Osallistu Snapchat-tutkimukseen ja voita palkintoja

Tickle Your Fancy

Koulu vetelee viimeisiä ja teen tällä hetkellä lopputyötäni! Opinnäytetyön aiheenani on Snapchat ja sen mahdollisuudet etenkin yritysmarkkinoinnissa.

Tilaajana työlläni on Lily & Trendi ja yhtenä opinnäytetyön osana onkin heidän Snapchat-tilin luominen :) Niimpä päätinkin vähän kartoittaa, että mikä Lilyn/Trendin tulevia Snapchat-seuraajia voisi kiinnostaa ja toteutin käyttäjätutkimuksen, johon toivoisin kuumeisesti apua teiltä!

Kyselyyn osallistuminen ei vie kauaa aikaa, ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 3 x kattava Eylure-tuotepaketti (Eylure Lash Fix Clear, Eylure Super Fix Black, Eylure Pro Lash Combo, Eylure Pro Lash Short, Eylure Dramatic, Eylure Naturals, Eylure Lengthening, Brow Palette - 20 Mid Brown, Brow Pencil - 20 Mid Brown, Brow Pencil - 30 Blonde, Control & Shape Gel), arvoltaan n. 93e á.

 

Snapchat-kyselyyn pääset osallistumaan TÄÄLLÄ

 

Jättimäiset kiitokset jo etukäteen <3

 

xx Sara

Kommentit

Elina R (Ei varmistettu)

No nyt on niin maittava arvontapaketti, että kyllä tuli käytyä antamassa vastaukset :D (eri s-postilla kyllä mitä tässä, mutta kyllä mun vastaukset siellä on!)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan mahtavaa! :) Kiva kun oot mukana!

ssannamari
Pohjoistuulesta

Kunpa olisi huomioitu myös muut sukupuolet! Muuten kysely oli kyllä kiinnostava ja mielelläni vastailin.

anniinanir (Ei varmistettu) http://stoori.fi/kaikkionhetkentassa

Kiinnostava aihe opparillasi! Itsekään en oikein osaa vielä käyttää Snäppiä, puhumattakaan että miten sitä voisi yrityksen nimissä käyttää. Kerrotko sitten tästä lisää jossain vaiheessa? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! Innolla odotan mitä tästä selviää :) Veikkaan, että tämä lopputyö jää kyllä blogin ulkopuolelle, mutta ainahan lopullisen opparin voi käydä lukemassa, mikäli kiinnostelee :)

Kommentoi