Oversized and all beige

Tickle Your Fancy

Matkustusasu, hengailuasu, kotiasu, kaupunkiasu... Tämän syksyn trendeissä välittyy mukavuus, ja se on koko homman ehdottomasti se paras juttu! Väljistä pooloista ja joustavista leveälahkeisista on tullut meikäläisen vakkariyhdistelmiä. Setti on tulevaa talveakin silmällä pitäen ihan killeri: näiden allehan saa vaikka ja mitä! Tein tossa viime kuussa jo sen perinteisen "tänä talvena en muuten aio palella" -lupauksen. Ehkä tämän yhdistelmän ansiosta se voisi kerrankin toteutua? Pysytään positiivisina!

Meidän viimeinen kokonainen päivä Nykissä starttailee, käääk. En voi uskoa, kuinka nopeasti aika on mennyt!!

pants and knit Lindex* / coat Gina Tricot / sneakers Adidas / sunnies Triwa (*=gifted)

 

Sara <3 Comfy clothes. Oversized roll necks and flare pants are just something I could wear every day of the week!

 

Pictures: Janni/Just My Imagination

xx Sara

Kommentit

mmarja (Ei varmistettu)

Hei Sara. Olet varmaan jo törmännyt tähän videoon, mutta haluaisin kuulla mielipiteesi siitä ja koko blogibisneksestä ammatikseen bloggaavan näkökulmasta. Henkilökohtaisesti toivoisin, että tämä nostaisi keskustelua blogien takana vaikuttavista markkinoista ja blogimaailman luoman illuusion vaikutuksesta varsinkin nuorten naisten elämään. Kiitos. https://www.youtube.com/watch?v=gyI2Sugw6Yc

saratickle
Tickle Your Fancy

Ollaan elelty aikamoisessa uutispimennossa täällä, enkä ole vieläkään tsekannut näitä videoita mutta jutun ehdin lukaisemaan. Mun mielestä homma on reilua niin pitkään kun asioista ilmoitetaan suoraan. Mainos on mainos, sisältömarkkinointi sisältömarkkinointia ja saatu tuote on saatu tuote. Olen pitänyt tämän linjan tosi tiukkana. En kehu asioita joista en aidosti pidä, virheellisestä tiedosta kärsivät niin lukijat kuin minäkin.

Kauniit valokuvat ovat kauniita valokuvia. Ne eivät ole puhdasta todellisuutta, eikä niiden ole mielestäni tarkoituskaan. Tässä mietteitäni parin kuun takaa: http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/katkera-instagrammaaja

 

 

Liisaaa (Ei varmistettu)

Hei, olinkin juuri tulossa kysymään tuosta videosta, mutta ensimmäinen kommentoija olikin jo ehtinyt. Jos esimerkiksi paluulennolla on ylimääräistä aikaa kirjotella, olisi kiva kuulla sun mielipide, kun yleensä sulta saa fiksuja kannanottoja :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Haa! Mä just mainistin asiasta tänään ääneen, että jos paluulennolla on energiaa niin voisi näpytellä ajatuksia :) Kiitos mielenkiinnosta!

Terhi Suanto (Ei varmistettu)

Täydellinen asu &lt;3 Kokeilin samantyylistä settiä Mangossa tänään, oli niin super ihana. Mun on ehkä pakko saada se nämä kuvat nähtyäni..

saratickle
Tickle Your Fancy

Ooooih! <3 Kuulostaa hyvältä! :)

Rockid (Ei varmistettu)

Chic gandalf

saratickle
Tickle Your Fancy

that one! :D

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Aaaa ihana löllöilykotiasu, mut kuitenki kans hypertyylikäs kaupunkiasu! Ja tollasetha on parhaita ku sopii molempiin! :P

saratickle
Tickle Your Fancy

amen!!

Kommentoi