OPEN BACK PLAYSUIT

Tickle Your Fancy

Nyt kun Janni on alkanut juomaan kahvia (feeling proud), päätettiin maanantain kunniaksi lähteä ihka oikeille iltapäiväkahveille Ihana Kahvilaan. Kumpikaan meistä ei ollut vielä käynyt täällä, joten sitä suuremmalla syyllä pieni tutkimustyö ennen kahvilaan lähtöä olisi voinut olla paikallaan. Asioita, joita kannattaa siis tarkistaa ennen Sompasaaren kärjessä, 2km:n kävelymatkan päässä sijaitsevaan kahvilaan lähtöä: aukioloajat. Paikkahan oli tietenkin kiinni maanantaisin. Ja vaikka olisi ollut joku toinenkin viikonpäivä, se olisi silti sulkeutunut puoli tuntia sitten :D

Ei saatu kahvia, joten päädyttiin heti ensimmäiseen aukiolevaan paikkaan syömään pahoja kevätrullia ja friteerattuja jättikatkarapuja :D Ensi kerralla sitten paremmalla onnella. No mutta, tälläset reissut tuppaa kuitenkin olemaan juurikin niitä parhaimpia. Näinhän se menee.

Ja minähän pääsin kuin pääsinkin pukemaan playsuitin ylleni tänä kesänä. Ja vieläpä kesäiltana. Ja siis ilman mitään bombereita tai farkkutakkeja. Voitteko käsittää! Winning! 

playsuit Gina Tricot* // sandals Vagabond* // sunnies Monki // belt H&M (*=gifted)

 

The very first time on this summer I'm wearing a playsuit (and pretty nice one if I may say so...). This time when I left home I didn't even have a jacket with me which is unprecedented. Hello sun and warm summer nights, we've missed you so bad!!

Pictures: Janni / Just My Imagination

xx Sara

Kommentit

Milski (Ei varmistettu)

Eikä! Mäkin vaelsin kaverin kanssa sinne maanantaina turhaan :D oltiin kyllä katottu moneen on auki mutta ei että minä päivinä.. Mentiin sitten teurastamolle Roslundille burgereille haha :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis mitä!! :D Millä todennäköisyyksillä?! :D Roslund oli kiinni, joten päädyrtiin siihen kiinalaiseen haha

Riikka/KYH (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Ihana playsuit! Toi avoin selkä on niiin kiva, ihastelin tota ekaa kuvaa jo instagramissakin :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii mä tykkään tästä myös hulluna! Menee juhlissakin :) 

Kommentoi