Oi kyllä viihdyn

Tickle Your Fancy

Sanotaanko, että nyt löytyy päältä mukavin mahdollinen asu. Iso villapaita sukkiksilla ja ulkokäyttöön valjastetut free-salikengät! Siis käytännössä sama kun kävelisi paljain jaloin ilman housuja = viihdyn :D

takki 2hand, huivi Vila, neule JC, kengät Nike, aurinkolasit Cubus, pipo H&M

T.Sara

Kommentit

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/
saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Emmi (Ei varmistettu) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Tämä näyttää kyllä täydellisen rennolta asulta :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe kiitos paljon :)

Laura (Ei varmistettu)

Ihana asu!! Voi vitsit kaipaisin kyllä itsellenikin tollasen pitkän neuleen mitä voi juuri sukkiksilla käyttää :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Nää on kyllä niin helppoja! Niitä löytyy paljo kirppiksiltä :)

N (Ei varmistettu)

sä kuulut niihin ihmisiin jotka yrittävät erottua massasta olemalla "omaperäinen",eli yhdistelemällä kaikkea sekaisin näyttämällä niin fashiönilta. :DD harmi vaan,ettet sä siinä kyllä onnistu.

Inka (Ei varmistettu) http://inkamarianlove.blogspot.fi/

Moikka Sara! Harvoin sulle kommentoin vaikka blogi on ollut ahkeran lukemisen kohteena jo monia vuosia. Hassua miten sun kirjoitukset on monella tapaa vaikuttanut mun elämään; päädyin nykyiseen opiskelupaikkani alunperin kulttuurituotantoa käsittelevän postauksesi ansiosta, repäisin ja juoksin viimevuonna marathonin, koska no miksen mäkin jos sarakin siihen pystyy! Tärkeimpänä ehkä kuitenkin toi mahtava asenne mikä sulta löytyy, en voisi diggailla yhtään enempää! Kiitos siis sulle monista jutuista, eniten valtavasta inspiraatiosta. Kirjoittelen myös omaa blogia, olisi ihan mahtavaa jos kävisit kurkkaamassa mun juttuja. Aivan upeeta ja aurinkoista viikonloppua sulle!

saratickle
Tickle Your Fancy

VAU!! Niin mieletöntä lukea tämmönen kommentti. Kiitos tuhannesti! Mä tiedän tasan tarkkaa mitä tarkotat. Mä en saa blogeista pelkästään inspiraatiota pukeutumiseen vaan myös vaan nimenomaan just vinkkejä elämäänkin :) Ihana sinä! Käyn ehdottomasti tsekkaamassa blogisi.Haleja ja aurinkoa viikonloppuun!

Kommentoi