ORANGE

Tickle Your Fancy

Sitä vaan ajattelin tulla kertomaan, että aivan yhtä hymyä just nyt. Uusi jännittävä viikko, paljon hullun kivoja juttuja luvassa, ja säätiedotuksessakin sanottiin just ettei koko viikkona kuulemma sada tai tuule yhtään. Ps. luotan tähän ennusteeseen 100%:sesti!!

Näistä kuvista inspiroituneena taidan pukeutua uudelleen pappahousuihin ja cashmere neuleeseen. Ja sen jälkeen onkin pakko juosta, nautitaan viikosta ja hymyillään niin paljon kuin suinkin pystytään :) Palataan!

Pictures: Annika Ollila

knit Gina Tricot

pants Bik Bok

shoes Zara

hat Nelly

jacket (borrowed from Elisa)

 

// Can not believe these colors actually exist!!!!

 

xx Sara

Kommentit

xod (Ei varmistettu)

Moi Sara, mä oon sama joka kommentoi tohon jump jump jump -postaukseen ettei sun postaukset päivity bloggeriin, ja edelleen sama ongelma :/ Siellä näkyy aina vaan yksi postaus sulta, uusin. Tulin tarkistamaan ihan suoraan blogiin ja taas oli jäänyt multa postauksia lukematta vaikka luen bloggerista aina järjestyksessä kaikki :( Harmillista ja outoa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyyy! Kiitos vielä muistutuksesta, pistin uuden kysymyksen ylläpitoon. Nää on hankalia juttuja, varsinkin kun en itse käytä Bloggeria lainkaan ja oon muutenkin ihan pihalla koko käyttöjärjestelmästä. Toivotaan, että vastailevat pian! :) Kivaa tiistaipäivää!

Veera H (Ei varmistettu) http://thefashionv.com/

Siis vau mitä kuvia! Niin upea tunnelma <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! :)

Jenni New life (Ei varmistettu) http://newlifebyjenni.blogspot.fi/

Ai vitsi, miten ihanan syksyisiä kuvia! Ja nuo pappahousut on tosi kivat myös :)

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitti Jenni!! :)

Kommentoi