Päivä täynnä valintoja

Tickle Your Fancy

Raitapaita saattaa olla menneen talven lumia, mutta kaipasin päälleni jotain vaihtelua. Housut vaihtuivat hameeseen ja perinteisen laukun sijaan valitsin äidin vanhan nahkalaukun opiskeluajoilta. Kotiruokakin vaihtui nepalilaiseen ravintolaan. Ja ainiin, lakkasin vielä kynnetkin (harvinaista) valkoisiksi (ennenkuulumatonta). En tosin malttanut antaa niiden kuivua, vaan onnistuin sohimaan valkoista lakkaa ympäriinsä ja lopulta käteni näyttivät siltä kun olisin just maalannut talon (tyypillistä).

Elämä on täynnä valintoja. Tosin asuvalintaani liittyvät sellaiset yhdistettynä tohon jäiseen tuuleen = fail. Lopputuloksena makasin sängyssä aivan jäätävän peittovuoren alla pipoineni ja kaulaliinoineni, vatsa tupaten täynnä tikka masalaa, seuranani ruutu.fi ja Mustat Lesket. Toisaalta, ei huono sekään.

takki Cubus (saatu), paita Vero Moda, hame Gina Tricot (saatu), laukku äidin vanha, kengät Din Sko

Kuvista kiitos Jannille <3

T.Sara

Kommentit

Sonja (Ei varmistettu)

ihana asu! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos <3

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.com

Mahtava asu! Toi laukku raikastaa kivasti kokonaisuutta. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti paljo! Samaa mieltä, sopiva raikkaus! :)

saaraw (Ei varmistettu) http://thisismywayofliving-saaraw.blogspot.com

Tosikvia asu, mukavaa vaihtelua!=)

saratickle
Tickle Your Fancy

Vaihtelua nimenomaan :) Kiitos!

Emilia (Ei varmistettu)

Moi!
Olis superkiva jos pystyisit auttamaan mua yhdessä ongelmassa! Nimittäin, mulla tulee aina keskiselkälihakset kipeiks kun teen vatsoja. Noin kymmenen toiston jälkeen on pakko lopettaa niiden tekeminen, koska selkään sattuu sen verran. Oon kokeillut paljon erilaisia vatsaliikkeitä, mutta kaikissa tulee tää sama ongelma vastaan.. Tiedätkö yhtään mistä tää vois johtua ja mitä mun kannattais tehdä tän suhteen? :)

StyleSpectra (Ei varmistettu) http://www.stylespectra.blogspot.com
Hertta Maria (Ei varmistettu) http://herttamaria.blogspot.fi

Upee asu! Vaikka mua vähän harmittaakin nähdä noi kengät sun jalassa meinaan tilasin ne itse kun nuo on ihan täydelliset, mutta olivat sitten isoimmassakin koossa liian pienet. :(

Kommentoi