Out of office - Loma kutsuu!

Tickle Your Fancy

 

Perjantai! Eikä mikä tahansa perjantai, vaan loman aloitus perjantai. Huomenna heitetään rinkat selkään ja lennetään Hong Kongin kautta Vietnamiin. Mukana lempparimatkaseura: poikaystävä ja kamera. Kierretään etelässä mm. Ho Chi Minhissä, Mui Nessa, Da Latissa, Mekongin alueella, Chau Docilla, Phu Quocilla ja lennetään pariksi päiväksi myös Hoi Aniin.

Blogi tulee seuraavan kolmen viikon aikana päivittymään hyvin todennäköisesti hieman epäsäännöllisesti, ja vähän erilaisista maisemista! Muutamia työpäiviä joudun väkisin pitämään, mutta muuten yritän heittäytyä lomamoodiin!

Kuvituksena toimii tällä kertaa asiaan hyvin hyvin kuulumattomasti tämän päivän asu :D Tismalleen samaa tai ainakin samankaltaista settiä on tullut käytettyä tänä talvena ainakin sata kertaa. R-a-k-a-s-t-a-n revityn denimin ja mustan yhdistelmää yli kaiken!

Huippua viikonloppua kaikille! Palaillaan <3

 

Pictures: Elisa Lepistö

Urban Outfitters jacket

Zara jeans

2hand cap

COS knit

Vagabond shoes

Chanel bag

 

xx Sara

Kommentit

EllaGusGus

Ihanaa reissua, ihana Sara! Jos tarvitset mitään vinkkejä Ho Chi Minh Cityyn tai Phu Quocille niin autan enemmän kuin mielelläni :)

nakedtruth
naked truth

Ihanaa matkaa teille!! :)

Annukka_ (Ei varmistettu)

Ihanaa reissua! Nauttikaa ja pitäkää hauskaa :)

Tasaraita

Mukavaa Lomaa!

Inu (Ei varmistettu)

Hyvää reissua! Palasin juuri Vietnamista muutama viikko sitten ja en voi muutakun suositella! Heittämällä lempparimaa Aasiassa :) Olin sekä pohjoisessa että etelässä, joista pohjoinen oli ehkä enemmän mieleeni mutta kyllä etelässäkin on vaikka mitä ihanaa ja kivaa! :)

ena (Ei varmistettu)

Phu Quoc on i h a n a! Olin siellä lokakuussa viikon ja kandee vuokraa skootteri ja ajella rohkeesti ympäri saaren! Nähtiin super paljon noilla reissuilla :) Päivän aikana ehtii helposti esim. saaren pohjois-osaan ja sieltä auringonlaskussa takaisin. Me tosin majoituttiin saaren melko keskiosassa. Yks huipuimmista hostelleista Phu Quocilla oli 9 Statiton, ihan sairaan siisti! tuolta löytyy siis private rooms myös, tais olla hintaa noin 18 dollaria yöltä meidän reissun ajankohtana :) me käytiin Hanoissa yöpyessä (olitteko edes menossa pohjoiseen..?) Ha Long Bayn turistilaivatripillä, ja oli ihan järkky. Valittiin mielestämme paras mut kaikki meni silti pieleen ja matka oli super ärsyttävästi oikein turisteille räätälöity.. "Learning to make Vietnamese cuisine" osiossa meidät pakotettiin katsomaan tyyliin kuinka pilkotaan sipulia ja kuinka se sekotetaan kulhossa porkkanan kanssa. :D aamiaisella meille tarjottiin myös homeista leipää.. Ha Long Bay oli kaunis luonnoltaan, mut en kyl suosittele varaamaan sinne mitään matkaa (luulen et omatoimimatka ei myöskään onnistu..?) ja varsinkaan maksamaan siitä Vietnamin mittapuulla paljon eli noin 60-120 dollaria riippuen öiden määrästä ja matkatoimistosta.. :) Ho Chi Minissä on super kiva kattoterde, en muista nimeä mut ehkä joku "360" nimeltään. Sinne ei pääse varvassandaalit jalassa, mut jos ei oo muuta sillä hetkellä mukana niin heillä kyllä on söpöjä vaihtosandaaleja.. :D Hoi An on super ihana ja tunnelmallinen, sieltä löytyy myös musta Vietnamin parhaat länsimaalaiset raflat! Jos haluutte majoittuu Hoi Anin lähellä, ottakaa AirBnb Da Nangista! paikallinen perhe, jossa me oltiin, oli aivan järkky ihana ja vei meidät syömään kuplavolkkarillaan Hoi Aniin ja aamiaiselle joen varrelle ja muuten myös vieraanvarainen :) huoneesta löytyi myös jacuzzi.. :D tän perheen nimi AirBnbssä oli "family friendly" muistaakseni :)

Ihanaa lomaa ja tervetuloa Vietnamiin! Dalat on ihana ja symppis kaupunki, missä on paljon tekemistä, mutta tähän aikaan vuodesta kannattaa varata kunnolla vaatetta mukaan. Jos satutte tulemaan Nha Trangiin niin tänne mulla on paljon vinkkejä :) 

Kommentoi