia ja esim. asuyhdistelmiä on helpompi arvioida kun vartalon ylä- ja alaosan näkee samaan aikaan. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän pointin! Haluan pitää näistä ainakin vielä kiinni, sen veran harvinaista herkkua! Mutta kuten edellisellekin vastasin, niin vaakakuvat alkavat ehdottomasti lisääntymään! :)

dda (Ei varmistettu)

mua taas hieman (tai oikeastaan aika paljon) häiritsee isot kuvat kun ne ei mahu kokonaan ainakaan mun koneen näyttöön. :) Hankala nähdä kokonaisuutta

saratickle
Tickle Your Fancy

Sama vastaus sinulle kuin aikaisemmillekin! :)

Veronica (Ei varmistettu)

Hankala blogipohja, ikävä käyttää kännykällä ja tabletilla. Miks vaihdoit huonompaan?

saratickle
Tickle Your Fancy

Tähän varmasti tullaan saamaan muutosta :) Mobiilinäkymä ei nyt välttämättä ole se painavin syy muuttooni. Näitä päivitetään kuitenkin jatkuvasti.

Veronica (Ei varmistettu)

Ai milloin tulee parannuksia? Samalta tää lilyn blogipohja näytti jo vuosi sitten. :(

saratickle
Tickle Your Fancy

Se jää nähtäväksi ;)

meemi (Ei varmistettu)

Moikkka!

Onnea muutosta! Oon Lukenut white trash diseasea ja saara sarvaksen blogia lilystä ja usein puhelimella jäänyt kuvat näkemättä. Eikä millään päivittelyllä ole saanut niitä tulemaan esiin. Pakko oli kommentoida nyt asiasta, jos laitat infoa eteenpäin, koska en tosiaan haluu tän mun lempiblogin kohdalla näin käyvän :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mitä tarkoittaa kuvat näkemättä? Samoja blogeja olen minäkin lukenut ja nähnyt kyllä molempien bloggaajien kuvat. Kokeileppa ladata puhelimeesi esim Bloglovin', näppärämpi tapa seurata blogeja!

Hertta
Lilou's Crush

Tervetuloa Sara :) Toivottavasti pian tavataan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Hertta! :) Samaa toivotaan täälläkin!

Vra (Ei varmistettu)

JEE! Tosi freesiltä näyttää, tykkään, isot kuvat superjees :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana kuulla!! :)

hilja (Ei varmistettu)

iso peukku isoille kuville! onnea sara blogin muutosta! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos paljon <3

JanetteH (Ei varmistettu)

Ei vitsit miten kiva asu, jotenkin tosi cool! :-D
Sait mun silmät ihan kostumaan sun vastauksella mun kommenttiin, oot ihana!&lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi sinä <3 Kiitti paljon!! :)

Viivi L (Ei varmistettu)

Ite kirjottelin vaihtoblogia vuos sitte lilyssä. Musta tosi toimiva pohja ja ihanan freesi! Isot kuvat on iso peukku tältä suunnalta, tykkään!! ainaki tällee puhelimella (lumia) selatessa toimii hyvin ja pystykuvatki mahtuu kerralla ruutuu. Keep going Sara! ps. makee outfit! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan tosi kiva kuulla! :) Fresh tosiaan! Kiitti sinulle :)

Laura T.
M O L

Hei hei hei Sara! En ole yhtään kerennyt vielä sua morjestaa, mutta moi ja tervetuloa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei hei hei Laura! :) Moikat täältäkin päästä! Nähdään ehkä tänään? :)

Laura T.
M O L

Kunpa vain, mutta meikä on tänään kiinni Mansessa. Toivottavasti näemme kuitenkin pian!

jac (Ei varmistettu)

iiiik..muaki jännittää ku luen useimmiten kännykällä..lilyn blogeja on vaikee lukee luurilla ku kuvat on huonompia/ei lataudu, ei toimi yhtä smoothisti ku muut! Mut joo toivottavasti sun blogi toimii ku tää on yks mun lemppareista &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuvien mobiililaatuun saadaan pelastusta ensi kuussa! :)

helenaaa (Ei varmistettu)

Ihmettelin miks et oo postannut kahteen päivään, kunnes totesin ettei uudet postaukset näy bloglovinilla, apua! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo! Bloglovinin päässä ollaan todella jumissa. En pysty siis itse vaikuttamaan siihen, vaan heidän pitää muuttaa se. Toivotaan, että reagoivat pian! Mutta täällä ollaan ja eletään :)

SaralleGoProPäähän (Ei varmistettu)

Hehee, kannatan GoPron kiinnittämistä päähän tai videobloggausta. Vähän niin kuin MoreZoella (youtube) tyylistä häröilyä. Hauska naureskella toisille kanssa sekoilijoille :) Onnea vielä Lillyyn siirtymisen johdosta.

karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu) http://karoliinatavi.blogspot.com

Hahaha vähä mä hajosin tolle kuivaajan räjähtämiselle! Vaikkei se silloin ehkä hauskaa ollut.. Inhottavaa ku laitteet hajoaa kesken kaiken, mulla meni suoristin uutena vuotena ja heti perään kuivaaja. :D

Ainii ja tsemppiä uuteen pohjaan (jonka just vasta löysin) ja mä ainaki tykkään isoista kuvista! Näkyy puhelimen näytöllä ihan kokonaan ilman ongelmia. Peukku!

Kommentoi