Päivä pähkinänkuoressa

Tickle Your Fancy

 

Päivän asu, oikeastaan viikon. Ainakin kolme päivää putkeen olen painanut samalla poololla ja farkuilla. Takkia olen joutunut vähän vaihtelemaan. Sametti kun ei ole ihan se paras valinta kaatosateeseen :D

Jengi on tullut pysäyttelemään kadulla ja ruokakaupassa. Olen tuntenut itseni käveleväksi mallinukeksi tämän kanssa. Enkä ihmettele, onhan takki nyt ihan älyttömän siisti! Paras matkustusvaate vieläpä. Meinasin nukahtaa julkisiinkin yhtenä aamuna - ihan kuin olisi jättimäisen muhkea untuvapeitto messissä koko ajan!

 

 

Long time no see - aamutreenit seiskalta. Ehdin iisisti ysin palaveriin, vaikka kävin kotona suihkussakin. Miksi ihmeessä en harrasta näitä useammin?! Vitsi miten energinen fiilis ollut koko päivän!

Bongasin tänään myös unelmakämppäni. Soitin samalta istumalta asunnonvälittäjällemme, että nyt on tosi kyseessä (ja pankkiin, että tarvitsen muuten ehkä lisää lainaa :D). Hyviä kämppiä tuntuu ilmestyvän aina silloin kun ei olla poikaystäväni kanssa maisemissa. Eikä tämän kertainen ollut poikkeus. Saatiin onneksi näyttö sovittua ensi viikolle. Toivotaan, että kämppä näyttää livenä yhtä kodilta kuin kuvissa!

Tultiin iltapäivällä siskon kanssa Lappeenrantaan. Vietettiin jälleen laatuaikaa meidän pian kaksi vuotiaan veljentyttömme kanssa. Vaikka tyttö kasvaa koko ajan, samat vanhat leikit uppoavat edelleen. Rakennettiin junarata, leikittiin kauppaa, luettiin tuttuja kirjoja ja lastattiin iltakylvyssä amme täyteen kylpyleluja. Huomenna on luvassa meidän perheenjäsenen väitöstilaisuus ja ilta juhlitaan karonkassa!

Mini väsähti jo seiskan jälkeen ja ilmoitti haluavansa nukkumaan. Simahti sänkyynsä samantien kun hänet sinne nostettiin (uskotellaan, että se oli meidän epävireinen Maan korvessa -unibiisi mikä tehosi :D). Me päästiin lapsenvahtihommista hyvissä ajoin saunaan. Nyt iltapalaa ja leffan kimppuun. Kivaa iltaa kaikille! :)

 

 

Peak Performance jacket 

Gina Tricot jeans

Ganni knit

Superga sneakers

 

xx Sara

Kommentit

Maijamn (Ei varmistettu)

Onko tuo takki vasta tulossa myyntiin? Ei löydy mistään netistä nimittäin:D

saratickle
Tickle Your Fancy

On tulossa :) En tiedä tuleeko Suomeen, mutta nettiin ja Tukholmaan nyt ainakin! :)

Minttu-Maaria (Ei varmistettu)

Mistä toi takki on?? Ihana<3

saratickle
Tickle Your Fancy

Lukee kyllä postauksessa :) Peak Performance!

Kommentoi