Oma treeni videolla

Tickle Your Fancy

Edellisestä treenivideosta on muuten aikaa. Tulin siihen tulokseen, että fiksuinta on kuvata treenijuttuja videolle. Liikkeet ja idea välittyvät parhaiten liikkuvassa kuvassa.

Treenaamisessa kaiken A ja O on, että hommassa säilyy mielekkyys. Omalla kohdallani melekkyyttä pitää yllä vaihtelevuus. Salitreenaamisessa pysyy motivaatio kun liikkeitä vaihtelee ja niihin lisää pieniä juttuja. Tempo vaihtelee, toistot vaihtelee, sarjat vaihtelee.

Mielikuvituksen käyttö on sallittua. Treenaaminen on mun kohdalla verrattavissa pukeutumiseen: pyrin rakentamaan päivän treenin sen hetkiseen fiilikseen sopivaksi. Uusilla jutuilla saa kivaa vaihtelua ja erilaisia treenejä on kiva kokeilla, mutta myös hyviksi todetut luottoliikkeet ja oma treenityyli on tunnistettava.

En halua päästää treenaamista liian vakavaksi. Orjallinen saliohjelman noudattaminen ei ole minua varten. Koska energistä ja hyvää oloa (niin fyysistä kuin henkistäkin) kummempia tavotteita minulla ei tällä hetkellä ole, on liikunnan oltava ennen kaikkea mielekästä ja virkistävää. Sopivan haastavaa, mutta mielekästä ja virkistävää.

Seuraavissa liikkeissä vaihtelevat toistot 10-20 välillä (paitsi leuanvedoissa toteutan aina hyväksi todettua toistomäärää: niin paljon kun nyt sattuu nousemaan. Tällä hetkellä se on n. 6-8). Sarjojen määrässä kannattaa kuunnella itseään, tuona päivänä se oli mulla kolme, mutta voi olla hyvin vaikka neljäkin.

 

Energistä viikon alkua kaikille! :)

 

T. Sara

Kommentit

t (Ei varmistettu)

Onpa sulla ollut mukavia postauksia lähiaikoina! Tämä ja postaus ystävyydestä ovat olleet niin hyvän mielen kirjoituksia :)

Ja joo tärkeintä treenauksessa on mullakin seurata omaa fiilistä. Paljon kivempaa mennä yhtenä päivänä jumppaan, toisena juoksemaa porrastreeniä ja kolmantena salille kuin seurata orjallisesti jotain treeniohjelmaa vailla omaa sovellusta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos valtavasti!

Ihan samaa mieltä kanssasi! :) Monipuolisuus!

Miims (Ei varmistettu)

Kiva video :) Yksi liike pääsee heti testaukseen ! Näitä treenipostauksia on aina kiva lukea kun niistä saa inspiraatiota omaan treeniin ja parhaimmassa tapauksessa löytää uusia treeniliikkeitä :)

Ihana tuo harmaa treenitoppi ! Ihastuin täysin ! Mistä se mahtaa olla?:)

helka (Ei varmistettu)

Energisyys ja hyvä mieli välittyy videosta, ihan huikee! Tuli lisämotivaatioo itsellekin. Tee ihmeessä useemminkin treenipostauksia. Myös ruoka- ja tarkemmat treeniaikataulupostaukset kiinnostavat.

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes jes, mukava kuulla! :) Toppi on Nikestoresta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)) Mä teen!

Tinja (Ei varmistettu)

Oi mä niin rakastan näitä sun treenipostauksia :-) muutenkin aivan mahtava ja inspiroiva blogi sulla Sara . Pakko sanoa että olet ehdottomasti tän hetken lempiblogaaja!

Kommentoi