OI MIKSI?!

Tickle Your Fancy

 

Miksen ikinä muista oliko se nyt Lauri Tähkä ja Elonkorjuu vai Elonkerjuu?

Miksi kultamitalia pitää aina purra valokuvissa?

Miksi kaikkialla pitää käyttää goals-sanaa? Joku kommentoi juuri meidän keittiön pöydällä olevaa kukkakimppua, että "goals". Ei se ole mikään goals, sen kun menet kukkakauppaan ja ostat kimpun.

Miten turkkilainen jogurtti voi olla näin hyvää?

Miksen ikinä jaksa viedä tyhjiä shampoopulloja pois suihkukopista?

Miksi kiusaannun aina asuntonäytöissä, enkä osaa kysyä mitään järkevää?

Miksi lentokonekuulokkeiden äänentoisto on luokatonta ja 70% varmuudella toisesta kuulokkeesta ei kuulu mitään?

Miksi pienet sotkut, kuten olkkarin pöydälle jätetty likainen kahvikuppi ja pursuava kirjahylly eivät koskaan häiritse livenä, mutta näyttävät törkyseltä valokuvassa?

Miten aasialaiset voivat hymyillä niin leveästi tuolla harmaassa loskakelissä?! Haluan heidän positiivisuusgeeninsä!!

Miksi ihmeessä päädyin syömään ensimmäisen unipillerini (semi) julkisella paikalla, eli lentokoneessa, ja vieläpä yksin?? Nimimerkillä nukahdin lentokoneruokieni päälle: sienimunakkaat rinnuksilla ja kipollinen appelsiinimehua housuilla.

Miksi olen tässä kuussa törmännyt jo kolmeen keissiin, missä Tickleä luullaan sukunimekseni. Uusin tapaus tipahti juuri postilaatikosta.

Ja miksi yksi lähettäjä oli kirjoittanut vastaanottajaksi "Tickle Your Fantacy"? Järkytys. Minkähän genren blogia hän luuli minun kirjoittavan :S

Miksi ikinä olen nimennyt blogini Tickle Your Fancyksi?

Miksi Aladdin-leffassa a) sanotaan maailmaa mailmaksi b) myös hoetaan tätä sanaa koko ajan? Todiste (huom. 0:36 & 0:51 & 1:05 & 1:39 & 1:55)

 

Pictures: Katarina Kirvesmäki

 

coat Zalando (here*)

shirt Cubus

hat 2hand

jeans last season from Zara (similar here*)

shoes Zalando (here*)

bag Céline

(*adlink)

 

xx Sara

Kommentit

LauraRiikka (Ei varmistettu)

Paras!:D

saratickle
Tickle Your Fancy

:D <3

Kiti

Mullakin on sama asuntonäytöissä. :D Meen lukkoon, hymisen ja nyökkäilen robottimaisesti ja haluan äkkiä pois.

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis just toi!! :D

Eetuzzzz (Ei varmistettu)

Kiitos &lt;3 Huutonaurua vedetsilimissä vatsalihakset krampaten 54 tunnin tappavan työviikon jälkeen! Tämä tuli tarpeeseen &lt;3 kiitos viel kerran! Näitä lisää!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah eikä! parasta, ihana sinä <3 :D

Oi Aladdin (Ei varmistettu)

Miksi, oi miksi toi Aladdinin suomalainen ääni on mun mielestä hirveen seksikäs?! :D tunnen jotain outoa vetoa siihen... pitäisikö huolestua?

saratickle
Tickle Your Fancy

HAHAHA :D Se on!! Älä häpeile! :D

hilla93 (Ei varmistettu)

Mua harmittaa tosi paljon kun sun blogi jää nykyään aina lukematta kun ei päivity bloggeriin ja en jaksa/muista erikseen tänne tulla :/ Oon yrittänyt laittaa asiasta Lilylle sähköpostia (sama juttu kaikkien Lilyn blogien kanssa) mutta tulee vastaus että postilaatikko on täynnä... (lily@a-lehdet.fi). Kurjaa, tykkään sun blogista kyllä kovasti :)

saratickle
Tickle Your Fancy

heii voihan vitsit. Pitäiskö sun kokeilla jotain muuta seurauskeinoa? Esim Bloglovin' on tosi näppärä. Sen kautta pystyy myös bongailemaan uusia blogeja ympäri maailmaa :)

hilla93 (Ei varmistettu)

Oon joskus kokeillut mutta vaikea oli siirtyä ja tykkään bloggerista. Joten valitettavasti jää jatkossa Lilyn blogit lukematta... Heille voisi ehkäpä vinkata ainakin että sähköposti on täynnä....

MinniK (Ei varmistettu)

Olen joskus miettiny mistä olet keksinyt blogisi nimen! Onko nimelle mitään erityistä tarinaa? Jokunen aika sitten heti googlen hakutuloksissa blogisi alla oli sivusto: "Tickle your fancy: a woman's guide to sexual self-pleasure" ja hetken hieraisin silmiäni, että mikäs postaus tämä nyt on :D Nyt näyttäisi olevan tuo sivu vasta hakukoneen toisella sivulla tickle your fancy hakutuloksella.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei oikeastaan. Kyseessähän on tosiaan sanonta, josta olen aina pitänyt. Kaksoismerkityskin löytyy (juuh), ja tätähän tietysti OLISI voinut miettiä aikoinaan.

Juuri Nude-blogin Erikan kanssa tästä viikonloppuna jutskailtiin, että meidän blogit kun googlettaa niin löytyypi kaikenlaista kivvvaa :D

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Eikä! En kestä :DD mistä sä keksit näitä! Mulle on jäänyt jostain sun vastaavasta postauksesta ikuisesti jäänyt kaihertaan mieltä, että miksi tosiaan sitä telkkarin kaukosäädintä koitetaan vielä painaa entistä kovempaa jos patterit on loppu :D hyvä toi lentokoneunipilleritapaus :D

Evi (Ei varmistettu)

Hahaha! "Ei se ole mikään goals, sen kun menet kukkakauppaan ja ostat kimpun" Juuri näin :D Ja tosiaan, mikä ihmeen mailma? Kuulostaa samalta kun lausuisi 'sydämeen' yhdellä ämmällä! Kiitos näistä mahtavista postauksista! :)

ThisisSanni (Ei varmistettu)

Sitä kultamitalia purraan, koska siten pyritään todistamaan että mitali on aidosti kultainen. Jos se on aitoa kultaa, mitaliin jää pienesti hampaan jäljet, jos kulta ei ole aitoa, siihen ei jää jälkiä ollenkaan tai siihen tulee liian isot jäljet.

Minna K. (Ei varmistettu)

Miksi palohälytin alkaa huutaa pattereiden loppumista aina YÖLLÄ??? Nimim. Huonosti nukkunut

emmyn (Ei varmistettu) http://emmyleskinen.blogspot.fi

Moi! Koska tulee uutta miksi postausta? Nää on niin parhaita että piti lainata sun ideaa vähän ja kirjottaa itekin :)

Kommentoi