Pääsiäisviikonloppu - Urheilua, ystäviä ja ruokaa

Tickle Your Fancy

Mulla on ollu niin mahtava pääsiäisloma että oksat pois. En voisi enää onnellisempi olla näistä ihmisistä ympärilläni <3 Ilmatkin on ollu ku suoraan mainoskuvista. Kaikkea on puuhailtu aina pääsiäisylläreiden kasaamisesta varaston siivoukseen ja jäällä hiihtämisestä ystävien kanssa juhlimiseen. Todistusaineistoa alla

Jonnan synttärit!

Aamulenkki :)

Brunssi vol 2000 (tuli mieleen nimbus 2000 :D)

Aika likaseksihan tää taas käänty mun mielessä, mutta hyvää oli jesjes

Päivä jäällä 2.0

Mitähän mä oon äänitelly, jotain milleniumkamaahan tää on :D "Melko huono". Huikee mainospuhe ainakin, pitääkin kattoa

Aladdin tuli cdon.comista!! :D Kiitos vaan lukijalle vinkistä. Ollaanko katottu jo kaks kertaa? öö jep

Kesäloma häämöttelee. Ja niin todennäköisesti virtsatulehduskin

 

Nyt mä kelasin vetästä lautasellisen mämmiä, kuunnella Meripihkahuoneen toiset 14 kertaa ja lähteä viettämään iltaa ystävien kanssa! Ottakaa kaikki irti loppulomasta, palaillaan :)

 

T.Sara

Kommentit

leveliina (Ei varmistettu)

ooh täällä on nii samat fiiliksest pääsiäisestä! :-) mämmiin en kyllä koske mut meripihkahuone, oi kyllä! se jotenki kiteyttää tän olon tällä hetkellä hehe.

leveliina (Ei varmistettu)

ooh täällä on nii samat fiiliksest pääsiäisestä! :-) mämmiin en kyllä koske mut meripihkahuone, oi kyllä! se jotenki kiteyttää tän olon tällä hetkellä hehe.

mimmi1992 (Ei varmistettu)

ihanan kuuloinen pääsiäinen, samaa rataa on täällä vedelty-amulenkki oli ihana herätys ja aurinkokin paistoi ihanasti siinä yhdentoista paikkeilla :)
sä olet niin inspiroiva ihminen, todellinen tehotyttö, mua kiinnostais tietää, miten pitkiä aamulenkkejä sä vetelet ja mihin aikaan? ite en aamuisin juokse paljoakaan yli 40 minuutin pituisia lenkkejä, herättää sekin mukavasti :)ainiin ja syötkö miten ennen aamulenkkiä, vai ollenkaan? vinkkejä ottaisin mielelläni vastaan:) mä syön joko ihan pienesti,(esim puolikas leipä,juustoa,voita)ja tankkaan sitten aamiaisen vasta lenkin jälkeen, muuten ei oikein kulje se juoksu jos kovin aikasin meen...ps mämmi on hyvää nam!

Silverline (Ei varmistettu)

Onko kenelläkään muilla tytöistä blogia?:)

dipdapdaa (Ei varmistettu)

Rupes kyllä naurattaa viimenen kuva :'D

Andddd (Ei varmistettu)

Eka naureskelin hauskoille jutuille ja olin että jee kiva postaus, mutta sit kaiken kukkuraks sanoit että haet MÄMMIÄ ja kuuntelet MERIPIHKAHUONEEN x:nnen kerran. Siis ei voi olla sattumaa. Mä teen nyt ihan täysin aivan juuri samaa, creepy...........

emmainkeri (Ei varmistettu)

hahaha kivat kengät sara :D Ja eikös sun pitänyt tilata se varkaiden kuningas, kyllä sekin siellä netissä oli kun kävin tsekkaamassa! jjjajaa joo virtsatietulehdusta et halua, nimimerkillä 5kpl niitä reilun puolen vuoden sisään :( näytät kivalta tossa ekassa kuvassa!! :)

Jenskjulii (Ei varmistettu)

Kertokaa nyt mullekki joku mikä toi meripihkahuone juttu on?!? :DD

minty mood (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia ja tunnelmia sun pääsiäiseltä :) Sitten heräsikin kysymys: mistä toi upea neon coralli niken takki on? :) tosi kivan näköinen niinkuin kantajansakin :)

VakioHäirikkö (Ei varmistettu)

Siis nuot katkofarkut ovat niin seiskytlukua, MUTTA: pitää olla niin kittanat, että etutaskut vilkkuu ja pakaroitten vaakavako (jos on) näkyy takaa...

emmainkeri (Ei varmistettu)

öh, mun silmään noi kyllä vaikuttaa ihan tavallisilta _shortseilta_ eikä edes mistään lyhyimmästä päästä! :) Ja noi on Sara kaikessa yksinkertasuudessaan tosi hienot!

Omena12 (Ei varmistettu)

Osaatko sanoo sopisko noi niken freet alottelijalle? :) haluisin alottaa juoksemisen, aiempaa taustaa ei oo ja aluksi siis pikkulenkkejä ja intervalleja ja kunnon kohotessa pidempää matkaa. Oon lukenut että niist kipeytyy jalat mut netissä ei kyl tiiä mitä uskoa :D

Nike lover (Ei varmistettu)

Sara tiedätkö mitä Nike Helsinki Kampin liikkeelle on käynyt?? Surullisena huomasin ettei se enää ole siinä, missä oli ennen! :((

Kommentoi