Olympus Pen mini EP-M2

Tickle Your Fancy

Toissapäivänä postisetä kantoi mulle kotiovelle paketin, josta kuoriutui söpö, ihana, punainen Olympus Pen mini EP-M2. Uusi näppärä kamera, vihdoin! :)

Painavan (ja öö myös hieman damagea ottaneen) järkkärin ja putkien mukana kantelu alkoi jo toden teolla raastaa. Laukku painaa neljäsataa kiloa ja rapiat, eikä kameraa jaksanut kaivaa kovin herkästi esille. Nyt mulla on pokkarin kokoisessa kamerassa ammattitason järjestelmäkamera!

Tänään oon tutkiskellu vuoroin ohjekirjaa ja vuoroin kameraa, ja palaset alkaa pikkuhiljaa osumaan kohdilleen. Helppokäyttöinen, laadukas, pieni ja kevyt. Maailman helpoin kantaa mukana.

Tällaisia asioita luvataan:

  • Paras kuvanlaatu luokassaan
  • FAST AF + kosketusnäyttö
  • Helppo ja intuitiivinen käyttää

 kamera on saatu blogin kautta*

 

Huomaatte ehkä jatkossa eroa kuvanlaadussa, mutta lupaan kirjoitella vielä fiiliksiä kunhan olen saanut kunnolla testailla ja kuvailla jonkun aikaa! :)

 

T.Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

No jees kyllä nyt kelpaa räpsiä! :D Kiva kun nykyään sulla on kaikki ("kaikki") saatu jostain, ää epistä :D

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Hyvä kamera se, itselläni on käytössä sama kamera, mutta valkoisena. Olen toki huomannut että kuvanlaatu ei ole yhtä hyvä kuin järkkäreissä muuten joten yritän parhaani mukaan kantaa mukanani myös sen tasoista kameraa. Bloggaajalle tämä kamera on kuitenkin täydellinen!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Sara (Ei varmistettu)

Kyllä kelpais, jos tommonen vaan tipahtais postiluukusta.

saratickle
Tickle Your Fancy

hei mahtava kuulla! pitää ehdottomasti katella objektiiveja kunhan on ensin opetellut tällä normaalilla :) mut kiva kuulla, että oot tykännyt :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe :)

saratickle
Tickle Your Fancy

joo! :) no tämmöset työhön ja blogiin liittyvät tulee usein työn kautta :)

Kommentoi