ONE FRESH MORNING

Tickle Your Fancy

Aamut! Entisiä vihollisiani, nykyisiä suosikkejani (etenkin perjantaiaamut). Kun poikaystäväni lähtee ovesta puoli kasin maissa, kaadan kupillisen kahvia ja avaan sähköpostin, Photoshopin ja blogialustan. Tällä kertaa perinteinen kaava vähän rikkoutui. Edellä mainitun lisäksi oli pari muutakin juttua.

sneakers Nike (gifted)

Raikkaammin ei aamu voisi enää alkaakkaan: tuliterät Fly Knitit ovat täällä! Jos näitä pitää jollain sanailla kuvailla niin se jos mikä on FRESH!

Puolukoita! Milloin viimeksi olisin syönyt näitä? Aamupala koostui bulgarian jogurtista, puolukoista ja saksanpähkinöistä :) Mehusta löytyy kesäkurpitsaa, porkkanaa, appelsiinia ja inkivääriä.

Nail polish Lumene (gifted)

Entten tentten… Paras kynsilakkasarja seisoo juurikin tässä! Onnistuin tekemään värivalinnasta vuosisadan ongelman ja päädyinkin lopulta väriin, jota ei tässä edes ole. Perustelu: olen nainen :D

Mahtavaa viikonloppua kaikille! <3

 

Mornings are the best. I used to hate them but after I started working at home and realized I can do this in my pajamas I became a morning person :D This morning it's all about the freshness. Fresh new Nikes, fresh breakfast + juice and fresh new nail polish :)

Have a fresh and great weekend guys!

 

T. Sara

Kommentit

Nanne (Ei varmistettu) http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/

Jos nyt tarkkoja ollaan niin lautasellasi ei suinkaan ole pekaanipähkinöitä vaan saksanpähkinöitä ;) Mutta väliäkös tuolla! Hyviä ja terveellisiä ovat molemmat, joskin saksanpähkinät huomattavasti terveellisempiä. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Aaahhh my bad. Kirjoitan AINA pekaani, kun puhun saksanpähkinästä. En taida ikinä päästä tästä irti.

Kiitti, cheers!

Vilma (Ei varmistettu)

Samojan kenkiä himoittu täälläkin! Pakko ehkä laittaa viimein tilaukseen :) ei malttaisi enää odottaa aurinkoa,kuivaa asfalttia ja ekoja huppari-lenkkejä... <3

saratickle
Tickle Your Fancy

EI MILLÄÄN MALTTAISI!!!

Janette (Ei varmistettu)

Ihanan freesi fiilis näissä kuvissa! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii, ne on nuo kengät ;)

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.com

Ääägh oon ihan rakastunut tohon uuteen Lumenen oranssiin sävyyn! Pakko käydä ostamassa kun oon vaan kaupassa kuolannut....

Kommentoi