Nutturahärpäke

Tickle Your Fancy

Se syntyi olosuhteiden pakosta Pariisin Marais'n kaupunginosassa, apteekin lämpömittarin vilkuttaessa 38 celsius astetta. Niska oli niin litimärkä, että hiukset oli vaan saatava kiinni. Ja koska perinteiselle ylänutturalle kutreillani ei tällä hetkellä ole tarpeeksi pituutta, tyydyin väkertämään nutturan niskaan. No tämän jälkeen kampaus vähän niin kuin jäi. 

En ole varsinaisesti nutturaihmisiä, joskin ylänutturoita olen silloin tällöin käyttänyt. Ahdistus syntyy yleensä siinä vaiheessa kun etuprofiilista ei näy hiuksia ollenkaan (=kaljuuden pelko :D). Olen ratkaissut ongelmani niinkin nerokkaasti, että olen pitänyt nutturan löysänä ja jättänyt hiussuortuvia sivuille roikkumaan.

Nutturahärpäkkeeseen turvaudun yleensä hiusten ollessa likaiset tai överitahmaiset kuivashamppoosta. Se syntyy useimmiten kesken päivän kun jostain tulee yhtäkkinen tarve saada hiukset kiinni. Kampaus on myös tyypillinen kun hiukset ovat yön jäljiltä totaalisen pystyssä eikä suihkuun ole aikaa tai treenin jälkeen pitää lähteä suoraan johonkin eikä hiuksia jaksa millään pestä.

Huom. kampauksen teko-ohjeesta sitten sen verran, että sitähän ei ole :D Mm. tämä alla näkyvä yksilö syntyi pyörämatkalla Merihaan ja Kruunuhaan välimaastossa. Onnistunein nutturahärpäke syntyy siis sokkona ja fiilispohjalta!

dress Lindex (gifted) // sandals from Berlin

 

My favorite hairstyle atm. All started from street of Paris when it was so freakin' hot that I just needed to tie my hair. Because my hair is not long enough for topknot, I decided to do the neck bun. After that I've been keeping my hair this way every now and then. I love to keep the bun simple and soft = perfect carefree summer hair!

 

xx Sara

Kommentit

sarasusanna
Sara Susanna's

Oon itekin koukussa tuollaiseen nutturahärpäkkeeseen, mutta omat yksilöni eivät ainakaan toistaiseksi ole blogiin päässeet. Ehkä vielä joskus rohkaistun ;)

http://www.lily.fi/blogit/outta-my-heart

saratickle
Tickle Your Fancy

hehee rohkastumista odotellessa! ;)

Lina-Maria (Ei varmistettu)

NO MUTTA mikäs toi mekko on!! Ihana. Täydellisen rento, mutta samalla siistin näköinen. :) Ja toi väri! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe tää on aika mahtava kyllä! Tykkään itekkin väristä hulluna. En oo välttämättä mikään värien ylinystävä mutta tää <3

LauraKaa (Ei varmistettu)

Kaunis mekko ja kaunis nuttura :)!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos :))

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Onpa täydellinen asukokonaisuus! Tukkasi on just chic tuolla tavalla, pidän kovasti! Saanko kysyä, miten usein käyt kampaajalla? Tuon mekon sävy, tumma lime, sopii sinulle todella hyvin - onko sinulla enemmänkin vihreitä vaatteita? Se muistuttaa minua tästä trendistä: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2012_08_01_archive.html.

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Hihii kiitos! :) Kampaajalla käyn parin kuukauden välein, josta tulikin mieleeni, että pitäisi varailla!!

ohsomanyreasons

Ihanan värisiä kuvia! Ja totta, parhaimmat nutturahärpäkkeet syntyy lennosta ja suunnittelematta. Itsellä parhaimmat nutturat on naamanpesunutturoita, eli sutastu nopeasti kiinni illalla kasvoja pestessä.  Mutta yritäpä tehdä se tarkoituksella niin ei varmasti onnistu.

http://www.lily.fi/blogit/oh-so-many-reasons

 

 

Kommentoi