NYKYÄÄN VYÖTYYPPI

Tickle Your Fancy

En välttämättä ole vyötyyppi. En ainakaan ennen tätä kevättä. Naulakossani roikkuu kaksi (2!!) vyötä, joita käytän lähinnä silloin kun housut tuntuu tippuvan jalasta. Vyöstä on kuitenkin viimeaikoina noussut suosikkini etenkin löysiin hameasuihin. Polvipituinen hame yhdistettynä löysään paitaan = päällä roikkuvat vaatteet. Ennen se ei häirinnyt, mutta nyt on ääni kellossa muuttunut. Ikä vai mikä, mutta nykyään kaipaan näihin asuihin ryhtiä.

Leveät vyöt tekivät tuloaan alkuvuodesta. Niille joudun ainakin vielä tässä vaiheessa näyttämään stoppia. Traumat ovat peräisin lukion ykköseltä. Käytin jättimäisen leveää vyötä aina vartalon leveimmässä kohdassa (olin tuolloin hmm pikkusen mahakas) :D Kuva tästä on piirtynyt ikuisesti verkkokalvoilleni. Minut jopa "palkittiin" tuolloin kolmosten penkkaripäivänä vuoden rumimmasta asusteesta. Vaikka silloin kuittasinkin koko palkinnon sillä, että noloo ku meijän koululaisilla ei oo trenditietoo (muistan muuten elävästi, miten Kaisakin komppasi minua hahah), niin näin jälkeenpäin asiaa tarkasteltaessä täytyy myöntää, että ehkä siinä pystissä oli juu jotain perää :D

sunnies Lindex* / jacket Monki* / shirt Cubus / skirt H&M / belt H&M / sneakers Nike (*=gifted)

I don't concider myself a "belt person". I have two (2!!) belts in my wardrobe and that's it. Usually I only wear them if my jeans are too big. This spring brought belts back, and I'm pretty glad about it. I think I have a little belt crush going on!

Pictures: Kaisa/Si Moda

 

T. Sara

Kommentit

Kaisa/Si Moda (Ei varmistettu) http://simoda.fi

Hahah "Sara Vanninen, Vuoden levein vyö" !! Palkinnonjakaja kuittaa :'DD

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Ei hele, poden kans lieviä vyö-tarumoja omilta nuoruusvuosilta :D Muistan kuinka yhessä vaiheessa piti olla ns. "tissivyö" joka tuubitopin ja tunikan kanssa siinä rinnan alla. Hahha, kai se sitten korosti jotain ku semmonen piti aina olla?? Kuuma tiimalasi-vartalo oli valmis.

saratickle
Tickle Your Fancy

hahahahah ei vitsi, tissivyö niin muistissa!!! :D

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Oon samanlainen vyötyyppi kun sä! Se on ollut pitkään semmonen ärsyttävä kapistus liian isojen housujen kaveriksi, mutta nyt mäkin oon alkanut käyttään vyötä asusteena. Tarvittiin vaan se oikea vyö, joka löyty mun isän vaatteista, hihi :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä!! Oiskohan meidänkin isillä lahjottaa jotain vyötä :D

tiiaker (Ei varmistettu)

Täällä kans yks, jolla on aivan jäätävät vyötraumat, tosin nämä traumat ovat peräisin yläasteelta! Hahhah kammottavaa.. Mutta sun vyö ei aiheuttanut laisinkaan vastenmielisiä ajatuksia, päinvastoin! Lisäksi toi sun uus tukka on niin upea, että marssin tänään itsekin kampaajalle ja pätkäisin 15cm omasta tukastani pois ja nyt mullakin on ihan sairaan makee ylipitkä polkkatukka, jes! Kiitos vaan inspiksestä ihana Sara! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa vyötraumoja!

Ai pätkäsit!! Voi mahtavaa! Mulla on hirvee hinku lyhentää näitä vähän enemmän!! :D

Tasaraita

Ihana toi Monkin takki! Onko tämän kevään mallistoa vai vanhempaa? Mietin että kannattaako lähteä etsimään kaupoista. 

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Tänä keväänä olen yllättänyt itseänikin käyttämällä vyötä! Olen itse yhdistellyt sen huiviin, oletko kokeillut?

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kommentoi