ONKS NOI SUN?

Tickle Your Fancy

Ehkä epäsaramaisin ostokseni pitkään aikaan! Poikaystävänikin taisi olla samaa mieltä, ainakin hänen kommentistaan päätellen: "Onks noi sun?!?"

En vaan voinut olla investoimatta ylipolevnsaappaisiin, kun satuin heinäkuussa löytämään jalkaani täydellisesti istuvan mallin. Olen jo monta vuotta ihastellut väljiä yläosia yhdistettyinä killerisaappaisiin, mutten yksinkertaisesti ole nähnyt comboa päälläni. Tai no, itseasiassa en ole nähnyt saappaita päälläni. Nämä kesällä ostetut ovatkin pölyyntyneet vaatehuoneessa ja odottaneet debyyttiään 1,5kk, kunnes vihdoin tällä viikolla uskaltauduin vetämään ne jalkaani. Vähemmän epäröintiä, enemmän toimintaa! 

Ps. random tiedote: eilen tapahtui asia, jota jo pitkään olen pelännyt. Tiedättekö kun olet kohta kääntymässä pyörän kanssa ja näytät kädellä suuntaa merkiksi muille liikenteessä oleville? Noh, valmistautuessani käännökseen ja nostaessani oikean käteni sivulle, pamautti takaa tuleva pyöräilijä suoraan päin kättäni!! Se ei sattunut niin paljon kuin pahimmissa pelkokuvissani olen ajatellut, mutta hitto että pelästyin :D Miksei sivupeilit kuulu pyörän vakiovarusteisiin?!

jumper Lindex (gifted) // shorts Cubus // bag & Other Stories // boot Dinsko

 

 

My boyfriend's comments when he saw these pictures: " are those boots yours?!" haha! So here we are, outside of my comfort zone. Wearing heeled OTK-boots is something that I just don't do. This autumn I've just seen way too many cool looks with these boots so that I didn't really have a choice. Had to have them. 

 

Pictures: Kaisa / Si Moda

xx Sara

Kommentit

Sienna (Ei varmistettu)

Upea olet! Täydellinen kokonaisuus. Väljä yläosa tuo juuri sopivan vastapainon ylipolvensaappaille!
Kuvissa kaikki on kohdallaan, vihreä toistuu silmiin pistävän hienosti ikkunoissa ja laukussa. Ja sun tyylissä ja taidossa yhdistellä vaatteita, ja olla kuvissa, on jotain, johon ei koskaan kyllästy. Ja persoonana olet huikea! Ihanaa viikonloppua!

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau mikä kommentti. Jättimäiset kiitokset!! Ihanaa viikonloppua ja haleja sinne :)

justsayinghi (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Huikeat saappaat, näyttää hyvältä! Itselläni on myös ylipolvensaappaat mokkaisena ja en malta odottaa niiden käyttöönottoa! :) Onko sulla tietoa, vieläkö tuollaisia neuleita löytyisi Lindexiltä, sillä hyvältä näyttää sekin? :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Jipii! Nyt mäkin vasta kunnolla innostuin näistä! :) Hei kuule, nää on just ilmestyny kauppoihin ;)

Jenni/destinationunfamiliar (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.fi

TOIMII!! Ekaa kuvaa katsoessa tuli kyllä otsikon mukainen olo, mutta kun scrollasin alaspäin ja näin muut kuvat, totesin että yhä todella saramaista. Ja tuollaisten kenkien (ja kropan!!) kanssa löysä yläosa & lyhyet sortsit näyttää superhyvältä. Vaikka pintaa näkyy, on se asun rentouden vuoksi tyylikästä ja silmää miellyttävää. Näitä lisää!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana! Huippuhomma, kiitti! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat!!! Niin täydellinen tää asu :) sulle vaan sopii kaikki mahdolliset tyylit

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiiiitos!! :)

Suvi K.
Sisunainen

Hyvä että edes näytit merkkiä; just joku päivä sitten kiroilin mielessäni yhtä pyöräilijää, jonka kanssa meinasin kolarin, kun vissiin olisi pitänyt tulkita olanylivilkuilu ja hieman mutkitteleva ajolinja "aion kääntyä, älä ohita" -viestiksi. :o

saratickle
Tickle Your Fancy

:D apua! Joo merkkiä pitää aina näyttää!!

Emmi / Me time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com/

Vau Sara, tosi upea asu ja kuvat! Sopii sulle erittäin hyvin nuo saappaat ja tykkään hymy-kuvista! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii ihana, kiitos!! :)

ohsomanyreasons

Toi neule on tosi kiva! Onko se aavistuksen vaalean vihreän värinen vai vaalean harmaa? 

saratickle
Tickle Your Fancy

Filtteri vähän vääristää, ihan valkoharmaa! :)

collinedelapaix

Mahtava tuo uus banneri!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei kiitos kovasti, mäki tykkään siitä! Vähän päivitystä :)

Marianne Sendenali (Ei varmistettu) http://www.mariannesendenali.com

Täältä löytyy tasan samaiset kengät! Niin ihanat ja kävin useamman kerran liikkeessä sovittelemassa, ennen kuin ostin. :) tosi kivasti oot stailannut ton asun :) xx

www.mariannesendenali.com

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi vitsi, no tiedät sitten ihan tismalleen mitä tarkoitan! Meitsi aka tennarimuijahan vedin näillä koko päivän! YES!

Kiitos :)

Kaisa N. (Ei varmistettu)

Siis ai vitsi, toi eka kuva on törkeeen hiano! Jotenkin ihana värimaailma, huh! Sun blogia on kyllä niin parasta lukee kun kuvat on aina ihan priimaa :) ja toki kirjotukset myös!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jättimäiset kiitokset!! :)

Nelpsa (Ei varmistettu)

Hei mä kävin kokeilemassa tota neuletta just eilen ja rakastuin ihan ensisilmäyksellä! Jäi vielä kuitenkin toistaiseksi kaupan hyllylle, kun mua ainankin kutitti paita kauheasti.. :D saa nähdä jos paidan ihana istuvuus ja hyvännäköisyys veisi kuitenkin voiton.. ;)

Herttamaria (Ei varmistettu)

Ihan supertäydellinen asu! <3

Kommentoi