OVERSIZED KNIT

Tickle Your Fancy

Kun ottaa katsauksen syksystä tähän päivään, herää kysymys: omistanko yhtäkään villapaitaa, jossa ei olisi poolokaulusta?

Vaikka heti ei välttämättä uskoisinkaan, on vastaus kyllä. Myönnettävähän se on pooloneulekokoelmani on muutamassa vuodessa kasvanut aika massiiviseksi (kirppis lähestymässä!). Kommentteja tulee niin lähipiiristä kuin teiltä lukijoiltakin: taasko poolokaulus??. Toisaalta, mikäs siinä, jos poolokauluksista tykkää.

Päätin vastikää, etten hommaa enää yhtäkään uutta poolopaitaa (no, päätin jo itseasiassa joulukuussa, mutta sen jälkeen ostin kyllä yhden :S). Ihan korkeintaan siinä vaiheessa jos luottokaksikkoni, musta ja valkoinen kuluvat käyttökelvottomiksi. On aika antaa kaulankin välillä hengittää ja mikäpä sen parempi tapa aloittaa haaste kuin pukea ylle tämä muhkea metsänvihreä jättiläisneule, joka btw on niin ihana, että tekisi mieli hyppiä tasajalkaa sängyllä ja huutaa ikkunasta kadulla kävelijöille kehuja!

knit H&M Studio (gifted) // jeans Gina Tricot // turban KN Collection

 

My new oversized knit which is btw NOT a roll neck. I'm a big fan of roll necks knits as you have probably noticed. I haven't really wear anything else for the past few moths, or years.... But the things are different now, the forrest green cutie has arrived!

 

xx Sara

Kommentit

ellaleela (Ei varmistettu)

Hei onko aussie skaban voittaja jo valittu (muttei julkistettu)? Tarkoitan että oletteko tuomariston kanssa jo sen päättäneet? Ihan älyhienoja instatilejä linkkasit, meni seurantaan ! :>

saratickle
Tickle Your Fancy

Maanantaina julkaistaan!! Eikö ollu, ihan huikeita!! 

VilmaN (Ei varmistettu)

Omalla kohdallani pooloneule ratkaisee melko hyvin jokatalvisen ongelman: kasvojen ja kaulan sävyeron! Tykkään käyttää hieman lämpimämpää sävyä kasvoilla, etten olisi aivan kalpea, mutta en jaksa aina huolehtia kaulan ja dekolteen itseruskettamisesta, joten poolokaulukset ovat näin sydäntalvella kovassa käytössä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nerokasta!!

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Onpa kaunis neule! Ja tuo väri <3 Kumpa löytäisin itselleni jostain vastaavanlaisen...

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! :) Päällä jo kolmatta päivää :D

Kommentoi