Päivän motivaatiotarina

Tickle Your Fancy

Tee, elä ja tartu pieniinkin tilaisuuksiin, sillä yksikään hieno tarina ei ala sanoin: "makasin koko illan sohvalla ja..."

Viikon ensimmäinen TFW treeni alkoi näillä motivaatiosanoilla. Sanat kolahtivat siinä salin tekonurmella seistessä aika kovaa. Ne olivat minulle ajankohtaisia. Liian usein tulee nykyään kieltäydyttyä mielenkiintoisista projekteista syistä kiire ja huono tuotto. Viimeksi näin tuli tehtyä noin kaksi tuntia aikaisemmin. Totuus kuitenkin on, että koskaan ei tiedä mitä pienistäkin jutuista kumpuaa. Ja minun jos jonkun se pitäisi tietää.

Miten olen päätynyt tähän pisteeseen? Olemalla oma itseni ja avaamalla suuni aina kun vähääkään siltä on tuntunut. Tutustumalla ihmisiin, kokeilemalla ennakkoluulottomasti uusia juttuja ja hoitamalla hommani hyvin. Mukana on myös varmasti ollut kourallinen hyviä ajoituksia ja ihan silkkaa onneakin.

Treenin jälkeen avasin puhelimen kalenterin, pohdiskelin hetken ja pistin meiliä takaisin henkilölle, jolle olin juuri ilmoittanut jättäytyväni projektista. Who knows. Ties vaikka tästä syntyisikin jotain suurta :) We'll see!

vest Topshop, Zalando // hat Monki // knit Cubus // pants Gina Tricot // sneakers Junkyard

 

When life gives you lemons, make lemonade. Do things and live as much as you can! You gotta take the shot! Because no great story begins with the words "I was lying on the couch and watching the tv all night...." I think this is the best advice I've ever received! 

 

Pictures: Marjut

xx Sara

Kommentit

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Hyvä asenne! :) Minäkin olen päättänyt tänä vuonna (ja kaikkina tulevina tietty) sanoa asioille enemmän kyllä, enkä vedota tekosyihin, jotka toki osaksi saattavat olla totta, mutta eihän seikkailuja synny, jos ei jaksa eikä uskalla ottaa itse sitä ensimmäistä askelta :) Eikä niiden asioiden tarvitse olla edes isoja, kaikkihan tietää, että ne on ne pienet asiat elämässä, jotka loppujen lopuksi ovat niitä isoja. Toivottavasti tämä sinun mainitsemasi projekti kantaa ja antaa itsellesi jotain hienoa! :) Ihanaa keskiviikkoa siulle ja kiitos tästä mahtavasta kokonaisuudesta ♥

saratickle
Tickle Your Fancy

Juuuurikin näin! :) Heh, toivotaan. Kiitos, ihana! :)

sanniiiii (Ei varmistettu)

En tiiä näitkö eilisestä Hesarista jutun Pentti 81-veestä joka harrastaa seinäkiipeilyä? Mulle tuli jutusta heti sä mieleen, ja varsinkin vielä tämän luettuani!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä!! Oi mä haluan olla Pentti 81v!!!

TauGent (Ei varmistettu)

Hei kiitos tästä, tää sattu tulee harvinaisen hyvää aikaan! Kun luin tän, makasin sängyssä ja olin just päättäny et en hyppää bussiin Belgiasta Ranskaan kaveria moikkaamaan. Sit luin kaks ekaa lausetta ja varasin bussin. Nyt istun sitten kaksi tuntia myöhemmin bussissa ja pidän sormia ristissä että löydän vaihtobussin Pariisissa ja jotain syötävää. Mutta nyt jo fiilis, että tää oli oikea ratkaisu tehä, eikä jäädä sinne sängylle. Tattis!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Apua!! Huh, meni kylmät väreet ihan! Et uskokkaan kuinka upealta tuntuu lukea jotain tällaista. Että joku oikeasti ottaa vinkistä vaarin. Vau! Kiitos sinulle, ja ihanaa Pariisin reissua :)

Heidi S (Ei varmistettu)

KIITOS! Ei hitsi, mitkä vibat tuli heti, kun luin tuon sitaatin. Osui ja upposi kyllä kovempaa kuin mikään vähään aikaan! Nyt ei voi luistaa enää yhtään mistään. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

No sanoppa muuta!! :D

Iiiida (Ei varmistettu)

http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/painojen-vaihtelun-voima

Hei! Olen jo kauan haaveillut ylläolevan postauksen topista, mutta pohdiskelin että tarvitseeko tuonne alle urheilurintsikoita vai onko topissa jo tuki? En löytänyt Zalandosta vastausta tähän.

Ihana asu ja sulla on kyllä niin goals kroppa! Motivoit muakin käymään salilla ja syömään terveellisesti, kiitos siitä. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei mulla on noita varmaan viidessä värissä. RAKASTAN MALLIA! Sisällä valmiit toppaukset (irroitettavat) eli ei tarvi mitään :)

Jättimäiset kiitokset sinne, niin kiva kuulla <3

Katja M. (Ei varmistettu) http://neverlandkatja.blogspot.fi/

Hyvä teksti ja hienoa että päätitkin lähteä mukaan itseäsi kiinnostavaan projektiin! Itsellä on tällä hetkellä menossa tosin aivan päinvastainen vaihe, opettelen nimenomaan sanomaan ei kaikennäköisille projekteille ja ottamaan enemmän aikaa itselleni ja omille jutuille. Mutta siinä se juju varmaan piileekin, että tunnistaa mitä kaipaa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Balanssi on pakko löytää! Ja oma aika on ihan järkyttävän tärkeää!

Mulla on siitä ihanteellinen tilanne, että pystyn joustelemaan vähän mista tahansa. Eli yksi kiinnostava projekti mahtuu aina johonkin väliin :)

Kommentoi