NO MUTTA MIKSI?!?

Tickle Your Fancy

Miksi Forumin parkista lähtiessä lippumasiinaan ei tarvitse syöttää lippua?

Miksi Snapin kuvattua video jää pyörimään loopilla?

Miksi istun lentokoneessa aina siiven kohdalla?

Miksi kiinalaisten- ja nepalilaisten ravintoloiden sisustus ei ole päivittynyt tippaakaan 30 vuoden aikana? (edelleen mennään jättimäisillä ikkunamaalauksilla ja samettisohvilla)

Miksen ole koskaan nähnyt revontulia?

Miksi mun on aina pakko laulaa Big Bang Theoryn tunnari ääneen kun katson sarjaa?

Miksi kun taskuun laitetaan jotan, sitä taputetaan ulkopuolelta?

Miksi kukaan kysyy tv-chatissa "paljonko viive"? a) onko sillä mitään väliä b) siinähän se selviää kun pistät minkä tahansa viestin?!?

Miksen ikinä muista kenenkään näyttelijöiden nimiä?

Miksi kauhistuessa käsi menee automaattisesti rinnan päälle?

Miksi vuosi sitten Pekingissä ollessamme jengi tuli ihan kokoajan pyytämään minua ja poikaystävääni yhteiskuviin? :D

Miksen ikinä jaksa laittaa läppäriä latautumaan kun kone ilmottaa virran loppumisesta ("laitan kohta") kun lopulta kone kuitenkin aina ehtii sammua?

Miksi Bieber laulaa ekalla levyllään: "I was a player when I was little, but now I'm bigger, I'm bigger". Tyyppi sä olet kymmenen!!!

Miten joku voi vieläkin jaksaa tehdä kuha-memejä? Oli ja meni ja oli huono jo heti alkuun :D

Miksi menen aina paniikkiin kun ääniohjaus menee päälle ja onnistun joka kerta soittamaan sille kaikista randomimmalle tyypille?

Miksei iPhonet voi kestää pakkasta?

Miksi näytän puhelimen etukameran avatessani aina tältä?

Miksi mulla on Bieberin Sorry biisin kuullessani pakkomille laulaa "sorry" sanan päälle "sorge"?

 

 

xx Sara

Kommentit

Kam (Ei varmistettu)

Muihin en itsekään osaa antaa vastausta, paitsi yhteen! :D Kun ajat parkkihalliin ja otat parkkilipun, kamera ottaa kuvan tms autosi rekisterikilvestä, jonka se pönikkä sitten tunnistaa ulos lähtiessä ja puomi aukeaa automaattisesti ilman lippua. Autosi rekisterikilpeä siis tarkkaillaan kameroiden kautta, creepy isn't it?

JanniEhari (Ei varmistettu)

I knew it!!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

FINALLY!!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

KIITOS JA AAMEN!!!!!!

Lotta (Ei varmistettu)

Hahaaa nää on niin parhaita!! Toi iPhonen pakkasherkkyys on pikkasen raivostuttavaa, sitä on niin kädetön olo ilman puhelinta.. Usein just viel sammuu kun pitäisi sopia joku tapaamispaikka tms =D

saratickle
Tickle Your Fancy

joo ja miten sen aina unohtaakin! :D Silleen otampas snapin, aa empäs otakkaan ja sitte juostaan tunti ilman musaa.....

Suhteessa

Mun iphone pysyy käynnissä pakkasellakin, koska se oli tällai Aino-pussukassa joka suojasi sitä pakkaselta

polje (Ei varmistettu)

Ahaha nää miksi-postaukset on niin hyviä! Luin vahingossa kaikki miksi-tägin alla olleet postaukset ja pyyhin naurukyyneliä... Keep going!

saratickle
Tickle Your Fancy

:D Elämä jaksaa ihmetyttää! Mahtavaa, että viihdyit! :D

M.
Avec Mari

Kiitos pakkaspäivän piristyksestä! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eipä mittään! :D

Siksi-vastineeni muutamiin kohtiin (täysin omalla logiikallani pääteltyjä, ei varsinaista faktatietoa):

- Siksi, koska näytitte niin erilaisilta vaaleine hiuksinenne ja ihonväreinenne, pääsitte yhteiskuviin. Mun poikaystävästä ja sen kahdesta kaverista yritettiin koko ajan ottaa "sala"kuvia, kun olivat vaihdossa Shanghaissa.

- Siksi taskua taputellaan, että saisi tuplavarmistuksen taskun sisällöstä. ("Onhan se lompakko nyt varmasti täällä?!")

- Siksi käsi menee rinnan päälle, koska säikähtäessä sydän pompsahtaa ja sitä sen takia yritetään rauhoitella ja "pidätellä". Myös hengenhaukkominen saattaa olla syynä.

PS. tykkään näistä miksi-postauksista, tosi hauskoja! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

heh kiitti, kuva kuulla että siellä tykkäillään!

Jane C.

Mä osaan vastata revontulijuttuihin!

Tarkkailu on kaiken A ja O näillä leveyspiireillä, jos ihan oikeasti haluaa nähdä revontulia. Reposia ei nimittäin bongata yleensä niin, että vilkaisee vain taivaalle ja huomaakin moniväriset, vilkkaasti liikkuvat koronat päänsä yläpuolella. Tärkeää on toki hakeutua paikalle, josta on avoin ja mahdollisimman valosaasteeton näkymä pohjoiseen, mutta käy vähän hankalaksi joka ilta lähteä pariksi tunniksi venailemaan, jos revontulet näkyisi :D

Itsekin asun eteläisessä Suomessa, ja olen about vuoden sisään nähnyt kymmenet revontulet - enemmän tai vähemmän hienot (yleensä vähän vähemmän). Ala seurata Aurora Forecastia ja Auroras Now! -sivuja ja liity facebookin Revontulikyttääjät-ryhmään. Etelä-Suomen alueella asuville on myös oma revontulibongareiden WhatsApp-ryhmänsä.

Jos ei tolla pääse alkuun, niin ei millään :D Tässä vähän inspiraatiota, kuva otettu 7.10.15 ja kuvauspaikkana Lohja:

saratickle
Tickle Your Fancy

EIKÄ!!! KIITOS! Ei hitto mikä kuva, huhhuh! Siis ihan huikeeta, vuodelle uus tavote. Terveisin Revontulikyttääjiin juuri liittynyt! :D

Michaela (Ei varmistettu) https://simplybeja.wordpress.com/

Haha nää "miksi" postaukset on niin parhaat!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha kiitti! Terapeuttista touhua kyllä. Näillä on juuret aika pitkällä, ei voi enää ikinä lopettaa :D

Elisajjjj (Ei varmistettu)

Miulla on hauska miksi-tarina omasta elämästä:

Viime vuonna matkustin junalla usein viikonloppuisin sellaista väliä, jossa oli pakko tehdä junan vaihto. Varsinkin sunnuntaisin nää junat oli mahdottoman täynnä, ja siinä vaihtoaseman junatunnelissa mieleen pompsahti ajatus:
"Pitääpä kirjoittaa saralle miksi-aihe siitä, miks täydessä junassa joutuu aina huomaamaan oman paikkansa olevan jonkun pahalta haisevan miehen/ ylisosiaalisen mummon/ kuorsaavan ja kuolaavan tyypin vieressä!"

Tein junanvaihdon ja olin häkeltynyt nähdessäni oman paikkani. Se oli käytäväpaikka, jossa ikkunapaikalla istui _kuuma_ inttipoju!!!!! Eipähän muuten ollu tylsä junamatka se...

Joten kiitos siulle miksi-postauksista ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha! Ihana sinä! Onnelliset loput on parhaimpia ;) Kai juttelit sille?!

sanniiii (Ei varmistettu)

Eeeh, mut kiinalaisissa ja nepalilaisilla (siis ravintoloissa mutta kaipa niissä ihmisissäkin!) on jotain vaan niin terapeuttista, se on se sametti! jotenkin niin turvallisen tuttua :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Musta ne on epäilyttäviä (huom puhun ravintoloista) :D

Hemppe (Ei varmistettu)

Hahahah ihan parhaita nää postaukset :D Ite laulan ton Sorryn sillee skottiaksentilla "sooooriiiii" :DD (varmaan siks kun kävin siellä vaihdossa ja jäi muutamia sanojen lausuntoja sieltä mukaan... :D)

AjN (Ei varmistettu)

Huudan sisäisesti aina 'jeee', kun huomaan, että sulta on ilmestynyt uusi miksi-postaus, täyttä mahtavuutta! Ja toinen Big Bang Theoryn tunnarin laulaja ilmoittautuu, hahaa. Aluksi en edes osannut siitä kuin osan ja poikakaveria raivostutti, kun mumisin jotain ja lauloin vain tiettyjä osia, kunnes poikakaveri selvitti mulle, miten sanat menee kokonaisuudessaan. En tiedä raivostuttaako sitä nyt yhtään vähempää, kun hoilaan koko kipaleen :D

Vierailija (Ei varmistettu)

mua ja siskoa kuvattiin kans jatkuvasti shanghaissa, ja siellä asuva enoni selitti ilmiön paitsi eksotiikalla, myös sillä että kiinalaisten mielestä kaikki länkkärit näyttää samalta (kuten meistä taas kiinalaiset), ja ne esittelee meitä kuvissaan kotikylissään sit amerikkalaisina julkkiksina :--D tai sit jos ei julkimoina, niin uusina ystävinään, koska mikään ei nosta enempää arvostusta kuin länsimaalaiset ystävät. Haha. Mut oli se kyl hämmentävää, meidätkin piiritti kirkuen teinityttölauma, repi kuviin ja hyppi onnesta siinä vieressä osaamatta sanaakaan mitään yhteistä kieltä :'')

emiliaidamaria (Ei varmistettu) http://cosmopolitan.fi/blogit/happy_vibes_and_good_thoughts

Miksi mä laulan AINA Frendien tunnarin ääneen? (Miten BBT:n tunnarin voi ees laulaa, osaatko muka sen nopeen kohdan??? Vaadin todistetta :D)
Miks mullakin on aina lentsikassa paikka siiven kohdalla?

Miii (Ei varmistettu)

Jee nää sun miksi-postaukset on kyllä mahtavia!! Ja oon kanssa miettiny tuota iPhonen pakkaskestämyyttä, että kiva jos tulis tarve soittaa ambulanssi tai ylipäätänsä apua jossain ulkona niin turha toivo näillä keleillä.. Että ei kyllä kaikkein turvallisin vaihtoehto :/

Kommentoi