ONNISTUNEILLA TREFFEILLÄ

Tickle Your Fancy

coat Gap / shirt Monki* / jeans Levis, 2hand / sunnies Ray Ban / shoes Nike / clutch H&M (*=gifted)

Eilen oltiin treffeillä, pitkästä aikaa. On muuten hassua huomata kun ystävät tai äiti kysyy illan suunnitelmien perään ja kun sitten vastaat meneväsi treffeille, on ensimmäinen kysymys aina: "ai kenen kanssa??". Eikö oman poikaystävän kanssa voi käydä treffeillä?! Eikö yhdessä vietettyjä spessuiltoja voi muka kutsua treffeiksi?! Niitähän ne ovat! :D Miksi ihmeessä sanasta treffit syntyy aina ensimmäisenä mielikuva parista, jotka eivät oikein kunnolla tunne toisiaan? Myös minulla!

No treffeillä me tosiaan oltiin! Käytiin syömässä pitkän kaavan mukaan suussa sulavaa dinneriä japanilaisravintola Hokussa ja päädyttiin vielä naurettavan herkullisille drinkeille (okei kaksille) aina yhtä tunnelmalliseen Trillby & Chadwicki -salakapakkaan.

Ollaan itseasiassa tänään järkkäämässä ystävillemme dinneriä, jonka menu pidettäköön vielä salassa. Jäätävästi hommaa koko päivälle, mutta ollaan suuuuper innoissamme :) Ideoiminen ja kokkailu yhdessä on meidän suosikkipuuhia, ihan parasta ohjelmaa lauantaipäivälle!

Nyt aamupalaa ja kohta kauppareissulle. Tai pikemminkin reissuille: kauppahalli, Anton & Anton, Wotkinsin lihakauppa ja basic ruokakauppa :D Vamos!

Ps. asu taas liittyi postaukseen yhtä hyvin kuin parsakaali benjihyppyyn. No anyways, setti on alkuviikolta, jolloin tajusin, että sukkahousut jalkaan ja lahkeiden kääriminen on mahdollista!

 

T. Sara

Kommentit

huhhuh (Ei varmistettu)

Näkyykö sun jalat :O
Eikö oo yhtään kylmä..
Itselläni sorelit sekä pitkät villasukat yms.. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Lukemalla postauksen löydät myös vastauksen :)

Mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Voi kuinka kivalta kuulostaa noi teidän tän päivän suunnitelmat! Nimimerkillä itsehän olen töissä iltavuorossa... toisaalta eipä sillä, pelkkää kokkausta munkin päivä sisältää :D On vaan niin eri asia kokata kotona kuin töissä... mut hei innolla oottelen ruokakuvia ja ohjeita!!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh! Joo voin kuvitella, että vähän erilaista, mutta silti, oot mun haavealalla! :D Jes, mä nappailin kuvia meidän herkuista, oli ihan tajunnanräjäyttävät sapuskat vaikka itse sanonkin! :D

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.com

Mun mielestä on ihanaa käydä treffeillä oman poikaystävän kanssa! Molemmat panostaa omaan olemukseensa samanlailla kuin ensimmäisillä treffeillä ja olo on spesiaali! :) treffit kunniaan <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanos muuta! Ihan sama fiilis. Yhdessä pohditaan eka että mitähän sitä pukis päälle jne :D Tämmöset illat tekee kyllä tosi hyvää :) Treffit todellakin kunniaan!

Saltsu (Ei varmistettu)

No nyt lipoo lähes täydellisyyttä, nimittäin tuo takkisi! Just perfect! Miksen minä löydä mistään sitä täydellinen-kameli-takkia. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Gapiltä löytyis! :D

Heta (Ei varmistettu)

Hei oon monesti miettinyt että pitää poiketa tuolla Anton&Antonissa, mutta en oo saanut aikaiseksi kun meidän lähellä ei semmosta ole. Mitä sä sieltä ostelet noin yleensä? :-)
Ihanaa lauantaita sinne ja hauskaa dinneriä! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Anton&Antoneita löytyy Helsingistä useampi, ei oo ihan meidänkään naapurissa tämä! Kaikkia spessujuttuja just esim afrikkalaisiin safkoihin. Hyviä oliiviöljyjä, luomulihaa ja diu diu parasta: Sandon leipää!! :D

Anna (Ei varmistettu)

Me käydään välillä myös poikaystävän kanssa treffeillä, vaikka ollaan oltu jo 3,5v yhdessä. En näe siinä mitään ihmeellistä! On kiva kun saa pukeutuu nätteihin vaatteisiin ja lähteä ulos :)
Me ei koskaan käyty treffeillä sillon kun tavattiin. Asuttiin sillon 90km päässä toisistamme ja vietettiin sitten viikonloput yhdessä kunnes muutin hänen luokseen noin 1-2 kk kuluttua :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oih :) Se on parasta, ja takaisin ehdottomasti kaikki mitä ei alkuaikoina päässyt kokemaan!

nananas (Ei varmistettu)

Huippu look! Tosi kauniisti matchaa kaikki yhteen ja ihanan minimalistinen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Kommentoi