PÄIVÄ MERELLÄ

Tickle Your Fancy

 

Terkkuja El Nidosta! Täällä asustellaan meidän kahdeksanhenkisen suomiperheen kanssa (huikeita tyyppejä!) vankassa kivitalossa (koska taifuuni, ihan varmuuden vuoksi). Taifuunin ei kuitenkaan pitäisi vaikuttaa Palawanin saarille juuri mitenkään. Tälläkin hetkellä, eli klo 8 sunnuntaiaamuna paistaa aurinko.

Eilen itsenäisyyspäivänä vuokrattiin porukalla vene ja kierreltiin toinen toistaan upeampia laguuneja. Päivän kohokohdat: 1) jätskivene tuli keskelle ei mitään ja saatiin jokainen töttöröt (!!!)  2) kala puraisi 3) jouduin keskellä laguunia uimataidottoman paniikkikohtauksen saaneen aasialaisen targetiksi (jolla huom oli pelastusliivit toisin kuin minulla) ja samaan aikaan sain jostain ihan toisesta syystä järkyttävän naurukohtauksen = meinasin tyyliin hukkua.

Tänään skootteriretki!

 

T. Sara

Kommentit

Janette (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Täällä on elkosen nättiä! Kiitti :)

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

SIIS AAAAAA EN KESTÄ NÄITÄ KUVIA :D nauti, tyttö NAUTI !!

saratickle
Tickle Your Fancy

!!! :DD Ihana!

Elle (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia! Miten kaikki värit voi ees olla noin kirkkaita?! Suomessa on tällä hetkellä havaittavissa kahta väriä: mustaa ja harmaata:D Pidä huippu kiva reissu:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Värisokeus meinaa iskeä!! Aivan ihania värejä munki mielestä :)

sinii (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Toi kakkoskohdan kalapuraisu :D pienet naurut sai aikaseks!

saratickle
Tickle Your Fancy

Se oli ihan järkyttävää :D Uintimatka laguunille oli jäätävän pitkä ja koko pitkällä suoralla sieltä täältä kuului kiljahduksia ja karjahduksia. Aivan paniikissa! Tuli ihan kauhuleffafiilis. Vielä joku vastaan uiva turisti kuiskasi meille ihan tosissaan kauhuleffamaisesti "something bites here" :DDD

emma (Ei varmistettu)

“something bites here” ei voi olla totta :D Nyt naurattaa mutta itse oisin varmasti ollut paniikkikohtauksen partaalla, kalat (varsinkaan purevat) ei oo lemppareita! Nauttikaa!!

Minna - Carefree Casualness (Ei varmistettu) http://www.carefreecasualness.fi

Aah, mä en kestä tota veden väriä (mun lempiväri) ja näitä sun reissukuvia, niin siistin näköstä et joutuu kyl vähän keräilee, kun kattoo tota mustaa näkymää ikkunasta..
Ps. ihan pakko kysyy tosta gopro viritemlmästä, siimaa?? :D

Kommentoi