Nyt kävi näin

Tickle Your Fancy

Eli tältä se tuntuu kun lento on peruttu ja päädyt köröttelemään taksilla pikkukylään ja viettämään illan/yön seurakuntataloa muistuttavassa rakennuksessa keskellä metsää :D On muuten ensimmäinen kerta meikäläisen matkustushistoriassa kun lento perutaan. Sitä ei tietysti toivoisi tulevan vastaan silloin kun olet päiväreissu visiitillä pienemmässä kaupungissa kuten Tanskan Aarhusissa, josta uusia lentoja ei vaan yksinkertaisesti lähde. 

Huumorillahan tästä selvitään. Peruttiin huomisen menot ja päätettiin Jennin kanssa ottaa hommaan muutenkin sellainen luokkaretkimäinen asenne. Rippileirikeskusta muistuttava majoitusmesta sen kun tuki meidän suunnitelmaa :D 

Messissähän ei ole siis kameran, puhelimen ja läppärin lisäksi mitään ylimääräistä. Huom edes johtoja. Kävin juuri ostamassa hammasharjan ja tahnan respasta, ja pähkäilen parhaillani mistähän saisin deodorantin. Ehkä lainaan naapurihuoneesta, lähimmälle huoltoasemalle on nimittäin useampi kilometri.

Tällaiset sattumat ovat toki nihkeitä, mutta toisaalta niissä on jotain kiehtovaa. Ne muistuttavat elämän yllätyksellisyydestä ja siitä ettei kaikki aina mene suunnitelmien mukaan. Enpä olisi aamulla osannut arvata, että makoilen samana iltana tanskalaisen pikkukaupungin hotellissa (edelleen tosin epäilen, että kyseessä on seurakuntakeskus), harjaan märkiä takkuisia hiuksiani "sormikammalla" (edit huom. harja mukaan jatkossa, myös päiväreissuille) ja kuuntelen parin vuoden takaista euroviisuvoittajaa radiosta. Ha! Terkkuja vaan!

Ps. Radiosta tuli äskeisen euroviisubiisin jälkeen Coldplayn mun all-time-favorite biisi, jota en ole siis kuullut pitkään pitkään aikaan, etenkään radiosta!! Kohtalo!!

knit Cubus* / sunnies Triwa* / pants here* (adlink) / sandals Zara (*=gifted)

 

Greetings from Denmark! Our flight from Aarhus to Copenhagen was cancelled so we have to stay here over night. Things doesn't always go as planned, and that's just life. We cancelled all the meetings and events for tomorrow and decided to enjoy the stay in here. Dinner, Tv-series and good sleep. Things are pretty good! 

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

At Maria's (Ei varmistettu) http://atmarias.indiedays.com/

Moikka Sara,
been there, done that! Mut Aarhusin lentokenttä on aivan ihana kaikessa "keskellä ei mitään" -meiningissään :D Mies on tanskalaisella yhtiöllä töissä ja tuosta Aarhusista on sen tiimoilta tullut vuosien varrella toinen "kotikenttä". Tämän Tampere-Pirkkalan lisäksi.

Hei, kannattaa sitten reklamoida tuosta perutusta lennosta ja sen aiheuttamista aikataulumuutoksista esim. palavereihin. Niin mekin tehtiin, kun meillä peruttiin lento kesällä Tukholmasta Tampereelle ja jouduttiin lentään seuraavana päivänä Hki-Vantaalle ja siitä Lehtimäen bussikuljetuksella Treelle (en muuten tiennytkään, että Lehtimäki kuuluu Star Allianceen ;D). Saatiin mukava reissukassa, joka kattaa koko perheen reissun Köpikseen joulukuussa, lentoineen, hotelleineen ja käyttörahoineen.

Tsemppiä sinne! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Maria vinkistä! Pitää ehdottomasti pistää viestiä! :) Mulla menee nyt hetki ennen kuin voin alkaa ylistämään Aarhusin lentokenttää. Liian monta tuntia on nyt vietetty siellä :D

sannak (Ei varmistettu)

Hahaha mikä on tämä mystinen coldplayn all time favorite???!! :D T. Utelias

:------) (Ei varmistettu)

salee yellow!

Hei Sara,

ja anteeksi jo etukäteen oma kommenttini, juttu on vaan niin että en ihan oikeasti voi olla kommentoimatta ja kysymättä tätä.

Tiedän, että bloggaajien työhön kuuluu työmatkat siinä missä moniin muihinkin töihin, ja joskus nuo reissut sijaitsee kauempana. Ymmärrän myös, että omaa työtään ei voi tehdä aina valitsemillaan tavoilla ja usein on pakko ottaa duuneja vastaan vaikkei ne miellyttäiskään itseään tai ajaisi omia arvoja. Mutta silti haluaisin kysyä, ja oikeasti ihan positiivisessa mielessä, että onko sun mielestä helppoa ja kivaa lähteä päiväreissulle Tanskaan lentäen (tai tehdä ylipäätään vastaavia reissuja)? Lentomatkustus on yksi suurimmista saastuttajista ja sen ympäristövaikutukset ja hiilijalanjälki on todella suuri. Musta itsestä tuntuu pahalta, että ihmiset tekevät ylipäätään lyhyitä reissuja lähelle, saati sitten yhden päivän reissuja pressi-illallisten tähden... en halua eikä mun tarkoitus ole osoittaa sormeani suhun, tää on sun työtä, mutta haluaisin kysyä miten sä itse koet tän asian? 

Ymmärrän jos asia on liian henkilökohtainen etkä halua siihen kommentoida. Mutta olisi kiva kuulla sun ajatuksista, varsinkin kun tykkään sun blogista paljon (oon seurannut tätä jo vuosia), ja vaikutat oikeasti todella fiksulta tyypiltä.

Ihan superkivaa syksyä, ainakin tänään on stadissa mahtava sää!

Essi 

Kommentoi