NO VÄHEMMÄN KUIN VÄLTTÄVÄ

Tickle Your Fancy

jacket H&M / shirt Gina Tricot* / jeans Levis, 2hand / sneakers Nike / bag 2hand / sunnies Ray Ban* (*=gifted)

Joulufiiliksestä muihin aiheisiin. Koko päivän olen viettänyt sikiöasennossa keskellä olkkarin lattiaa/kuittikaaoshävitystä seuranani verkkopankki, verkkopankin chat-help deskistä joku Teemu niminen avulias henkilö ja langan päässä kirjanpitäjä. Kirjanpitoon liittyvät asiat eivät kuulu vahvuuksiini. En edes yllä tasolle välttävä. Tässä kaiken sähläyksen ohessa onnistuin mokailemaan vielä monet muutkin jutut ja huhuhuuuuuh :D Tarvisin ehdottomasti lasin viiniä tähän ja nyt! Äsken ovella käyneet jehovantodistajatkin varmistivat onko mulla kaikki ihan ok kun kurkkasivat olkani yli tänne tasaisesti ympäri kämpää levittyneeseen paperikaaokseen, ja taisipa taustalla soida vielä Robinin paperilennokki (varsin osuva biisi tähän kohtaan btw) (ja kyllä, repeatilla). Eli kyllä, ymmärrän todistajaheppujen huolen. Erittäin hyvin vieläpä.

Veikkaan, että reipas juoksulenkki voisi parantaa tilannetta huomattavasti. Jep, sen minä teen kunhan selviän tästä elossa.(edit huom. se todella helpotti)

 

T. Sara

Kommentit

zara (Ei varmistettu)

Onko noi Air Forcet mielestäsi samaa kokoa/isommat/pienemmät kuin Air maxit?

saratickle
Tickle Your Fancy

Perus samoissa mennään!

sanni (Ei varmistettu)

Hahah nyt on pakko kyllä jättää kommentti koska tää tää postaus oli todella hauska! Ihailen & rakastan sun tapaa kirjottaa, kerrot kaikki arkipäiväsetki jutut niin hauskasti että lukemisesta todella nauttii. Ja vielä tämmöset upeta kuvat kylkeen niin avot! Kiitos sulle ihanasta blogista, joka on täydellistä hömppää ja täyttä asiaa samaan aikaan! Hyvää joulua sulle!:) ps. Voitko ryhtyä kolumnistiks?

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa voi valtavat kiitokset! Ihanasti sanottu! Iloista joulua sullekin!! :)

haha ihana ps-kohta!! :D

Miimi (Ei varmistettu)

Reps. :--D

Emma (Ei varmistettu)

Muistatko yhtään noiden farkkujen mallia? :-)

venla (Ei varmistettu)

Mä oon aina ajatellut, että sitten kun joskus kommentoin niin mulla täytyy olla jotain painavaa asiaa. Nyt kävi kuitenkin niin, että haluaisin vaan todeta, että onpas mahtavia kuvia! Paljaat ruskettuneet nilkat, vihreetä nurtsia, aurinkolasit ja LUNTA SATAA. Rauh! Ja tuoreemman postauksen auringonlaskukuvatkin olivat u-pei-ta!

Hyvää Joulua Sara!

T. Lukija-jo-vuosia

Tässä vielä yksi huutomerkki: !

Kommentoi