Osallistu blogin kävijäkyselyyn ja voita Ziajan, Fudgen ja TIGIn tuotteita!

Tickle Your Fancy

Mulla on vuoden vaihteessa blogini kanssa muutto uuteen osoitteeseen (vielä en paljasta mitä on luvassa), joten halusin tässä vaiheessa kartoittaa lukijoideni taustatietoja. Eli keitä te tyypit siellä olette ja mikä teitä kiinnostaa :) Haluan kehittää blogiani ja tehdä sisältöä, joka kiinnostaa just teitä huipputyypit! Toivottavasti mahdollisimman moni käy vastaamassa kyselyyn, tää on mulle tosi tärkeä juttu! Jokaisen mielipide on tärkeä. Kyselystä saatavia tietoja käsitellään luottamuksella.

Kävijäkyselyyn pääset osallistumaan TÄÄLLÄ

 

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Ziajan vartalotuotesetti sekä 2kpl Fudgen ja TIGIn hiustuotesettejä. Tässä vähän tuoteinfoa!

Ziajan vartalotuotesetti on seuraava:

Arganöljy-käsivoide (80 ml): Ravitseva käsivoide erittäin kuivalle iholle. Voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti.
Arganöljy-vartalovoide (400 ml): Vartalovoide, jossa on elegantti tuoksu erittäin kuivalle ja ärtyneelle iholle. Sisältää A- ja E-vitamiinia sekä Omega 6 -rasvahappoa, mutta ei väriaineita eikä parabeeneja.
Arganöljy-kasvovoide (75 ml): Kasvovoide erittäin kuivalla ja ärtyneelle iholle; sopii myös aikuisen ihon hoitoon. Vähentää juonteita, lisää ihon kimmoisuutta, pehmentää ja kosteuttaa.

 

 

Hiustuotesetti sisältää:

Fudge Hot Hed Whipped Moisture Créme (200 g): Vitamiinipitoinen lämpösuojan antava vaahto suojaa, kosteuttaa, antaa muotoa ja tuuheuttaa kaikentyyppisiä hiuksia.
TIGI Bead Head Graffiti Small Talk Thickening Styling Cream (200 ml): Makean tuoksuinen muotoiluvoide tuuheuttaa, stimuloi väsyneitä hiuksia, kosteuttaa ja muotoilee.
(Setin arvo on noin 50 €)

 

 

Iso kiitos kaikille kyselyyn osallistuneelle!! Haleja <3

 

T.Sara

Kommentit

jenniwoj (Ei varmistettu)

Oi ihania palkintoja, jo pelkästään niitten takia on pakko osallistua ja täyttää kysely!

http://world-of-jenni.blogspot.fi/

jenniwoj (Ei varmistettu)

Oi ihania palkintoja, jo pelkästään niitten takia on pakko osallistua ja täyttää kysely!

http://world-of-jenni.blogspot.fi/

xxx (Ei varmistettu)

I <3 Ziaja a lot a lot a lot!

??? (http://ewcliches.blogspot.com) (Ei varmistettu)

aagh! 'harrastukset, muu: bisse'. kiitos ja anteeksi !

shazz (Ei varmistettu)

buhuu, täytin kiltisti koko kyselyn ja aloin täyttää yhteystietojani. painoin jotain nappia ja kone lähetti vastaukseni pelkällä etunimellä. eikä voi täyttää uudelleen :(

Lukija (Ei varmistettu)

Tehty (:
Voisitko tehdä sen kysymyspostauksen jossain vaiheessa loppuun, koska oot vastannu vaan muutamiin kysymyksiin... Vastaukset oli kyllä mukavan pitkiä (;

melissa (Ei varmistettu)

Mulla ei ainakaan toiminut koko kyselysivu, pamautti heti ruutuun 'System error'in:(

emmainkeri (Ei varmistettu)

osallistuin! ihanaa ku ei ollu semmonen puol tuntii kestävä :D

emmainkeri (Ei varmistettu)

ainii pakko miinus heittää vielä, siitä kyselystä puuttu kokonaan semmonen krittiikkikysymys! Että mitä olis parannettavaa tai mistä et tykkää, siis rakentava palaute. Tietysti semmosen olis voinut kirjottaa niihin muihin osioihin mutta mä ainakin odotin koko aika että kyllä se tulee vielä enkä kirjottanu. Kun sehän on yhtälailla tärkeä tieto bloggaajalle kun haluu kehittää omaa blogiaan, eikswaaa? :)

Kamila (Ei varmistettu)

I don`t know how well or bad does the google translator work but I would love to see more of your sporty posts, outfits when you work out and healthy living tips. You are my inspiration:)

Ziaja conquers Scandinavia:)

Lucile (Ei varmistettu) https://plus.google.com/+MemuaVnMart/about?hl=vi

I'm no longer sure where you are getting your info, however good topic. I needs to spend some time learning much more or working out more. Thank you for wonderful information I used to be looking for this information for my mission.

Sheryl (Ei varmistettu) http://my.opera.com/johnyknoxville/blog/2013/12/18/buy

Thanks to my father who stated to me on the topic of this website, this weblog is really awesome.

Kommentoi