Pääsiäisperinteitä

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö/Ambassador: Segafredo

 

Pääsiäinen on pian täällä. Pari viikkoa aikaisemmin kuin viime vuonna.

Kuten moni muukin juhlapyhä myös pääsiäinen tarkoittaa minulle yhdessäoloa perheen kanssa. Pakataan ulkoiluvaatteet, pieruverkkarit ja lautapelit laukkuun ja suunnataan porukalla (yleensä pohjoiseen) mökkeilemään. Ulkoillaan, pelaillaan, tehdään ruokaa, poltetaan takkaa ja syödään suklaata. Ja juodaan kahvia, tietenkin ;) 

Tänä vuonna me matkustetaan pääsiäiseksi Leville. Ennen huhtikuun alussa koittavaa remppamuuttorumbaa odottaa neljä päivää perheen yhteistä pääsiäislomailua ja heti perään kolmen päivän duunireissu samalla paikkakunnalla.

Luvassa on aktiviteettia jos jonkinlaista. Pari päivää laskettelua, pari hiihtoa. Joululahjaksi saamamme koiravaljakkoajelukin odottaa pitkäperjantaina! Olen niin iloinen, että saatiin tämä reissu järkättyä :)

 

 

Talven viimeisiä viedään, niin minä pääsiäisestä ajattelen. Viimeiset laskettelut ja hiihdot. Lumikinokset saa hiljalleen väistyä, nyt käynnistyy kevätkausi. Ja jos ei vielä säiden puolesta niin henkisellä tasolla nyt ainakin. I am ready!

Yhtäkkiä alkoi hymyilyttää ihan hurjasti. Kevät ja pian kesä?! Apua, miten mieletöntä!

Millasia suunnitelmia teillä on pääsiäiselle? Lähteekö joku muukin pohjoiseen?! :)

 

Pictures of me: Kira Kosonen

 

Pssst Meikäläisen pitämällä @segafredosuomi -tilillä on nyt käynnissä 400 euron matkalahjakortin arvonta! Mukaan arvontaan osallistut automaattisesti seuraamalla tiliä :) Tarkemmat osallistumisohjeet täällä

 

xx Sara

Kommentoi