Nostalgiaa

Tickle Your Fancy

 

Istutaan parhaillaan autossa ja ajetaan motaria mökiltä kotiin. Vettä sataa ja aurinko paistaa, tyypillinen tämän kesän sää. Vaatteet haisee mökiltä ja tukka on likaisempi kuin ikinä. Unohdin shampoon kotiin ja olen pessyt hiuksiani viimeiset neljä päivää pelkällä (vuosia vanhalla?) hoitoaineella ja merivedellä. Lovely.

Törmäsin alkumatkasta Spotifyta selatessani Avaimen Punaiseen tiiliin ja pistettiin levy soimaan. Tähän albumiin mahtuu niin järkyttävä määrä muistoja, että kroppa oli kylmillä väreillä melkein joka biisissä. Muistan sen kesän kun luukutettiin teini-ikäisinä Jannin kanssa Punaisen tiilen -biisejä. Se oli sitä aikaa kun heinäkuuhun mahtui 25 hellepäivää ja kesätyöt tulivat kuvioihin vasta parin vuoden päästä. Vietettiin lämpimiä kesäiltoja uimarannalla tai skeittirampilla isolla porukalla. Tuohon aikaan suorastaan hakeuduttiin hankaluuksiin :D

Vuosia on kulunut jo yli 15, mutta kappaleiden sanat näyttää edelleen olevan muistissa. Aivan järkyttävän kova levy. Ja artisti. Ja pian me päästään keikalle!!

Hymyilyttää kun mietin mitä kaikkea kivaa on seuraavina viikkoina edessä. Blockfest ja Avaimen keikka on yksi näistä hymyn aiheuttajista. Ei epäilystäkään etteikö parin viikon päässä häämöttävä viikonloppu tulisi olemaan yksi kesän kohokohdista. 

Päädyin avainpäissäni selailemaan kuvia edellisiltä Blockfest-reissuilta. Huikeita mimmejä ja muistoja. Kohta mennään taas <3

 

 

 

xx Sara

Kommentoi