Nopea lettikampaus

Tickle Your Fancy

Mitä jäi käteen viikonlopusta? Yksi tuotantokausi Orange is the new blackia, onneton menestys Helsinki-lautapelissä, uuniperunat suussasulavilla täytteillä, ihana sunnuntaibrunssi Fannyssa ja paljon unta!

Näiden lisäksi oli vielä yksi, ja se oli puolivahingossa ja pienessä hetkessä syntynyt yllättävän kiva lettikampaus, jonka ainoana tarkoituksena oli peittää elämääkin likaisempi hiuspehkoni.

Etutukka ranskanletille, vähän kiharoita ja vähän enemmän kuivashampoota. Loppuun lakkaa ja suolasuihketta, tadaa! Tähän kului aikaa n. 10min. Omasta mielestäni tää tehtävä onnistui aika hyvin :) Mitäs sanotte?

Balmainin suolasuihke on yksinkertaisesti vaan paras, ei lisättävää

Mä olin jo unohtanut omistavani tämän punan. Kyseessä on Lumenen kevyt, kosteuttava huulipuna, joka tuntuu huulilla pikemminkin huulirasvalta :) (saatu)

 

T.Sara

Kommentit

amanda (Ei varmistettu)

Ihana Sara! :) Eikä tukka näytä yhtään likaiselta tolleen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe kiitos :)<3

riffe (Ei varmistettu)

Nätti tuo letti! Pitää itekkin testata:)
Ei liity tähän postaukseen, mutta semmosta haluisin kysyä että käytäkkö mitään palautusjauhetta/juomia treenin jälkeen? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

testaa ihmeessä! :) Mä juon ihan perus palautusjauheita, joita sekotan veteen! :)

Tuulia (Ei varmistettu)

Onpa nätisti hiukset! Mulla on niin lyhyempi otsis, että mitkään letit ei onnistu :D mutta kivaa vaihtelua!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei mullakaan otsis riittäisi millään, tässä on iso osa ihan muutakin tukkaa :) Vaihtelu virkistää!

Niina (Ei varmistettu)

Orange is the new black on ihan paras ja niin koukuttava! Tulis nyt vaa lisää tuokkareita et ois taas jotain tekemistä :D Ihanasti hiukset ja muutenkin ihanan pirteitä kuvia :) Keltanen näyttää sulla hyvältä!

saratickle
Tickle Your Fancy

samaa mieltä!! Toivotaan että tulee pian :) hei kiitti kovasti :)

Noora (Ei varmistettu)

Luin et Batmanin suolasuihke, vitsi et olisikin ollu siisti nimi hiustuotteelle :) pettymys oli suuri ku tajusin virheeni :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha pitäiskö perustaa?! markkinarako!!

Roosa (Ei varmistettu)

Ihana Elovena tyttö oot! Ihana kampauskin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

äää voi kiitos :) hihi

Kaisuu (Ei varmistettu)

Näpsäkkä kampaus, sopii sulle mainiosti! :) Olen monissa kuvissasi kiinnittänyt huomioni upean punaisiin kynsiisi! Mitähän lakkaa ja sävyä se mahtaa olla? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Mulla on Rimmelin 60seconds kynsilakkaa, tämmönen korallinpunainen

Kaisuu (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! Täytyypä käydä metsästämässä :) Osaatko tarkkaa sävyä sanoa, olen totaalisen hullaantunut tuohon sävyyn? :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Oi vitsi miten hyvännäkösiä kuvia! :) Mietinkin tossa yks päivä että ootko käyttäny tota keltasta paitaa yhtää kotiuttamisen jälkeen :D Kiva nähä välillä sulla hiukset tolleen kokonaan pois kasvoilta/otsatukka ylhäällä, vaikka se otsis onkin 110% sun juttu :D Näytät tosi kauniilta!

saratickle
Tickle Your Fancy

iso kiitos emmainkeri <3 :) Kyllä mä muutaman kerran oon pitäny, tää on jotenki ehkä kesäpaita, mutten heittäny varastoon!

Tiinakaisa (Ei varmistettu) http://divaaniblogit.fi/dotsandstripes/

Kaunis letti. Mullakin tuollainen letti + kuivashampoo on hiusten pelastus. Nyt kun on lyhyempi otsis, niin vaatii hieman sorminäppäryyttä saada letinmuotoa, mutta ainakin kierteelle yltää :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Musta on outoa ajatella, että löysin kuivashampoon vasta vuosi takaperin, miten mä oon eläny ennen sitä?!? :D Vähän vaatii tää kampaus hermoja, mutta pelastus! :)

Kommentoi