Päällimmäisenä mielessä

Tickle Your Fancy

 

Ystäväni on ollut koko eilisen vuorokauden synnyttämässä ja olen vilkuillut puhelintani hermostuneena siitä lähtien kun kuulin ensimmäisestä sairaalavisiitistä keskiviikkona. Innostuin jopa viime yönä ( huom. en saanut edes nukutuksi!) katsomaan Armanin kätilöjakson :D Tänään varmaan saadaan hyviä uutisia, äää. Alkaa itkettämään!!!!

Kaksi päivää kuvauksia TFW:llä. Kuvattavana on salin 15 valmentajaa ja meikäläinen siis tällä kertaa vain ja ainoastaan kameran takana. Kuvatuotantoja tulee tehtyä lähes viikottain, mutta harvemmin pääsee kuvailemaan henkilöitä. Etenkään blogialan ulkopuolisia sellaisia. Rakastan haastaa luovuuttani ja hyödyntää salin isoista ikkunoista puskevaa luonnonvaloa!

Juuso lähtee viikonlopuksi golfreissulle ja minä saan toisen golf-lesken kylään  <3 Ihana Jonna pistikin tänäaamuna minulle viestin: "Huomenta! Onko joku asia, mitä oot jo pitkään halunnu tehdä, muttet oo vielä saanu aikaseksi? Tehdään se lauantaina!". Kappien siivousta ja listojen asennusta ei varmaan lasketa? :D Pitää tänään keksiä joku hyvä! Tästä tulee hauskaa!

Kampa esiin: kaksi kuukautta takana, YKSI edessä. Ja nyt puhun meidän julkisivuremontista. Päätös talon pussituksesta tuli ihan tosi yllättäen ja telineet kasattiin kaksi päivää ennen meidän asunnon lattiaremontin aloittamista. Muovipleksein peitetyistä ikkunoista ei ole nähnyt ulos juuri mitään. Korkeintaan työmiehiä, jotka hääräävät ikkunalla seiskasta eteenpäin. Tuntuu hullulta, etten edes suoraan sanottuna tiedä miltä näkymä meidän ikkunoista näyttää! Olen nähnyt sen ainoastaan kerran tammikuussa. Koti tulee tuntumaan varmaan aika erilaiselta, kun meidän 10:stä ikkunasta pääsee valo sisään. Tuuletuksesta puhumattakaan! Miten paljon venaankaan sitä, että ikkunat saa auki?! Apua!

Kaupunkipyöräkausi on korkattu ja kovaa. Hommia on loppukevään kynnyksellä sen verran, että sisällä tulee kökittyä kohtalaisen reippaasti. Vaikka kuinka ihanalta puistotoimisto kuulostaakin, se ei meikäläiseltä oikein luonnistu. Olenkin päättänyt hyödyntää jokaisen ulkoilumahdollisuuden mitä minulle suodaan: syön lounaani ulkona ja siirryn paikasta toiseen pyörällä!

 

 

Peak Performance shirt

2hand vintage camera

 

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Kiva pitkästä aikaa lukea enemmän tekstipainotteista postausta, näitä lisää! :)
Yksi kysymys: käytätkö useimmiten ammattivalokuvaajaa kuviesi ottamiseen vai kuka ne ottaa?

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka!

Kiva kuulla, kiitos :) Me kuvaillaan tosi paljon bloggaajakollegoiden kanssa risttiin, mutta esim tämän kuvan on ottanut siskoni :)

Kommentoi