Päänsärky day 4

Tickle Your Fancy

Voi vitsi mikä viikko. ARRRR. Joka aamu heränny samaan päänsärkyyn, johon illalla on nukahtanu ja eiköhän se tästä johdu että kaikki vaan ärsyttää. Jokainen asia ottaa päähän, kirjaimellisesti!! :D Tekis mieli hakata vasaralla päätä, lukkiutua kotiin ja kattoa 75 jaksoa Poliiseja putkeen.

FB-tilapäivityksistä ja lähipiiristä on välittyny semmosta informaatiota, että kaikkia tuntuu ketuttavan tälläviikolla. Onkohan ilmassa jotain? (muutakun paska räntäkeli)

Näitäkin kuvia ottaessa joku pappa tuli jauhamaan mun taakse ja sekin ärsytti :D Tässä vihanen mulkasu vielä perään haha lol

Yritetääs piristyä!!

 

T.Sara

Kommentit

Mimosa123 (Ei varmistettu)

Jos on noin kaunis, tyylikäs, ja muutenki topakka paketti, niin on vääryyttä joutua olemaanärsyyntyny. Varsinki jos on niin ihanalta vaikuttavia ystäviä ja perhe, johon on hyvät välit. Ja koska oot itekin noin sulonen ja mahtava luonteeltas, nii ny loppu angsti! Suukkoja :-)

Mimosa123 (Ei varmistettu)

Jos on noin kaunis, tyylikäs, ja muutenki topakka paketti, niin on vääryyttä joutua olemaanärsyyntyny. Varsinki jos on niin ihanalta vaikuttavia ystäviä ja perhe, johon on hyvät välit. Ja koska oot itekin noin sulonen ja mahtava luonteeltas, nii ny loppu angsti! Suukkoja :-)

Laurspa (Ei varmistettu)

Joo samaa vitutusongelmaa liikkeellä täälläki!! :D Ehkä ilmassa liikkuu tosiaa joku vitutuspilvi...

Noora__ (Ei varmistettu)

Täällä vähän samat vitutusfiilikset. Ärsyttää olla työttömänä ja vielä ärsyttävämpi säheltää noiden työkkäri/kela -juttujen kanssa. Ja en edes tiedä mikskä haluun isona. No mut kai se siitä :) Tsemppiä sinne! :)

christel (Ei varmistettu)

Voiei, luin vähän väärin ton Mimosa123:n kommentin.. "on vääryyttä olla syntynyt" Vähän aikaa mietittyäni kuinka paska kyseinen ihminen voi olla huomasin lukuvirheeni, hupsista :D

Mutta joo, vitutus täälläkin. Viikon tässä kipeenä ja tänään vähän arvauskeskuksessa ihmettelemässä, mutta ei voi tehdä mitään kun omalääkäri ei ole paikalla et huome uusiks. Olin soittanut tunti aiemmin ja puhelimessa antoivat ihan eri ohjeet. Tähän lasket vielä sen tunnin odottelun siellä niin johan alkaa olla hyvät fiilikset..

Toivotaav että tästä päästään vielä ylöspäin! :D

lil_sandy (Ei varmistettu)

Tää viikko on just ollut semmoinen..ARGH- viikko!
Itseäni ärsyttää "frendit" jotka kaveeraa pelkästään oman hyödyn takia ei muuta.

??? (Ei varmistettu)

Vituttaa nii että tukka lähtee päästä!! :D:D jostain syystä kaikki firmat on just nyt mua vastaan aina nettikaupoista Postiin, ja jopa vuokraisäntä lähettää satojen eurojen laskuja pesuvuoroista jotka on jo aikapäivää sit maksettu ... Luonnollisesti myös huono tukkapäivä kolmatta päivää peräkkäin. Ja viisaudenhampaat taitaa kurkkia. HAIstakaa nyt ... Helmikuu, tuo kuukausien maanantai. Loppus jo. Haluun jo kirmaa kesäniityille ilman huolenhäivää!

Milway (Ei varmistettu)

Mulla on ihan samat fiilikset. Eilen hajos kengät ja tänään just levis jogurttipurkki laukkuun :0 Grrr! Mutta ei siinä mitään... pitää piristyä, huomenna on ystävänpäivä :)

Juliaaaaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

joo täällä sama juttu...on oltu vatsataudissa, yritetty kestää toi räntäkeli ja kaikkea muuta yhtä ihanaa.

nelpukka (Ei varmistettu)

Itelläni oli kolme päivää päänsärkyä, neljäntenä nousi 39 asteen kuume ja maanantaina todettiin korvatulehdus.. Ja huipennuksena, huomenna penkkarit! Jipiii. Onneks sain antibioottikuurin maanantaina ja nyt alan olla suht hyvässä kondiksessa:)

Zammm (Ei varmistettu)

Liian kunnianhimokkaasti ohjelmoidut päivät ja liian vähän aikaa varattuna siirtymille paikasta toiseen tekee meistä v-käyrän maksimirajoilla tikittäviä sanansivallusnaulapommeja. Im afraid.

nimimerkkivarattu (Ei varmistettu)

Heii! Olis mahtavaa saada lukea sun treeniohjelmasta, esimerkiksi liikkeistä millä treenaat vatsoja. :)

sljsjföjöf (Ei varmistettu)

Oot ihan mieletön! Pitkästä aikaa löysin viikko sitten sellaisen blogin minkä jutut vois lukee aina vaan uusiks ja HAA, se on sun blogi! Olet kaunis, asut ihanan omaperäisiä, kirjoitustyyli ei ole turhan kaunisteltua ja sun liikkumiset ja 1,5h lenkit saa motivaatiota tähän kehoon!! Jatka samaan malliin!!!

Kommentoi