Operaatio Adam's Peak

Tickle Your Fancy

Vuorattiin viime viikolla vani, hommattiin kuski ja lähdettiin tyttöjen kanssa vuoristoon pariksi päiväksi. Ensimmäinen etappi olisi Adam's Peak, vuori, jolla Aatamin kerrotaan ottaneen ensiaskeleensa maankamaralla. Kyseinen vuori sijaitsee 2200m korkeudessa, 5200 rappusen päässä, ja sinne kiivetään usein katsomaan upeaa auringonnousua.

Vuorelle kiipeäminen kestää n. 4h, joten matkan juurelta tulisi alkaa yöllä klo 2, jotta ehtii perille ihastelemaan kuudelta nousevaa aurinkoa. Huipulla olisi kylmä, joten varauduttiin paksuin hupparein ja pipoin. Ei oikein tiedetty kuinka paljon jengiä tämmönen vuorelle nousu vetää näin torstaiöisin, mutta ihmisiä oli loppujen lopuksi yhteensä ehkä n. 100.

Myöhästyttiin alkuperäissuunnitelmasta (tottakai), ja päästiin kiipeämään vasta kolmelta. Rappusia oli noustava siis reippaasti, auringonnousua me ei nimittäin missattaisi!

Pysähdyttiin muutaman kerran juomaan ja ottamaan munkeilta vastaan rukousnauhoja ja taas jatkettiin. Saavuttiin huipulle 1h 45minuutissa eli luojan kiitos ei lähdetty aikaisemmin! Ylhäällä oli kyl-mä, auringonnousuun olisi 1h 30minuuttia ja jalat olivat hapoilla :D

Tämä kärsimys + se tosiasia, että vuorelta olisi vielä laskeuduttava alaskin, olivat kyllä kaiken tän seuraavan arvoista

Niin UPEA!

Matka alaspäin oli ehkä väsyneille jaloille turmiollisempaa, mutta silmille sanoinkuvaamatonta. Upea luonto avautui vuorelta, ja aamuaurinkoinen maisema oli mieletön!

Kun aamuseitsemän aikaan päästiin alas, oli suht väsyny meininki :D Mentiin samantien vuoren juurelle aamupalalle ja nukahdin suoraan ruokapöytään.

Reissusta on viikko ja mun pohkeet siis edelleen jumissa!!

 

T.Sara

Kommentit

skipe (Ei varmistettu)

AAAAAA MITEN IHANAN NÄKÖSTÄ!!!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

SKIPE SÄ OISIT TYKÄNNY!! Buukatkaa kihlajaismatka asap!! :D

Vra (Ei varmistettu)

Mielettömän näköistä, upeita kuvia! Vauvauvau. Tonne tahdon hetinyt :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi tää oli kyllä upea kokemus! :)

Q (Ei varmistettu) http://www.mymindwithme.blogspot.com

aivan mahtavan näköset maisemat!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

!!! Komppaan! Tuntu jotenkin ihan epätodelliselta

Anna1 (Ei varmistettu)

Oih ihania kuvia :) Tämä ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta oli vain pakko tulla sanomaan, että sara olet aivan huikea<3
Kun mietin kuka on esikuvani, sinä tulet mieleeni. Olet niin ihanan positiivinen ja aurinkoinen<3

Blogisi oli yksi ensimmäisistä blogeista, joita aloin lukemaan noin neljä vuotta sitten. Olin vielä silloin aika pikkuinen ja tyyliäni silloin voisi kuvailla sanoilla massa , tylsä ja h&mbasic. Olen kasvanut ihmisenä hurjasti neljässä vuodessa ja samoin tyylikin on muuttunut. Viimeisen kahden vuoden aikana olen alkunut kokeilemaan rohkeasti uutta ja erilaista, kiitos sinun niin ispiroivien asujen ja vaatteiden. Nykyään rakastan ennakkoluulottomasti uuden kokeilun ja tyylien vaihtelua.(yhtenä päivänä mekko ja korkokengät, toisena skeittilauta, isoruutupaita ja pipo.
Olet mielestäni yksi parhaiten pukeutuvista ihmisistä, joten kiitos, että pidät blogia ja näytät asujasi julkisesti!:) Sinun ansiostasi keskustassa pörrää ainakin pari tuulipukuista vähemmän :D Tekstiäsi on myös kiva o¨lukea, olet varsinainen sanataituri :) Olet myös ihan hurjan kaunis neitokainen! Liikunta-asioistakin on kiva lukea, ja ne ovat motivoineet hurjasti. On kuitenkin kiva, että blogilla on myös muuta sisältöä, se on todella monipuolinen paketti :) En tiedä kuulostaako tämä kommenttini todella ällömakealta ja jotenkin siltä, että yrittöisin mielistellä, mutta tarkoitan oikeasti joka sanaa Sara! :)Mielestäni positiiviset asiat pitäisi sanoa ääneen, sillä ne piristävät niin kehuttua kuin kehunantajankin päivää :) Ihanaa lomaa ja todella ihanaa ja mahdollisimman onnellista tammikuuta sinulle Sara! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Apua ä menin aivan sanattomaksi ja herkässä tilassa kyyneleet vaan valuu täällä päin maailmaa! Kiitos tajuttomasti tästä! <3 Tämmösten kommenttien takia tää blogin kirjoittaminen on maailman parasta. Oot niin oikeessa siinä, että positiivisia asioita pitäisi sanoa enemmän ääneen. Mitä hyötyä niistä on jos niitä vaan pitää sisällä? Sunkaltaiset tyypit on ainulaatuisia, noin ihania ihmisiä tarvitaan tähän maailmaan!! Kiitos kauniista sanoista ja haleja <3

Niina (Ei varmistettu)

Ei vitsi mä en kestä enää! Miten te ootte hoksannu mennä joka paikkaa, aivan upeeta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe tää oli kyllä semmonen mikä oli tiedossa jo Suomen päässä, mutta tosi paljon on kuullut vinkkejä muilta reppureissaajilta :) Kiitos!!

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

Aaah wau! Reissukateus iskee kyllä nyt ja lujaa! :D Lontoon matka onneksi varattuna mutta ei suurkaupungin maisemat ihan vertoja noille vedä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mä en oo koskaan käynyt Lontoossa, ja haluaisin kyllä kovaa! :) Mutta joo, tää on kyllä myös semmonen maa, joka kannattaa kokea :)

Kommentoi