OMA KOTI

Tickle Your Fancy

Viime viikkoina mielessä on pyörinyt oman kodin ostaminen. Haave, joka minulla on ollut jo pienestä lähtien alkaa pikkuhiljaa olemaan ajankohtainen. Pinterest on kulutettu puhki ja sisustuslehtiä löytyy kotoa vinot pinot. Enää se asunto puuttuu. Ja se onkin vähän kimurantimpi juttu se. En nimittäin kelpuuta mitä tahansa.

Mitä omalta kodilta sitten haluan? Paljon ikkunoita ja luonnonvaloa sekä jotain epänormaalia. Suihku keskellä asuntoa, erikoinen kaakeli kylppärissä tai jättimäinen parvi. Jotain sellaista, joka erottaa asunnon muista.

Ei tässä nyt ihan heti olla pakkaamassa kamoja, mutta sanotaan, että ehkäpä vuoden sisään :) Hyvistä kämpistä Helsingissä saa vinkkailla!

 

 

 

-Sara

Kommentit

Irisssssss (Ei varmistettu)

Moikka! Mulla on itseasiassa suunnitteilla myydä mun IHANA yksiö kalliosta. MUN mielestä se on täydellinen !! Ja ERITTÄIN hyvässä kunnossa. Jos kiinnostaa, vaikka vaan aluks kuvat, nii laitappa mun s-postia ! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Me etsitään yksiötä isompaa tällä kertaa :)

Nepo (Ei varmistettu)

Moikka! Täällä olis toinen lukija etsimässä yksiötä Kalliosta. Kiinnostus heräsi ja jos haluat, ota yhteyttä netta479@hotmail.com :)

Vissiin kevät innostaa kämpän hakuun ja sisustukseen, sama kuume täälläkin! Ja nuo kuvat...

Auringonsäteitä tulevaan viikkosi!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html?m=1

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe, no niin kai! Sitä samaa sinne!! :)

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Harvoin asunto on täydellinen juuri silloin kun sen ostaa. Tai sitten joku on juuri remontoinut sen, mutta harvoin se silti vastaa ihan sitä mitä itse hakee. Ainakin oma sulhanen innostui asunnostamme sen takia, että näki se potentiaalin, ja vaihdoimme heti kolme lattiaa ja maalasimme kaikki asunnun seinät kun muutimme siihen. Asunto ei mitenkään ole vieläkään täydellinen: nyt seuraava hanke on lastenhuone (entinen työhuone), kylpyhuone ja keittiö. Eli pientä tekemistä löytyy aina, mutta se tekee omasta kodista juuri niin ihanana :) Siihen kannattaa ja haluaa satsata! <3

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo totta kai jotain pitää rempailla aina. Harvemmin kaikki on kohdallaan :) 

Kommentoi