PÄIVÄN TREENI: ENERGY CIRCUIT

Tickle Your Fancy

Jes! Eka kunnon treeni TFW salilla takana! Eilen vedettiin Energy Circuit!

1. Kelkan työntö

2. Istumaannousu, nilkoista kiinni (video)

3. Kuntopallon heitto seisaaltaan (video)

4. Punnerrus (ojentajapunnerrus)

5. Kahvakuulalla heilautus (video)

 

Näitä tehdään pareittain niin, että A tekee ensin 30 sekuntia B:n valmentaessa ja laskiessa toistoja. Tämän jälkeen vaihdetaan puolia lennosta. Kierros käydään loppuun ja seuraava liike alkaa aina neljän sekunnin päästä. Kierroksia on kolme ja kierrosten välissä 1,5-2 min tauko.

30 sekuntia on mielestäni juuri täydellinen aika. Oon itse vetäny tämmösiä treenejä yleensä minuutin per liike, jolloin liikettä ei vaan pysty vetämään täysillä alusta loppuun. 30 sekuntia sen sijaan pystyy tykittämään ihan täysillä!

clothes and shoes Nike (gifted)

*Cocovi-haaste yhteistyössä TFW Helsngin kanssa

T. Sara

Kommentit

ellaaa (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä ja tänhän pystyis tekeen ihan normisalillakin, jos keksis ton kelkan tilalle jotain muuta! Täytyy keksiä jotain... :) Itelle tuli crossfitsalilla vähän järkytyksenä, että sielä tehdään aina kaikki punnerrukset ojentajatyyliin, koska olkapäät kärsii pidemmänpäälle tavallisista. Meillä oli yks koutsi fyssari, joka ois varmaan pitäny kahen tunnin luennon siitä, miks kannattaa tehä ojentajatyyliin punnerrukset! :D Mutta onneks siihenkin tottuu nopsaan ja liike alkaa myös tuntuun rintalihaksissa. :) Tsemppiä cocovi-haasteeseen!

Sledge Hammer (Ei varmistettu)

Onko sillä jotain konkreettista merkitystä jos työntää kelkkaa ns. väärinpäin kuten kuvassa (muutakin kuin että selkään kohdistuu suurempi paine)?

mikaela (Ei varmistettu)

Ei. Ei sitä jaksa kääntää joka päädyssä jos tekee esim sprinttejä suht inhimillisillä painoilla.

sanii (Ei varmistettu)

Enemmän näytä treenipostauksia:)

Kommentoi