Nyt RIITTI

Tickle Your Fancy

Maanantaina mä ostan ne Nokian kumisaappaat, se on päätetty nyt!! Kun pakkasista on saatu nauttia se 130päivää niin seuraavaksi vuorossa onkin sitte tsunami. Tämä on VÄÄRIN!! Joka vuosi sitä unohtaa ettei kevät oo pelkkiä aurinkopäiviä ja joutuu sullomaan ne kaks kertaa käytetyt avokkaat takasin sängyn alle. Enivei, tänään käytiin kirjaimellisesti pohjalla :D Vettä oli niin paljon että joka kulmassa sai kehitellä uuden lätäkönkiertosuunnitelman. Ainoa vaihtoehto selvitä vähällä kastumisella on liikkua pyörällä, mutta kun ottaa huomioon sen että keulan sohjoon tyssäyttäminen ja siitä pystyssä selviäminen on yhtä todennnäköistä kun lottovoitto niin ei oikeen lähe toi vaihtoehto pyöräkään. Pahinta tässä on se, ettei ketään voi näistä keleistä oikeen syyttääkkään! "Suomi on ihan paska maa"n hokeminen ei vaan helpota asiaa yhtään, ei ainakaan mulla! Tosin mä varmaan osaisin kääntää tänki asian Jompen syyksi jos oikein yrittäisin :D

Tänään vietin tätä selviytymispäivää Lotan kanssa kaupungilla. Oli taas varsinainen kuningasidea laittaa noi kengät jalkaan

Huomaako kukaan mitään uutta mun hiuksissa? ;)

Mä olin aika katkera kun Lotta osti nää kengät. a) noi on ku tehty näille keleille b) noi on aivan törkeen kivat c) jos ja kun hylkään nokiankumisaappaat-projektin niin ostan noi!

Okei tai sitte ostan nää

Silkkipaita on kirpparilta ja sortsit Hennesiltä!

Nyt seuraa selviytymiskertomuksia ja vinkkejä Suomen keväästä selviytymiseen

Nrolla 1: Kuinka selviytyä kävelytiellä mahdollisimman kuivana?

Vastaus: kierrä oikealta!! ja varo koiranpaskoja

Nrolla 2: Kuinka selviytyä mahdollisimman kuivana auton aiheuttamalta roiskuaallolta? Vastaus: ihansama, olet jo läpimärkä koska seisot lätäkössä kävelytiellä, + - 0

Nrolla 3: Kuinka selviytyä pystyssä jäältä, jonka päällä on vettä? Vastaus: Rauhallisia pitkiä askeleita, kädet tasapainottaa

Nrolla 4: Kuinka selviytyä hukkumatta Saimaan kokoiseen/syvyiseen lätäkköön? Vastaus: Vaikka luulet, että hiljanen vauhti on oikea vastaus ja perustelet sen sillä, ettei vettä silloin roisku niin paljon niin olet väärässä. Hiljanen vauhti on pahin koska vauhti tyssää keskelle lätäkköä ja koska vesi ulottuu parhaimmassa tapauksessa puoleenväliin satulaan olet niinsanotusti kusessa (kokemusta löytyy). Tarpeeksi vauhtia ja jalat auki on oikea vastaus tähän kysymykseen!

Ja kaikesta tästä huolimatta poljin 10km päästäkseni salille Attackiin ja rikoin pyörällä kaatumisen maailmanennätyksiä ja vaikka takasintulomatkalla reidet huusi sohjoylämäissä hoosiannaa, selvisin kuin selvisinkin reissusta elävänä.

Onko kukaan mun lisäksi menettänyt hermojaan ton kelin kanssa? :D Nyt saa muuten vapaasti valittaa ja haukkua ja kertoa kokemuksia liittyen kyseiseen aiheeseen!!!!

Kommentit

Heidi. (Ei varmistettu)

Jestas mikä lammikko! Ymmärrän Saimaa-vertauksen :D Loistavia selviytymisvinkkejä, kiitti tästä!

P.S. I feel your pain noiden kenkien suhteen :S

Heidi. (Ei varmistettu)

Jestas mikä lammikko! Ymmärrän Saimaa-vertauksen :D Loistavia selviytymisvinkkejä, kiitti tästä!

P.S. I feel your pain noiden kenkien suhteen :S

fasin (Ei varmistettu)

Haha eikä :D Ihan loistava postaus ;DD

krippe (Ei varmistettu)

nauroin niin paljon tolle lätäkölle, näyttää kun järvessä ajaisit :DDD

anonyymi (Ei varmistettu)

h0h0h0, hassu postaus ! ja noi vastaukset ja kysymykset on niin totta !

Lis-beth (Ei varmistettu)

Tää oli tosi hauska ja AIHEELLINEN postaus! :-D Hirveitä lammikoita, hyvä että edes kumppareissa selviäisi noista.

anno (Ei varmistettu)

Hienoa kuvia :)

http://annoss.blogg.se

Siny (Ei varmistettu)

heh hehe, pyörä+lammikko kuvat aivan mahtavia :D Noinhan se mennään, tyyylillä ;D

mariiia (Ei varmistettu)

haha tuli vaa mielee et mitä jos ton syvän lätäkön alla oi ollu jäätä ja oisit ajanu pyöräl siihe ja sit ois tapahtunu pikku lipsahdus ja.. ok tää ei sit auttanu yhtää:D

Katarr (Ei varmistettu)

Ei jumankauta miten loistava postaus! :DD
Onneks noita sulamiseveden aiheuttamia ongelmia ei oo ainakaan vielä mitenkää mahdottoman paljon täällä Helsingissä. Eikä helpotusta näy sielläkään päin olevan ku kuvissa näkyy noita järkyttävän kokosia lumivuoria, jotka on vielä sulamatta. Sosittelen että hankit nyt sukelluspuvun ja snorkkelin jos haluut selviytyä hengissä seuraavat pari viikoa!

http://kivena.blogspot.com

Kay (Ei varmistettu)

Aaaaahahhaah :D nauroin hieman, kiitos iltani piristämisestä! Itsekin tullut väisteltyä muutamia tulvia ja lainehtivia jäätiköitä ulkona..arrgh!!

eve (Ei varmistettu)

uuh nyt on pakko saada tietää - mistä noi tän lotan ostamat kengät on? noi ois täy-del-li-nen ratkasu tähän tänhetkiseen jatkuvaan kenkäongelmaan!

lion (Ei varmistettu)

Kaks kertaa on vauhti tyssänny/horjunnu keskellä lätäkköä ja eiku jalka siihe veteen. Viimeksi tänään -.- Tosi veemäistä toi sohjo jolle ei kaupunkikaan oikee tee mitään.

maaya (Ei varmistettu)

hahahahh, mahtavia kuvia! :)
Ja ompa sielä vettä :o tääläpäin ei ihan vielä noin suuria saimaa-vesistöjä oo nähty, mutta eiköhän ne tännekki rantaudu.
Käytän myös tuota viimeisen kuvan taktiikkaa, ensin vauhtia masiinaan ja sitten jalat ylös ja done! :D

satuy (Ei varmistettu)

miks sun päivitykset ei näy blogilistalla ? :(

m (Ei varmistettu)

sara, mistä sun kello on?

Romppu (Ei varmistettu)

KAUHEESTI VETTÄ! :O
Onneks täällä "pohjosemmassa" (vielä) ei oo ku vähän loskaa!
Innolla odottaen siis Saimaan järven tuloa tännekkin päin =)

vierailija (Ei varmistettu)

eikää vähä hyvä postaus! :D:D jotenki niin tuttua :D

Roosauu (Ei varmistettu)

No täällä Jokelassa (tuusulaan kuuluu) on sitä loskaa ihan sen verran että voisi afrikan lapsille jakaa.
Oikeesti, aamulla kun lähtee kouluun niin kaikki loska on jäässä -> "helpompi" ajaa mutta kuuluu narsknarsk... mutta sitten iltapäivä kun aurinko on sulattanut pitkät hiekkatiet loskaan niin siinä on oikeasti helvetillistä ajaa. Meinasin eilenkin jo luovuttaa ja heittää pyörän ojaa, niin tuskallista, joten ymmärrän sinua ja anteeksi vuodatukseni :DD

idä (Ei varmistettu)

Oot leikannu otsatukkaas? : ))

Suhkur (Ei varmistettu)

Ei järkytys! Oikeesti kuvittelin että kun kahden viikon päästä palaan suomeen, ni voin käyttää samoja kesäkenkiä, mitä skotlannissa tällä hetkellä:D

www.semipermanent.blogspot.com

Laurrra (Ei varmistettu)

onks sulla tuuhempi tukka ku ennen, vai näänkö harjoja:D? toi selviytymisopas oli kyllä niin tarpeeseen ;)

helmiii (Ei varmistettu)

ahaha :D hei tää on ollu ihan loistava postaus. Kaikkia nakertaa toi loska ja oot kuivaillu sitä tunnetta kaikkien puolesta kun noita lätäköitä löytyy kuitenki jokasen pihalta ! Oot mun mielestä muutenkin tosi hyvä kirjottaja, tai siis sun juttuja on hauska lukea kun usein blogeissa skippaan tekstit ja keskityn kuviin :D go girl

hayss (Ei varmistettu)

saanko kysyä kuinka pitkä olet?;) olen kauon aikaa halunnu valkoista tai oranssia jopoa ja äitini mielestä olen liian pitkä sillä ajamaan vaikkka en edes ole niin pitkä:D

alina c (Ei varmistettu)

IHAN MAHTI POSTAUS! nauroin puol tuntia tälle! ihanaa hjumoria, ja hullut sentää ku on syvä lätäkkö!!! :-------D

:) (Ei varmistettu)

HAHA, ihana postaus:))kiitti

Ninde (Ei varmistettu)

hei, ainoa kuka kysyy tätä: missä nuita lasten Cars-kumppareita myydään? Haluan ostaa mun (kohta) 2-vuotiaalle pojalle!
PS. sulla kiva blogi, oon lukenu tätä jo kauan ennen Suosikkiin liittymistä

pöpö (Ei varmistettu)

Sulla on vaan niin maailman paras blogi! Heti ku lukee sun postauksia pakosti rupee nauramaan:D Kirjotat niin hauskasti kaiken että huippu olet kyllä!

Larps (Ei varmistettu)

Meillä ei Riihimäellä ihan noin syviä lammikoita ole, mutta läheltä liippaa! Mun selviytymiskeino on liikkua vain autolla tai pysyä kotona. Tää aika keväästä on ihan sairaan ärsyttävä! Pitää vaan tosissaan muistaa että kohta tiet on ihanan kuivat ja voi käyttää kaiken maailman ihanuuksia jaloissaan! :)

http://feelattitude.blogspot.com/

jemsu (Ei varmistettu)

herranjestas :D oon asustellut ite espanjassa nyt päälle 4 kk, enkä todellakaan oo tajunnut että siellä on tollanen keli :D järkyttävää! ja 3 vkon päästä pitäis tulla takasin sinne, no toivotaan että noi vapuksi sulaa kunnolla :oo mutta hauska postaus! :)

Jaeida (Ei varmistettu)

Hahaha, ihan mahtava toi vika kuvasarja ja varsinkin vika kuva! :D

Linsku (Ei varmistettu)

Hei oi vitsi, kuulehan tää siun blogi on niiiiin loistava! Sie oot kyllä varmasti maailman hauskin bloggaaja, ihan takuulla. :D

Tosin mie oon niin überkateellinen siun hiuksista, että pakko varmaan lopettaa kohta tämän blogin lukeminen. :P No ei kai. Jatkahan samaan malliin! =) Jejeij!

PP (Ei varmistettu)

uusi otsatukka:)

juulijosefiina (Ei varmistettu)

Hoho! No oikeestaan mä oon tolle ilmalle kateellinen! Loska ja märkä osoittaa, et lumet on SULAMASSA! Mut ehei, täällä Kemissä lunta sataa vielä taivaan täydeltä ja kinokset on kaks metrii korkeita.

Mut hihi sun tekstei on ihan sairaan kiva lukee, saat niihin (jopa vituttaviin asioihin) revittyy huumorii jostain :::)

zaraaa (Ei varmistettu)

haha hauska tää sun postaus!
sitä piti tulla kysyy että mistä toi sun nahkatakki ja paljon makso? ihana <3

M (Ei varmistettu)

Hyvin harvoin kommentoin blogeihin mitään, mutta nyt oli pakko. Nauroin nimittäin niin vedet silmissä noille sun kuville :-D Oot kyllä ihan huippuhauska, ja sun blogi on ollut jo pitkään suosikkini! Tulee aina hyvälle mielelle kun tätä lukee. :)

Aurora (Ei varmistettu)

Mistä Lotta ostin noi upeat kengät??? :)

http://weeklyfashionreview.blogspot.com

sdhf (Ei varmistettu)

HAHAH : DDD PARAS POSTAUS NAUROIN IHAN MAHA KIPPURASSA!

Laura. (Ei varmistettu)

Haha, toi nro 3 oli kyl paras! :D Se vaan on niin kauheen vaikeeta pysyä pystyssä, jos jään päällä on vielä vettä!

Mun on jo pidemmän aikaa pitäny laittaa kommenttia, et tää sun blogi on jotenki ihanan raikas! Tääki postaus, vaikkei toi ilma mikään kovin kiva oo, ni oot saanu silti tästäkin aikaseks huipun postauksen! :)

saran fani (Ei varmistettu)

Mahtava postaus! :) sulla on kyllä kiinnostavimpia postauksia ketkä nyt blogia pitää! sulta löytyy idea, love you sara!

Maia (Ei varmistettu)

Kiitos hasukasta postauksesta :) kerrotko vielä mistä noi mustat buutsit on ostettu? Aika passelin näköset.

sara.tickle (Ei varmistettu)

Heidi, haha kiitti! :) joo saappaat jalkaa sitte enskerralla

fasin, :D

krippe, haha :D

anonyymi, toivottavasti vastauksista oli hyötyä :D

lis-beth, hehe kiitti! tällästä meillä :D

anno, :)

Siny, tyyli on oikee!! :D vitsi toi on vielä hauskaaki

mariia, joo toi tapaus saimaa oli oikeestaan vahinko koska ei hele mä en tajunnu että se oli niin syvä :D

Katarr, hehe kiitti :D sukelluspuku kuulostaa viel ihan realistiselta!!

Kay, :) kiva! joo noitaha riitttää

eve, Dinskon ALESTA! :)

lion, no samperi se vauhin tyssääminen on pahinta!!

maaya, haha vauhtia masiinaan :DD kiitti sulle!

satuy, nyt saatiin vissiin kuntoon ja pitäs toimia!!

m, MicMacilta

Romppu, kyllä se saimaa sinne vielä ehtii ;)

vierailija, hehe kiitti :)

Roosauu,hei toi on NIIIIN tuttua toi aamu vs iltapäivä aka jää vs loska!! Aamulla ku kaatuilet jäälle ja kiroat että voiku ne sulaus nii iltapäivällä ne on sitte sulanu ja siitä seuraa ne vauhin tyssäykset ja loskauraa etupyörä -katastrofit!!

idä, JEP!

Suhkur, haha joo suosittelen lämpimästi jäämistä skotlantiin :D

Laurra, etutukka on tuuheempi nyt:)

helmiii, hehe voi kiitos iha mahottomasti :) ja ketäpä ei loska nakertais prksjsidfötöttörööö

hayss, 164! hei toi on mun ja jompen yhteisessä käytössä ku satulaa pystyy nostamaan niin iisisti :) TOi on kaikenikäsille!

alina c, haha kiva että maistu :D ja kiitti!

:), kiitti:)

Ninde, noi on Dinskosta molemmat kengät! :) Voi ne on varmaan ihanat 2veen jalassa! Tosi kiva kiitos sulle :)

pöpö, hehe kiitti :)kiva et tykkäät!

Larps, auto+sisätilat on kyllä paras vaihtis!! Täytyy vaan topivoa että sulais noi muutki kinokset ja kuivuis samantien!

jemsu, kiitti! perhana jos tätä riittää vielä vappuna!! :D

Jaeida, hehe kiitti :)

Linsku, kiitti paljo hehe :)

PP, yeep;)

juulijosefina, aauts! no ei maha minkään! Eiköhän oteta äkkilähtö johonkin singaporeen vaikka kesäkuuhun asti nii ei tarvi olla seuraamassa näitä sulamisprosesseja? :D kiitti tosi paljo!

zaraa, kiitti! Tää on seppälästä tais olla 80e :)

M, kiitos iha älyttömästi! tosi kiva kuulla :) ja kiva että ilmottauduit nyt!

Aurora, ne on Dinskosta :)

sdhf, hehe no hyvä! :D kiitti

Laura, hei tosi kiva kun kommentoit ja kiitos paljo! :)

sara fani, voi kiitos kovasti, ihana kuulla :)

Maia, kiitti :) ne oli tosiaa donsklosta ja oli vielä alessa 35e!

kesätulejo (Ei varmistettu)

hahhaah :D Noi neuvot tuli niin tarpeeseen! Itselläni meni tänään hermot tuon kelin kanssa kun kaatusin mahalleni loskalätäkkösekoitukseen..ja vielä ihan bussipysäkin viereen. Ja tietenkin se bussi saapui juuri kun kaaduin ja se näytti varmasti kuin harjoittelisin sammakkouintia lätäkössä kesää varten.

annannnnnnnn (Ei varmistettu)

mistää noi shortsit :)?

ppaa (Ei varmistettu)

Hhaha, vähän ihana kuvasarjamikälie :D <3 Kyllä joo täytyy aina vetää jtn extreme urheiluu ett pääsee kotiin kuivana... :D

tia (Ei varmistettu)

HUIPPUPOSTAUS ja huipputyyppi :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

kesätulejo, voi eiii :D mä nauroin ääneen täällä anteeks ei ois pitäny!! hehe voi raukkelia

annnnannnnn, H&M!

ppaa, haha no näin se menee :) kiitti!

tia :D kiitosta

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.