NOVEMBER LOVE

Tickle Your Fancy

Marraskuu alkoi mukavissa merkeissä: lounaaksi aamiaista suosikkikahvilassani. Tekisi mieli muuttaa Punavuoreen jo pelkästään tämän paikan takia! Vierailulla Kuumaan tuli taas ideoita niin lautaselle kuin sisustukseenkin. Yksi asia on ainakin varmaa: haluan kaktuksen.

Harmaa ilma ja tihkusade eivät masenna tällä hetkellä tippaakaan. Etenkään kun kasa uusia bikineitä ja uimapukuja ilmestyi juuri postista ja reissu häämöttää jo ihan ovella! Jeiiii!

Tämä on se hetki kun voi vähän hymyillä. Kannatti nimittäin taas säästää reissut talveen, eikä kuluttaa niitä heinäkuussa. Mikään ei ole siistimpää kuin lähteä matkalle marraskuussa. Aaahhh, vielä viimeiset työ- ja kouluhommat pakettiin muutamassa päivässä ja sitten lämpöön! Onko teistä kukaan suuntaamassa vuoden pimeimpään aikaan ulkomaille?

Ps. mikäli illan suunnitelmat ovat vielä auki, voin lämöllä suositella vauva.fi:n keskustelupalstaa bloggaajien tänään julkaistuista verotuloista. Mielenkiintoisten spekulointien lisäksi saat hyviä verovähennysideoita ja kallisarvoisia vinkkejä osakeyhtiön pyörittämiseen!

pictures of me: Annika Ollila

bag Zalandohere*

shirt Cubus (similar here*)

jeans Zara (similar here*)

shoes Zalando, here*

jacket Zara (similar here*)

(*adlink)

 

// So the darkest mont of the year is here and for some reason I'm not depressed at all... the reason has a name and it's called Bali!! Only few more days to go, yay! Today we had breakfast for lunch at KUUMA with my travel partner in crime AnnikaWe're so excited, especially Annika, who's gonna stay in Asia until next spring!! There actually might be a chance that I'm gonna visit her before that ;)

 

xx Sara

Kommentit

MinnaaaaK (Ei varmistettu)

Mietinkin tänään töissä iltasanomia lukiessani, että jokohan nettipalstat on täynnä keskusteluja bloggaajien tuloista :D on se jännä miten ne joitakin ihmisiä kiinnostaa!

Hansuli (Ei varmistettu)

Mun mielestä ei ole mikään ihme että bloggaajien tulot kiinnostaa. Melkein kaikkien yleisimpien ammattiryhmien palkka suurinpiirtein on ihmisillä tiedossa, mutta ei bloggaajien. Lisäksi bloggaajien elämäntyyli yleensä on sellainen, että kyllä mua ainakin kiinnostaa tulotaso, myönnän tämän ihan suoraan.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän tämän ihan hyvin. Sen sijaan solvauksia en ymmärrä. Yhdelläkään kommentoijalla ei ole realistista käsitystä siitä, mitä eurojen eteen on tehty, kun käsitykset työstä perustetaan sosiaalisesta mediasta saadun kuvan ympärille. 

Hansuli (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä! Kiinnostunut saa ja voi olla, mutta solvaaminen ja haukkuminen on täysin epäasiallista.

saratickle
Tickle Your Fancy

Uuuh jesss! 

Sirpai (Ei varmistettu)

Ilmainen vinkki kaikille kateellisille.Eikun angry mums - peliä kehittämään.Samalla idealla kuin angry birds mutta mammat on niitä vihaisia lintuja , jotka koettaa eri tavoin ampua alas suosittuja bloggaajia. Kai tälle nyt pelaajia löytyis ? Kilauttakaa Supercellille .Voi tosta tehdä kansainvälisen version myös , niin saa isomman busineksen.

saratickle
Tickle Your Fancy

Markkinarako!!!

Hemppe (Ei varmistettu) http://mythinghenzu.blogspot.fi

Tämän postauksen ansiosta menin sitten lukemaan vauva.fi-sivustoa. Kiitos iltaviihteen vinkkauksesta! :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuules eipä mittään! :D

Iida-Anniina (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Sulla on aina niin ihana tunnelma kaikissa kuvissa, jotenkin näitä(kin) kuvia katsellessa irtautuu omasta todellisuudesta ja leijailee kuvien luomassa maailmassa. Vähän sama fiilis kun uppoutuu älyttömän hyvään kirjaan. Sun teksti on myös ihanan eloista ja hyvän tuulista ja ei niin "kirjakieltä". Iso sydän!!!!

Ja huippua matkaa teille! :) Mä lähden maailman toiselle puolelle vuoden alussa, Uuteen-Seelantiin, 6 viikoksi kiertämään koko maan ja en kyllä millään malttaisi odottaa. Sun ja Annikan matkakuvat nostattavat varmaan kuumeen ihan uusiin sfääreihin :D Allekirjoitan myös sen, että talvella kannattaa matkustaa. Suomen talvi on ihana mutta hyvin pitkä joten siinä kerkeää ihan hyvin lähteä vähäksi aikaa lämpöön, mutta kesä on pirhanan lyhyt.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten ihanasti sanottu! <3 ihan mieletön, kiitos hurjasti!

Mahtavaa reissua myös sinne, nauti!! Uusi-Seelanti on ehdottomasti yksi unelmakohteistani, sinne on pakko päästä vielä! :)

annimarian (Ei varmistettu) http://www.annimarian.com

Ihanan tunnelmallisia kuvia :)

www.annimarian.com

Kommentoi