Päivän lihaskunto kotona: peppua ja vatsaa

Tickle Your Fancy

Treenailin parin viikon tauon jälkeen pitkästä aikaa kotosalla! Juoksin alle rennon 30-40 minuutin juoksulenkin, jonka jälkeen siirryin hikoilemaan lihaskuntotreenin pariin olkkariin (kiva combo, voin suositella). Lihaskunto-osuus keskittyi tällä kertaa erityisesti keskivartaloon ja peppuun. En tiedä onko taustalla perjantainen kyykkypäivä vai mikä, mutta kylläpäs poltteli kivasti! YES!

Muista toispuoleisissa liikkeissä aina molemmille puolille 12 kpl, eli yhteensä 24 toistoa! Kaikki liikkeet putkeen, kierroksia kolme ja kierrosten välissä 2-3 minuutin tauko. Treeni kestää n. 20 minuuttia. Nauttikaa! :)

top and pants Nike (gifted)

 

Päivän lihaskunto kotona: peppua ja vatsaa

- 3 kierrosta -

12 x kyykkyhyppy (video)

12 x sivukyykky vuorojaloin (video)

12 x kyykky kädet niskan takana (video)

12 x jalan nosto sivulle konttausasennossa (video)

12 x punnerrus jalat/polvet maassa (video)

12 x dipit tuolilla (video)

12 x saksiliike jaloilla, sivuttain (video)

12 x saksiliike jaloilla, pystyssä (video)

12 x kantapääkosketus (video)

12 x polvi kyynärpäähän lankkuasennossa (video)

 

xx Sara

Kommentit

rinski (Ei varmistettu)

Kiitos tästä, tosi näppärä treeni tämäkin! Nää sun kotitreenipostaukset on mun mielestä sun blogin parhaimmistoo, eli lisää vaa näitä. Liikuin keväällä ja kesällä kiitettävästi, mut nyt treenimotivaatio alkaa tippua yhdessä syksyn lehtien kanssa - kunnes päädyin selaamaan sun blogia ja innostuin jumppailee ohjeidesi avulla :-) jee, jospa se motivaatio tästä taas kehittyis!

Oot kertonu asuneesi Kalliossa ja Vallilassa. Missä on parhaimmat lenkkeilymaastot, tai mitkä oli sun suosikkeja? Entä missä oot käyny tekee porrastreeniä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei tosi mahtava kuulla! Kiitos palautteesta :)

Mä tykkään ihan kaikista eniten juosta Arabianrannassa ja Vanhankaupungin lahdella. Sieltä vielä Viikin metsäpolut ja laitumet niin avot!

Jonkin verran tulee hölkkäiltyä myös Tokoinrannan-Töölönlahden alueella! Välillä juoksen Seurasaareen tai Hietsuun :) Toisinaan keskuspuistoon ja kesällä lenkkeilin tosi paljon Mustikkamaalla. Vaihtoehtoja löytyy! Näitä tuli itseasiassa jo niin paljon, että pitäisiköhän kasata ihan postaus aiheesta :D

Lindaaaa (Ei varmistettu)

Kiitos, hyvä treeni oli! Testasin juuri lenkin päätteeksi. Aikaa meni 15min. Lisää tällaisia :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Loistavaa!!

milkaaaaaahhhh (Ei varmistettu)

Hyvä hiki tuli, kiitos! Tätä kaipasin tähän aamuun:)

saratickle
Tickle Your Fancy

mahtavaa!! :)

Kommentoi