PÄIVÄN AKTIVITEETTI: BOULDEROINTI

Tickle Your Fancy

Viime kerrasta on ihan oikeasti vuosi! Vaikka kämmenet ovat tällä hetkellä varmaan toista mieltä, niin huh miten siistiä oli päästä pitkästä aikaa boulderoimaan.

Kärsin ihan järkyttävästä korkean paikan kammosta. Siis ihan järkyttävästä. Kaikki tippuminen pelottaa, jopa heliumpallojen taivaalle päästäminen on minulle yksinkertaisesti liikaa (!!). Välillä pelkkä ajatuskin korkeasta paikasta vetää kropan ihan makaroniksi (huom. myös nyt :D). Näin vuoden tauon jälkeen eka seinä tuntui taas melko ylitsepääsemättömältä. Nyt puhutaan siis neljä metriä korkeasta kiipeilyseinästä.

Ekojen seinien jälkeen, homma alkoi taas pikkuhiljaa luistamaan. Niin kuin monessa muussakin, myös tässä kehittyy. Itse kiipeämisessä kehittymisen lisäksi, boulderointi on lieventänyt korkean paikan kammoani. Elikkä hoi te kaikki samasta kammosta kärsivät, suosittelen lajia!

Kiipeilyä niin seinillä kuin köysissäkin, ihana sunnuntai-iltapäivä Ellin kanssa! :)

T. Sara

Kommentit

elli (Ei varmistettu)

Hihi ihana sinä! <3 oli superkivaa :)

Ella (Ei varmistettu)

Hei pakko kommentoida: oon niin otettu, kun joku muukin järkyttyy helium-ilmapallojen päästämisestä taivaalle!!!! En ole koskaan voinut ymmärtää tätä maailman selittämättömimmältä tuntuvaa asiaa, ja olen luullut ettei kukaan ymmärrä mua tässä. Sama on korkeiden ohuiden puiden kanssa (myös jäärrrrkyttävän paksujen), etten kykene katsomaan niitä ilman, että mua alkaa huimaamaan. Tämä siis varsinkin puuta sen läheltä katsottuna (puun juurella). Outoa :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha ihanaaaa :D Mäkin OON OTETTU!! Toi puujuttu on kyllä ihan uus, mutta eiköhän seki päde täällä :D Pitää käydä kokeilemassa, juuriin vaan seisoskelemaan

Terhi (Ei varmistettu) http://www.terhisuanto.blogspot.com

Pakko päästä kyllä koklaamaan, mullakin tosin hirmunen korkeapaikankammo, mutta eiköhän se tossa hommassa raukeaisi : )

www.terhisuanto.blogspot.com

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes! Boulderointi on ihan huippua!

Lotta (Ei varmistettu)

Pelkäätkö myös lentämistä? Itse kaikkea korkeaa pelkäävänsä mietin, jos tästä lajista olisi tuohonkin pelkoon apua :-D Ja oli taas tosi mielenkiintoinen postaus :)!

Lotta (Ei varmistettu)

Korkeaa pelkäävänä* :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Lentämine non jotenkin niin paljon korkeammalla, etten sitä pelkää. Oikeastaan laisinkaan :) Esim laskuvarjohypyn voisin vielä kuvitella hyppääväni, mutta benji ei tule kuuloonkaan!!

Ihan varmasti on apua :) Kiitti!

Hanna (Ei varmistettu)

Luin noin tunti sit tän sun postauksen. Lähin vähän googlettelemaan ja innostuin entisestään. Lähetin wappi ryhmään ehotuksen teemapäivästä ja tadaa, me lähetää tässä joku päivä kavereitten kanssa koklaamaan boulderointia! :D Toi näyttää hiton hauskalta ja itessä aina ollu kiipeilijänvikaa. Missä te kävitte kiipeilee? Ite mitä katoin netistä niin helpoimmat kulkuyhteydet ois varmaan pasilaan tai sitte iha kiipeilyareenalle kun tullaan kumminki stadin ulkopuolelta. Voisiks suositella jotain paikkaa?:)

Suvi (Ei varmistettu) http://suvihetki.blogspot.fi/

Me ollaan miehen kanssa nyt hetken harrastettu boulderointia, ja se on kyllä niiiin huippua! Joka kerta jää jokin rata, josta ajattelee, että: "Tuon mä pääsen ensi kerralla!" :-D Jos liikut joskus Jyväskylässä, niin suosittelen lämpimästi käymään Boulderpajalla. :-)

Rauta-Hannu (Ei varmistettu)

Kunhan pääsette siitä kammostanne eroon, niin seuraava kesälomakohde olkoon Dolomiittien Via Ferratat!

Essi (Ei varmistettu)

Pitäisi taas itsekin päästä kiipeilemään, niin kauan on viime kerrastakin. Mistä muuten olet kuvissa näkyvät housut löytänyt, aivan tajuttoman ihanat:)?

Kommentoi