NO PLANS

Tickle Your Fancy

 

Siskoni pisti eilen viestiä. Kyseli meidän perjantai-illan suunnitelmien perään.

"Palapelin kokoamista ja punaviiniä", kuului vastaukseni. Naurahdin hieman lauseen kirjoitettuani. Kuulosti nimittäin jokseenkin kuivalta illalta :D

Ollaan viime aikoina yritetty keksiä tekemistä kotona. Jotain muutakin kuin sitä ainaista, passiivista Netflixin ahmimista. Toissapäivänä pelattiin Scrabblea ja eilen levitettiin palapeli keittiön pöydälle. Milloin olette viimeksi koonneet palapelin? Enkä nyt puhu 12 osan lasten versiosta, vaan 1000-palan kunnon haastavasta pelistä.

Anteeksi, mutta kuinka koukuttavaa tämä touhu voi olla?! Kasattiin palapeliä neljä tuntia (!!) putkeen, kunnes lopulta molemmat oli nukahtaa pöydän ääreen. Ajantaju katoaa täysin, etkä suostu luovuttamaan. Paitsi, että jossain vaiheessa on vaan pakko, koska silmät ei pysy enää auki... Eli teille, jotka kaipaatte vaihtelua pimeisiin arki-iltoihin (tai perjantai-iltoihin :D) -> palapelikaupoille!

Meillä on poikaystäväni kanssa pitkästä aikaa vapaa yhteinen viikonloppu. Suunnitelmissa on olla suunnittelematta yhtään mitään. Tehdä just sitä mitä huvittaa. Eli hyvin todennäköisesti jatketaan haastavaa palapeliämme läpi viikonlopun kera kinuskijäätelön...

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

Pictures: Ella Elers

coat Zara

knit Gina Tricot

beanie Samsoe & Samsoe

jeans Gina Tricot

shoes Gabor/Kookenkä

bag Chloé

 

// We have a "we're not gonna plan anything" -weekend going on with my other half and so far it's been great! When you decide not to plan anything, you actually end up doing everything fun! We spent our Friday night drinking red wine, listening Arcade Fire and doing a super hard puzzle (still unfinished!). Random, but fun! Next we're heading somewhere for a breakfast (and after that probably gonna finish that damn puzzle!). Have a great weekend everybody!

 

xx Sara

Kommentit

palapeli (Ei varmistettu)

Meillä kävi sama juttu viime jouluna, kun innostuimme palapelistä :D. Istuimme useita tunteja hiljaa paikallamme, syömättä, juomatta ja puhumatta! Pitää taas tänä jouluna hankkia jostain uusi palapeli, mielen tyhjennykseen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Totta muuten, siis jouluksihan tämmöinen tarvitaan!! :D 

JN (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvin tutulta, tuo netflixin korvaavan tekemisen etsiminen! Itse marraskuun alussa totesin, että nyt riittää ja peruin oman jäsenyyteni kokeilumielessä, koska ajoittain yöunet jäi lyhyiksi ja joskus vaan liian helposti lösähdettiin viikonloppuinakin pidemmäksi aikaa netflixin ääreen. Ja usein poikaystäväni mielestä pitää olla ihan täysin hiljaa, jos katsotaan televisiota. Aika epäsosiaalista yhdessäoloa siis! Mutta palapeli, se voiskin olla hauska idea!

saratickle
Tickle Your Fancy

Sama ahdistus on alkanut hiipiä tännekin! Yritetään elellä vähemmällä Netflixillä ensi vuosi! 

Lii L (Ei varmistettu) https://byliil.wordpress.com

Palapelin teko illat taikka peli-illat ovat yksiä suosikeistani! Oikeasti rentouttavaa ja pistää pään toimimaan ihan eri tavalla :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No just näin!!

Apaa (Ei varmistettu)

Meillä kävi sama viime vappuna! Piti lähtee ulos mut jäätiinki kokoo 1000 palan palapelii ja juomaan viinii XD

saratickle
Tickle Your Fancy

PARAS :D

kiia (Ei varmistettu)

Jokaisen päivän kohokohta on avata läppärin kirjanmerkeistä sivu nimeltä Tickle your fancy ja lukea uusin postaus. Vaikka postaat päivittäin, on sisältö monipuolista ja kiinnostavaa. Iso kiitos siitä <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en kestä kuin symppis kommentti!! Ihanasti sanottu, KIITOS <3

nnortsi (Ei varmistettu)

Ymmärrän niin hyvin, ehkä koukuttavinta hommaa ikinä!! Ku on ollu reissussa nyt muutaman kuukauden, sadepäivinä ei jaksa liikkua hostellista mihinkään. Yhtenä päivänä päätin koota sitte palapeliä ja ai että mikä himo siitä jäi!! Nyt tarkistan aina ensimmäisenä hostellia vaihtaessani, onko uudessa palapelejä :D
Siks naurahdinkin ääneen kun näin sun palapeli snäpin, tiesin kuin niitä tulis muutama lisääkin koska sitä kasaamista ei vaan voi lopettaa!
Ja pakko vielä yhtyä yhteen edeltävistä kommenteista. Musta on ihan käsittämätöntä kuin monipuolista ja kiinnostavaa sisältöä kykenet tuottamaan, ihan laidasta laitaan. Ja kuinka rehellistä ja aitoa se on, oli kyse sit jostain tuotteesta, tapahtumasta tai ihan vaan perus maanantai-illasta. Musta välillä tuntuu, että lukiessani postausta kuulen sun äänen ihan oikeasti, lukemassa sitä tekstiä mulle, niin hyvin sun persoona ja muu välittyy. Keep up the excellent work ja kiitos niin monien päivien piristyksestä:)

Kaisa H.

Inspiroit minut just palapelikaupoille!! Kampissa on ihana lautapelikauppa, siellä on vaikka mitä....

Kommentoi