Päivän väri: keltainen

Tickle Your Fancy

 

Päivä alkoi vihersmoothiella, pyykinpesulla ja kämpän jynssäämisellä. Lounaskahvien yhteydessä shoppailin ultra-kosteuttavia kasvonaamioita. Festariviikonlopun jälkeinen puhdistautuminen välittyy tällä kertaa näköjään useammalle osa-alueelle, hhah.

Sana puhdistautuminen, kuinka hyvältä se muuten just nyt kuulostaakaan. Kaikki mihin liittyy puhtaus niin tänne nyt heti.

Juku mitkä neljä päivää takana. Sellaista ilotulitusta ja hyvää energiaa, että tavallaan harmittaa, että kaikki on ohi. Tavallaan olen taas äärimmäisen kiitollinen, että on ohi.

Torstaina Way Out Westeillä Göteborgissa, perjantaina Flowssa, lauantaina ystävän häissä ja sunnuntaina Flowssa. Kroppa huutaa ravitsevaa ruokaa, lepoa ja liikuntaa - ja sitä se toden totta tulee tällä viikolla saamaan... tai no, ainakin seuraavat neljä päivää :D

Nyt pähkäilen, että millähän ihmeen konstilla saan tämän nuupahtaneen pärstän elvytettyä kuvauskuntoon huomiseen mennessä. Ehkä niillä kasvonaamioilla sitten...

Ps. Saatoin pukeutua vikana festaripäivänä kokokeltaiseen, jotta se veisi huomion silmäpusseistani.

Pps. Saatoin saada inspiraation asuun uusista keltaisista Flow-ilmapalloista.

Ppps. Eilisestä vielä sen verran että Brockampton, Jorja Smith ja Kendrick Lamar - KIITOS ja AMEN!

 

Sunnuntain Flow-look näytti tältä

Pictures: Janni Ehari // edit by me

 

Bik Bok dress

Samsoe & Samsoe scarf

Céline sunnies

Fila/Zalando sneakers

 

xx Sara

Kommentit

Berriesforbreakfast

Katoin eka nopeesti, että onpa nätti mekko ja tajusin sitten saman tien, että mulla oli Flow'ssa toi tismalleen sama mekko päällä ja asu muutenkin lähes samalla tavalla stailattunakin :D!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mitä, eikä ollu!?! :D haha huikeeta! 

Kommentoi