Pääsiäisen vastoinkäymisiä

Tickle Your Fancy

 

Toivottavasti siellä ollaan päästy nauttimaan aurinkoisista pääsiäisvapaista! Meikäläinen hankki toissapäivänä lomapäiville flunssan (mieletön ajoitus) ja yritän parhaani mukaan päästä mokomasta eroon. Veto nollassa ja kurkku karhean kuiva kuin sahara. Onneksi on rästiin jääneet tv-ohjelmat ja Skamin startti!!

Nyt päivän kolmas annos (oikeastaan viides jos lasketaan keskiyöstä...) inkivääri-sitruunalitkua, buranaa ja päiväunet. Nauttikaa te pääsiäislomasta meikäläisenkin puolesta <3

 

xx Sara

Kommentit

emiliakeijusofia

Pikaista paranemista! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos emilia <3

Minnea
Minnean muruja

Miten kurjaa! Meillä myös perheen pienin flunssassa :/ Pikaista paranemista!

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 paranemisia sinnekin 

Anni R (Ei varmistettu)

Täällä samat fiilikset! Kohta 2 kk ilman treenejä kaularangan välilevynpullistuman vuoksi ja nyt kaiken kukkuraksi vielä flunssa!
Ehkä se siitä vielä, onneksi on netflix ja aurinko &lt;3 Pikaista paranemista sinne!

saratickle
Tickle Your Fancy

voi juku, kovasti tsemppiä sinne! Jos jotain positiivista (sarjakoukun lisäksi) niin osaapa sitten taas arvostaa sitä energistä arkea enemmän. Se kun ei todellakaan ole itsestäänselvyys :)

Haleja! <3

taateliiiii (Ei varmistettu)

Onpa jännä, et hyvinvointi-bloggaaja on aina kipeenä. Kannattaisko pyrkii siihe oikeeseen hyvinvointiin, eikä mihkää juosten kustuun joogapelleilyyn.

Vivica

Luuletko että tällaiset kommentit vaikuttaa positiivisesti kenenkään hyvinvointiin?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitäs on tämä mystinen hyvinvointiin pyrkiminen sinun mielestäsi, jos säännöllinen liikunta, kiva työ, elämänmyönteisyys ja ystävien kanssa oleminen näin esimerkkeinä eivät ole juurikin sitä? Tai siis, onko sinulla jokin poppaskonsti siihen oikeaan hyvinvointiin?

Anteeksi, että provosoidun selvästä provosta, rupesi vaan hymyilyttämään tuo kommentti. Kivaa pääsiäistä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Vierailija:

Hyvä kysymys! Kuulisin mielelläni itsekin vastauksen tähän, heh :)

Vihaajia löytyy aina, ei anneta niiden lannistaa. Selvästikin kommentoija on hukassa oman hyvinvointinsa kanssa, ja haluaa purkaa oloaan muihin.

Ihanaa pääsiäistä sinnekin! <3

EllaGusGus

Mä säikähdin jo otsikon perusteella, että jotain vakavampaa, vaikka flunssakin on inhottava. Nyt vaan lepoa! Oudoin vinkki, minkä oon saanut flunssasta parantumiseen, oli sellainen, että valkosipulia varpaiden väliin :D Imeytyy sieltä hyvin. Eli sitä vaan kokeilemaan, jos mikään muu ei auta.

Terkkuja tällä kertaa Uudesta-Seelannista (sä niin viihtyisit täällä)!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh joo ei ollut vakavampaa kun pääsiäissuunnitelmat uusiksi, onneksi ei oltu Lapissa tänä vuonna :)

Valkosipuli varpaiden väliin? :D Ei kyllä mitään menetettävää, että enköhän mä tota voisi kokeilla! :D

Oihh, Uusi-Seelanti. Voi juku, ihan varmasti viihtyisin!! Meillä on ensi talveksi alustavia reissusuunnitelmia sinne, yritetään pitää niistä mahdollisimman kovaa kiinni!! 

Nauttikaa siellä, ja paljon kuvia!

hohhoiiiiiiiiiiii (Ei varmistettu)

Nii no, aika paskassa kunnossa kyl oot, että must ainakin oli hyvä kysymys toi, et ootko ihan oikee bloggaaja näihi hommiin:D iso ego ja elitistinen asenne sairastuttaa. Jo se, et promoot sellasten yritysten vaatteita, jotka tappaa ihmisiä ja tuhoaa ympäristöä on musta oksettavaa. Koko blaggauskulttuuri ja kulutuksen ihannointi on helvetin kestämätöntä. On niin ristiriitasta kutsua itseään hyvinvointibloggaajaksi, kun oot tollanen yltiökulutuksen lähettiläs.

saratickle
Tickle Your Fancy

huh, toivottavasti sulla tuli parempi fiilis tämän sanottuasi! Tsemppiä <3

Kommentoi