Päiväkirjamerkintöjä

Tickle Your Fancy

 

Haudi hou päiväkirja olisi aloitus, jos tämä olisi päiväkirjamerkintäni vuodelta 2000.

Huom. Bert-kirjat check. Osa jopa double check.

Välillä harmittaa etten kirjoita enää päiväkirjaa. Sellaista, johon rustaisi sensuroimatta vaan kaikki mahdolliset huolet ja haaveet. Ja päivän aikana tapahtuneet arkiset jutut, joilla ei ole sen kummempaa merkitystä.

Siispä nyt antaa palaa. Mitä kuuluu päivääsi Sara? Mikä painaa mieltä?

 

 

5. kesäkuuta 2018

Olen järkkäämässä asiakkaani kanssa ulkomaille suuntautuvaa pressireissua. Viiden päivän mittaista sellaista. Viikon päästä starttaavan reissun kohdemaa on Sveitsi ja mukaan lähtee peräti 16 bloggaajaa. Olen kauttaaltaan innoissani, mutta vähän myös hirvittää. Haastavaa tästä tekee se, etten tiedä Sveitsistä juuri mitään. En ymmärrä etäisyyksiä, en korkeuseroja. Eilen havahduin siihen että vuorella, johon ollaan menossa pariksi yöksi on yhtäkkiä pakkasta?! Noh, posin kautta, kuten tapana on. Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Kuinka fiiliksissä olenkaan siitä, että vihdoin ja viimein vein pyöräni huoltoon. Pyörä parka joutui pahoinpitelyn uhriksi 1,5v sitten ja siitä vietiin ihan kaikki mahdollinen aina satulaa ja lokasuojaa myöten. Pyörähuollosta sanoivat, että oli kevään haastavin tapaus :D Mutta ai että, nyt se toimii kuin unelma! Welcome back!

En voi sietää videopalavereja, joissa on toistakymmentä osallistujaa samaan aikaan. Jotenkin vaan jäädyn joka kerta. Olen näissä tilanteissa aina se nössö, joka ei kommentoi mitään. Siinä missä naapurimaiden kollegat puhuvat tilanteessa suunsa puhtaiksi, meikäläiseltä tulee palaverin jälkeen se kilometrimeili (kuten tänäänkin..). Oi miksi en vaan voi avata suutani videopalavereissa?! :D

Olen nostalgiapäissäni kuunnellut nyt kolme päivää Spotify-listojani vuodelta 2012. Listoilta löytyy kaikkea aina Linkin Parkista Sean Kingstoniin. Kovaa kamaa, hitto vie! 

Tein virheen ja aloitin katsomaan uutta tv-sarjaa, vaikka juuri lupasin itselleni etten aloittaisi kesällä näitä. Unabomber on onneksi vaan 8 jakson mittainen. Mutta apua, miten voi olla näin koukuttava!!!

Ollaan tänään töiden jälkeen menossa katsomaan ystäväni vastasyntynyttä. Pelkkä ajatus itkettää. Vähänkö hän on varmaan pieni!!

Puhutaampas loppuun vähän säästä. Suoraan sanottuna aika siistiä tällainen viileämpi päivä helleputken keskellä. Tosin se ei ollut siistiä, kun Larun siltaa aamulla pyöräillessäni hiukset ja kädet oli irrota viimassa. 

 

Kiitos ja kuitti,

Sara

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Kommentit

Frida Ingrid - Ikimatkalla (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/fridaingrid

Haha, apua, jos mä kirjoittaisin päiväkirjamaisesti postauksen (REHELLISESTI), olisi se kyllä aika raadollista luettavaa. :D Ja liittyisi aivan liian paljon ruokaan ja ruoan miettimiseen. :D Ehkä jätän sen kuitenkin tekemättä! Hauska idea kyllä! Tai ehkä voisin harkita joltakin sellaiselta päivältä kun olo on suhteellisen normaali... :D

http://www.rantapallo.fi/fridaingrid

saratickle
Tickle Your Fancy

:D tunnistan kyllä itseni myös! Juu ei tämä ihan sitä suorinta ajatusvirtaa kyllä ollut, myönnetään haha

E- (Ei varmistettu)

Upee toi sun mekko! Mistä se on? :)

Kiitos huikeesta blogista!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos <3

Mekko on Zarasta! :)

Annnnica (Ei varmistettu)

Hei! Olipas mainio postaus :)

Minne päin Sveitsiä suuntaatte? Asuin kaksi vuotta Sveitsissä, voin taata että pelkkään maisemien ihailuun saa ajan kulumaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi, jee! Ihana kuulla, kiitos! Mount Pilatukselle, Jungfrauhun ja Geneveen! Onko yhtään tuttuja? :)

annnnica (Ei varmistettu)

Vautsi! Kaikki tuttuja paikkoja ja aivan mielettömiä maisemia ja mahdollisuuksia kaikenlaiseen tekemiseen. Mikäli aikatauluun mahtuu, niin ehdottomasti aito "vuoristorata" on kokemisen arvoinen, joko Pilatuksella tai Jungfraussa :) Huippua reissua joka tapauksessa!

Lisita (Ei varmistettu) https://palasuklaata.com

Jos kaipaat vinkkejä tms apua, olen parikymmentä vuotta Sveitsissä asunut toimittaja; paikat on tuttuja

Kommentoi