Oma Office

Tickle Your Fancy

Unelma, jota on pyöritelty mielessä parisen vuotta ja apua, nyt vihdoin se toteutuu! Me saadaan Annikan kanssa oma pieni toimisto 1.2!!

Yksi uuden vuoden tavoitteeni oli saada työn ja vapaa-ajan välille edes jonkinlainen viiva vedettyä, ja uskon vahvasti, että tämä on nyt juurikin se viiva, josta on haaveiltu. Ei enää kotona (paitsi korkeintaan laiskoina maanantai-aamupäivinä) työskentelyä, vaan rauhallinen paikka kodin ulkopuolella, jossa tehdä hommat ja mahdollisesti myös jättää ne sinne. Kaupan päälle saan huikean työkaverin, jonka kanssa kuvailla, pallotella ideoita ja lounastella lähikulman kivoissa ruokapaikoissa, jee!

Haetaan parhaillaan Pinterestistä inspiraatiota huonekaluhankintoihin ja aina välillä päästellään riemun kiljahduksia :D En malta odottaa, että päästään muuttamaan!

 

Big news! Me and Annika, we finally have a little office of our own! Blogger office, yay! We're gonna move in on the beginning of the February. Soooo many decoration ideas on my mind right now, can't wait to start to work from the office!

 

xx Sara

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihan mahtava juttu, onnea! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos :)

Lundian Lotta (Ei varmistettu) http://lundia.fi/kuvagalleria/#projektikohteet

Onneksi olkoon! :)
Jos tarvitsette apua toimistotilan sisustamisessa, Lundialta sitä saa! Tässä ihan muutama esimerkki: http://lundia.fi/kuvagalleria/#projektikohteet

ankkuli (Ei varmistettu)

Onnea teille! Tulee varmasti aivan upee toimisto. Kuinka monta neliötä siitä löytyy? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti paljon :) Kyseessä tosiaan ihan vaan huone, mutta eiköhän siitä kiva saada :) 

toimistotyöläinen (Ei varmistettu)

Ihan huippujuttu! Jos kirjoituspöydän ääressä tulee päivittäin vietettyä tuntikausia niin iso suositus korkeussäädettävälle työpöydälle! Jaksaa paljon paremmin painaa duunia, kun välillä voi seistä ja välillä istua ja ergonomia on koko ajan kunnossa. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Katsotaan, katsotaan :)

Magg (Ei varmistettu)

Kuulostaa aika unelmalta. Olisi kiva kuulla joskus tarinaa miten päädyit tuollaiseen tilanteeseen, että blogista tuli sun duuni ja nyt pystyt elämään sillä. :) itsekin tuosta haaveilen, mutta en vielä tiedä mitä kaikkea pitäisi tehdä että tuohon pääsisi. Onko merkitystä esim. Onko lifestyle, ruoka, kauneus ym. blogi. Olisi huippua jos voisit avata tätä urapolkuasi. Ja millaista on olla yrittäjä ja mitä panosta se vaatii. Kiitos :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei mahtava postausidea! :) Tämän pistän mieleen, kiitti vinkistä!

Maiski
40 hours and counting

Kuulostaa ihanalta! Sit eikun vaan sisustamaan :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No niimpä, iiiiiks! :)

Riikka/KYH (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Kuulostaa mahtavalta, onnea! Huikeeta seurata miten teidän unelmat toteutuu :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos paljon! :)

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Upeeta! :D Odotan innolla että saan nähdä miltä office sitten näyttää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hihiii! :)

Kommentoi